Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Θα μας κανεις καμια γνωριμια σε εμας που ειμαστε αλλων απαιτησεων;Κοιτάξτε έχω φίλες εσκορτ μου είπαν τι γίνεται κανονικά και πως
Θα μας κανεις καμια γνωριμια σε εμας που ειμαστε αλλων απαιτησεων;Κοιτάξτε έχω φίλες εσκορτ μου είπαν τι γίνεται κανονικά και πως
Και βρίσκεσαι στο κατάλληλο site αγαπητή για να βρείς ακριβώς αυτό που ψάχνεις .Μου είπαν ότι αυτό που ψάχνω το exclusive sugar dating στην Ελλάδα δεν παίζει. Πρέπει λέει να έχει κάποιος πολλά λεφτά άρα και πολλές επιλογές και δεν θα είναι εύκολο να γίνει το match αυτό.
Όχι ότι ζητάω πολλά, αλλά κατάλαβα τι λέει. Όσο προχωράω θα μαθαίνω και γω. Πάντως ξέρω ότι θέλω κάτι διαφορετικό από το της ώρας και το εντελώς απρόσωπο. Και μένω εκεί. Όπως είχε πει και ένα μέλος εδώ μέσα αυτό που ψάχνω και λέω 'λολιτα' το βρίσκεις μόνο έξω. Όχι online. But I'll keep having my options open
Το περιεργο ειναι αλλο. Ψαχνει να βρει την χορηγια απο τον μπαμπακα αλλα χωρις αυτος να ζηταει μουνι. (Παλι βριζω ο αθυροστομος)Και βρίσκεσαι στο κατάλληλο site αγαπητή για να βρείς ακριβώς αυτό που ψάχνεις .
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών εδώ είναι γοητευτικοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες , ευκατάστατοι , έτοιμοι να κάνουν οικονομικές χορηγίες σε εσένα χωρίς να έχουν σκοπό μόνο και μόνο να σε ...
Έλα στα μέρη μου να σού διαθέσω.ενα αυθαίρετο δυάρι διαμέρισμα για να μένεις πάνω στο άγριο κύμα του καλεργουΜου είπαν ότι αυτό που ψάχνω το exclusive sugar dating στην Ελλάδα δεν παίζει. Πρέπει λέει να έχει κάποιος πολλά λεφτά άρα και πολλές επιλογές και δεν θα είναι εύκολο να γίνει το match αυτό.
Όχι ότι ζητάω πολλά, αλλά κατάλαβα τι λέει. Όσο προχωράω θα μαθαίνω και γω. Πάντως ξέρω ότι θέλω κάτι διαφορετικό από το της ώρας και το εντελώς απρόσωπο. Και μένω εκεί. Όπως είχε πει και ένα μέλος εδώ μέσα αυτό που ψάχνω και λέω 'λολιτα' το βρίσκεις μόνο έξω. Όχι online. But I'll keep having my options open
Έχω και εγώ αλλά ευχαριστώ για την αθώα σου πρότασηΈλα στα μέρη μου να σού διαθέσω.ενα αυθαίρετο δυάρι διαμέρισμα για να μένεις πάνω στο άγριο κύμα του καλεργου
Θα πληρώνειςε εργασία.
Θα πλένεις το σκάφος όταν θα γυρνάει από ΠΣάρεμα.
Φεύ + Φεύ = Αλητεία!!
Δεν είπα ότι δεν θα καταλήξει εκεί η ότι δεν θα περιλαμβάνει σεξουαλικό. Αλλά μιλάω για πρώτη συνάντηση. Συνεννοημενη και ότι κάποιος άνετα μπορεί να το κατευθύνει αλλού. Η πχ αντιθέτως η κοπέλα να κλαφτει ότι έχει αναγκες και να πατήσει στο συναίσθημα να κοροϊδεύει.Το περιεργο ειναι αλλο. Ψαχνει να βρει την χορηγια απο τον μπαμπακα αλλα χωρις αυτος να ζηταει μουνι. (Παλι βριζω ο αθυροστομος)
Κι εμείς συζήτηση κάνουμε.Όμως για να τα λέμε όλα, μπήκα σε ένα σαιτ για σεξ και μιλάω για λολιτες και έρωτες. Οπότε καταλαβαίνω τι λέτε. Απλά συζήτηση κάνω.
Μια μικρή τροποποίηση, να ξέρει να μαγειρεύει διότι ως γνωστόν ο έρως περνά πρώτα από το στομάχι και νηστικό αρκούδι δεν χορεύειΜιας και το έχουμε γυρίσει στη μικρή αγγελία, ας πω και εγώ τι ψάχνω :
Ζητείται κοπέλα για σοβαρή σχέση. Θα προτιμηθούν οι ανώμαλες.
Σωστό και σε ευχαριστώ.Μια μικρή τροποποίηση, να ξέρει να μαγειρεύει διότι ως γνωστόν ο έρως περνά πρώτα από το στομάχι και νηστικό αρκούδι δεν χορεύει
-Καλημέρα Νηματάρα....Ήρθε η ώρα νομίζω να πω το μεγάλο αντίο!! Ήσασταν όμως καλή παρέα αλλά εγώ βρέθηκα σε λάθος μέρος να ψάχνω!! Ίσως μείνω λίγο για τη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.
αυθαίρετο η σκάφος?Έχω και εγώ αλλά ευχαριστώ για την αθώα σου πρόταση
νομίζω ότι τέτοιου είδους σχέσεις ειδικά ξεκινώντας από εδώ μέσα πρέπει να είναι ξεκάθαρες, με όρια και ειλικρίνεια.Δεν είπα ότι δεν θα καταλήξει εκεί η ότι δεν θα περιλαμβάνει σεξουαλικό. Αλλά μιλάω για πρώτη συνάντηση. Συνεννοημενη και ότι κάποιος άνετα μπορεί να το κατευθύνει αλλού. Η πχ αντιθέτως η κοπέλα να κλαφτει ότι έχει αναγκες και να πατήσει στο συναίσθημα να κοροϊδεύει.
Το point μου: όλα γίνονται, όταν υπάρχει συνεννόηση. Απλά κάποιοι επιμένουν στο να γίνει αυτό που έχουν στο νου τους.
Δεν είπα ποτέ να πάρω χρήματα επειδή έφαγα. Είπαμε
Εσυ την θελεις και φουλ προκομενη.Σωστό και σε ευχαριστώ.
Θα προτιμηθούν και αυτές που φτιάχνουν καλές πίτες (με χωριάτικο φύλλο)
Για σοβαρή σχέση ψάχνω, ρε φίλε. Τι θέλεις δηλαδή; Να τη βγάζω με σουβλάκια και πίτσες κάθε μέρα;Εσυ την θελεις και φουλ προκομενη.
Εμένα δεν με νοιάζουν καθόλου οι πίτεςΣωστό και σε ευχαριστώ.
Θα προτιμηθούν και αυτές που φτιάχνουν καλές πίτες (με χωριάτικο φύλλο)