Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Μου είπαν ότι αυτό που ψάχνω το exclusive sugar dating στην Ελλάδα δεν παίζει. Πρέπει λέει να έχει κάποιος πολλά λεφτά άρα και πολλές επιλογές και δεν θα είναι εύκολο να γίνει το match αυτό.
Όχι ότι ζητάω πολλά, αλλά κατάλαβα τι λέει. Όσο προχωράω θα μαθαίνω και γω. Πάντως ξέρω ότι θέλω κάτι διαφορετικό από το της ώρας και το εντελώς απρόσωπο. Και μένω εκεί. Όπως είχε πει και ένα μέλος εδώ μέσα αυτό που ψάχνω και λέω 'λολιτα' το βρίσκεις μόνο έξω. Όχι online. But I'll keep having my options open
Και βρίσκεσαι στο κατάλληλο site αγαπητή για να βρείς ακριβώς αυτό που ψάχνεις .

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών εδώ είναι γοητευτικοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες , ευκατάστατοι , έτοιμοι να κάνουν οικονομικές χορηγίες σε εσένα χωρίς να έχουν σκοπό μόνο και μόνο να σε :zfuck: ...

:coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Και βρίσκεσαι στο κατάλληλο site αγαπητή για να βρείς ακριβώς αυτό που ψάχνεις .

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών εδώ είναι γοητευτικοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες , ευκατάστατοι , έτοιμοι να κάνουν οικονομικές χορηγίες σε εσένα χωρίς να έχουν σκοπό μόνο και μόνο να σε :zfuck: ...

:coffee:
Το περιεργο ειναι αλλο. Ψαχνει να βρει την χορηγια απο τον μπαμπακα αλλα χωρις αυτος να ζηταει μουνι. (Παλι βριζω ο αθυροστομος)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::lipsrsealed:
Αυτά βγήκανε το απόγευμα.

Συνημμένα

• 421305-682660e06d3f69e1082ae15767b19eda.jpg
    421305-682660e06d3f69e1082ae15767b19eda.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 13
Τελευταία τροποποίηση:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Μου είπαν ότι αυτό που ψάχνω το exclusive sugar dating στην Ελλάδα δεν παίζει. Πρέπει λέει να έχει κάποιος πολλά λεφτά άρα και πολλές επιλογές και δεν θα είναι εύκολο να γίνει το match αυτό.
Όχι ότι ζητάω πολλά, αλλά κατάλαβα τι λέει. Όσο προχωράω θα μαθαίνω και γω. Πάντως ξέρω ότι θέλω κάτι διαφορετικό από το της ώρας και το εντελώς απρόσωπο. Και μένω εκεί. Όπως είχε πει και ένα μέλος εδώ μέσα αυτό που ψάχνω και λέω 'λολιτα' το βρίσκεις μόνο έξω. Όχι online. But I'll keep having my options open
Έλα στα μέρη μου να σού διαθέσω.ενα αυθαίρετο δυάρι διαμέρισμα για να μένεις πάνω στο άγριο κύμα του καλεργου
Θα πληρώνειςε εργασία.
Θα πλένεις το σκάφος όταν θα γυρνάει από ΠΣάρεμα.
Φεύ + Φεύ = Αλητεία!!

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Έλα στα μέρη μου να σού διαθέσω.ενα αυθαίρετο δυάρι διαμέρισμα για να μένεις πάνω στο άγριο κύμα του καλεργου
Θα πληρώνειςε εργασία.
Θα πλένεις το σκάφος όταν θα γυρνάει από ΠΣάρεμα.
Φεύ + Φεύ = Αλητεία!!
Έχω και εγώ αλλά ευχαριστώ για την αθώα σου πρόταση

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Το περιεργο ειναι αλλο. Ψαχνει να βρει την χορηγια απο τον μπαμπακα αλλα χωρις αυτος να ζηταει μουνι. (Παλι βριζω ο αθυροστομος)
Δεν είπα ότι δεν θα καταλήξει εκεί η ότι δεν θα περιλαμβάνει σεξουαλικό. Αλλά μιλάω για πρώτη συνάντηση. Συνεννοημενη και ότι κάποιος άνετα μπορεί να το κατευθύνει αλλού. Η πχ αντιθέτως η κοπέλα να κλαφτει ότι έχει αναγκες και να πατήσει στο συναίσθημα να κοροϊδεύει.
Το point μου: όλα γίνονται, όταν υπάρχει συνεννόηση. Απλά κάποιοι επιμένουν στο να γίνει αυτό που έχουν στο νου τους.
Δεν είπα ποτέ να πάρω χρήματα επειδή έφαγα. Είπαμε

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946
Όμως για να τα λέμε όλα, μπήκα σε ένα σαιτ για σεξ και μιλάω για λολιτες και έρωτες. Οπότε καταλαβαίνω τι λέτε. Απλά συζήτηση κάνω.
Κι εμείς συζήτηση κάνουμε.
Για να σου δώσω να καταλάβεις υπήρξαν κάποιες αποδεδειγμένα γυναίκες στο νήμα
αλλά άντε να τις γνώρισαν 1-2 από κοντά.
Οι πιο πολλοί περίμεναν στο Λιανοκλάδι μήπως κατέβει η Έρη :confused:

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Ήρθε η ώρα νομίζω να πω το μεγάλο αντίο!! Ήσασταν όμως καλή παρέα αλλά εγώ βρέθηκα σε λάθος μέρος να ψάχνω!! Ίσως μείνω λίγο για τη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Μιας και το έχουμε γυρίσει στη μικρή αγγελία, ας πω και εγώ τι ψάχνω :

Ζητείται κοπέλα για σοβαρή σχέση. Θα προτιμηθούν οι ανώμαλες.
Μια μικρή τροποποίηση, να ξέρει να μαγειρεύει διότι ως γνωστόν ο έρως περνά πρώτα από το στομάχι και νηστικό αρκούδι δεν χορεύει :cheesy::confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
Μια μικρή τροποποίηση, να ξέρει να μαγειρεύει διότι ως γνωστόν ο έρως περνά πρώτα από το στομάχι και νηστικό αρκούδι δεν χορεύει :cheesy::confused:
Σωστό και σε ευχαριστώ.

Θα προτιμηθούν και αυτές που φτιάχνουν καλές πίτες (με χωριάτικο φύλλο)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.943
Πόντοι
25.036
Ήρθε η ώρα νομίζω να πω το μεγάλο αντίο!! Ήσασταν όμως καλή παρέα αλλά εγώ βρέθηκα σε λάθος μέρος να ψάχνω!! Ίσως μείνω λίγο για τη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.
-Καλημέρα Νηματάρα....
-Αγαπητή Λολίτα, στη θέση σου δεν θα το παρατούσα έτσι εύκολα. Μπαίνε μια φορά τη μέρα, γράψε μια καλημέρα σε κάποιο random νήμα, και ποτέ δεν ξέρεις...

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456
Δεν είπα ότι δεν θα καταλήξει εκεί η ότι δεν θα περιλαμβάνει σεξουαλικό. Αλλά μιλάω για πρώτη συνάντηση. Συνεννοημενη και ότι κάποιος άνετα μπορεί να το κατευθύνει αλλού. Η πχ αντιθέτως η κοπέλα να κλαφτει ότι έχει αναγκες και να πατήσει στο συναίσθημα να κοροϊδεύει.
Το point μου: όλα γίνονται, όταν υπάρχει συνεννόηση. Απλά κάποιοι επιμένουν στο να γίνει αυτό που έχουν στο νου τους.
Δεν είπα ποτέ να πάρω χρήματα επειδή έφαγα. Είπαμε
νομίζω ότι τέτοιου είδους σχέσεις ειδικά ξεκινώντας από εδώ μέσα πρέπει να είναι ξεκάθαρες, με όρια και ειλικρίνεια.
αν ψάχνεις έρωτα με κάποιον λεφτά μεγαλυετερο καλύτερα να ψαχτείς αλλιώς γλυκάκι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Δυστυχώς για τη πλάτη μου 5.
Με πεντάρι νούμερο, δύσκολο να παίξεις τέννις..
....εδω που τα λεμε @Lolitaaa ενα δικιο το εχει το καρντασι! Με τετοιους αεροσακους, κολυμπι πρεπει να κανεις, "αβυθιστη" θα εισαι :cheesy: :cheesy::cheesy:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
Εσυ την θελεις και φουλ προκομενη. :confused:
Για σοβαρή σχέση ψάχνω, ρε φίλε. Τι θέλεις δηλαδή; Να τη βγάζω με σουβλάκια και πίτσες κάθε μέρα;

Τέλος πάντων, ως Ολυμπιακός δε δέχομαι κάτι λιγότερο από το τέλειο.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.943
Πόντοι
25.036
Σωστό και σε ευχαριστώ.

Θα προτιμηθούν και αυτές που φτιάχνουν καλές πίτες (με χωριάτικο φύλλο)
Εμένα δεν με νοιάζουν καθόλου οι πίτες
Ψάχνω αποκλειστικά εξπέρ στις πίπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom