NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Καλημέρα γερόντια.
Μπήκα να σας πω, ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!
Φιλιά
Φιλιά
Δεν θέλει θεραπεία με φυσικό τρόπο θέλει χημικές ουσίες για αυτό & εγώ πρότεινα το ως κάτω φάρμακο το οποίο δεν επηρεάζει την καρδιά μου.Γιατί δεν σας φτάνουν οι θεραπευτικές μέθοδοι του κ. Αμιτζίκιου?
βρε καλως τα ματια μας τα δυο !!!Καλημέρα γερόντια.
Φιλιά
Πάλι έγινε μαλακία, έπρεπε να ζητήσουμε το jackpotΝικοτριβης? Δε γράφει πλέον?
εσυ κανονισε να τρεχεις παλι ...Δεν θέλει θεραπεία με φυσικό τρόπο θέλει χημικές ουσίες για αυτό & εγώ πρότεινα το ως κάτω φάρμακο το οποίο δεν επηρεάζει την καρδιά μου.
Εγώ σήμερα θέλω να γαμησω μία γκόμενα κάτω των 30 από τον κωλο.
Το θυμάσαι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού τώρα θα βάλω προφυλακτικό δεν υπάρχει περίπτωσηεσυ κανονισε να τρεχεις παλι ...
Για ΠΣΆΡΕΜΑ ποτέ θά πάμε??Καλημέρα γερόντια.
Φιλιά
ο ταριφας πσαρευει σε αλλες θαλασσες ...Για ΠΣΆΡΕΜΑ ποτέ θά πάμε??
Κάτι για τη διαροια ίσως, για να με συμπονεσει..Τι κουβέντα θα πιάσεις με τα ντεπον ?
Ζήτησε κάτι πιο εξειδικευμένο.
Δυστυχώς..Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.
Όχι ρε θα σε περάσει για τίποτα άλλο,Κάτι για τη διαροια ίσως, για να με συμπονεσει..
ο ταριφας πσαρευει σε αλλες θαλασσες ...
ελπιζω να την εχει τη βαρκα ακομα βεβαια
Μπράβο, ωραίος!Όχι ρε θα σε περάσει για τίποτα άλλο,
πες της άμα έχει καλλυντικά με αλόη γιατί είσαι μόνος
και θέλεις μια γυναικεία συμβουλή κλπ
τέσπα κάτι να πιάσετε κουβέντα
Πρέπει να δίνεις καλή εικόνα,Μπράβο, ωραίος!
Δεν πήγα χθες, λόγω υποχρεώσεων..θα πάω σήμερα οπωσδήποτε..
Πάντως χθες βράδυ γνώρισα μια μπαργουμαν νεαρή.. κάθησα στο μπαρ και πιάσαμε λίγο κουβέντα..
Ότι και να πω είναι λίγο ( πάρα πολύ ωραίο μωρό)
( Από γνωριμίες καλά πάω.. )
Ποιοο να σηκώσουν????Συγχαίρουμε τον Ολυμπιακόν του Χοντρού Προέδρου και Στιχουργού Βαγγέλα!!!
Μακάρι να το σηκώσετε!!!
Τα ψυχοφαρμακα λοιπόν, αποκλείονται από τη κουβέντα.. χαχαχαχ..Πρέπει να δίνεις καλή εικόνα,
όχι του περίεργου που ζητάει συνέχεια ντεπόν και χάπια για διάρροια
Προτείνω να της ζητήσεις να σου οργανώσει ένα κουτί πρώτων βοηθειών για το αμάξι, την μηχανή, το σπίτι ή για όπου το χρειάζεσαι, βάλε δυο λαδάκια για μασάζ και ένα λιπαντικό Eva Vagil (το καλύτερο της αγοράς, μόνο για γνώστες, θα το εκτιμήσει πιστεύω...) και πες της ότι θέλεις να στα κάνει ντελίβερι σπίτι μετά το κλείσιμο. Αν έρθει είναι καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις εκείνα τα προφυλακτικά που σου περίσσεψαν από τις Ρουμάνες στη ΓιαννιτσώνΚάτι για τη διαροια ίσως, για να με συμπονεσει..