Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.717
- Πόντοι
- 26.386
Η καλύτερη διαφήμιση φαρμακευτικών προϊόντων που έχω δει, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα ράφια...Η ωραία φαρμακοποιός
Η καλύτερη διαφήμιση φαρμακευτικών προϊόντων που έχω δει, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα ράφια...Η ωραία φαρμακοποιός
Αληθώς Ανέστη.Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη,στους παλιούς αλλά και στους νέους![]()
Ας μου στείλει πμ.Σε έψαχνε και ο !blis πριν κάτι μέρες.
Είσαι γκουρού!Προτείνω να της ζητήσεις να σου οργανώσει ένα κουτί πρώτων βοηθειών για το αμάξι, την μηχανή, το σπίτι ή για όπου το χρειάζεσαι, βάλε δυο λαδάκια για μασάζ και ένα λιπαντικό Eva Vagil (το καλύτερο της αγοράς, μόνο για γνώστες, θα το εκτιμήσει πιστεύω...) και πες της ότι θέλεις να στα κάνει ντελίβερι σπίτι μετά το κλείσιμο. Αν έρθει είναι καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις εκείνα τα προφυλακτικά που σου περίσσεψαν από τις Ρουμάνες στη Γιαννιτσών![]()
Ο Θουκιδίδης και άλλοι ιστορικοί το έχουν περιγράψει.Ερώτημα: ποιος ξέρει το πλήθος του λαού κάθε ομάδας..
Λειτουργούσε με τέτοιο τρόπο το σύστημα της πόλης - κράτους. Σε καιρό μη ύπαρξης εξωτερικού κινδύνου, μάχονταν μεταξύ τους για τα συμφέροντα τους. Όταν υπήρχε εξωτερικός κίνδυνος, υπήρχε αυτόματη συσπείρωση όπως έγινε στους περσικους πολέμους.. αυτό το σύστημα σταμάτησε μετά τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήταν καλό και άκρως λειτουργικό σύστημα - μελετημένο - (δεν έτυχε - πέτυχε)Ο Θουκιδίδης και άλλοι ιστορικοί το έχουν περιγράψει.
Ενώ οι ελληνικές πόλεις-κράτη είχαν πόλεμο μεταξύ τους,
άλλες φορές ήταν ενωμένοι.
Είναι περίπλοκο το ελληνικό dna.
Ο ΠΑΟΚ έχει 4.000.000!Αλλά ρώτησα πόσο λαό έχει κάθε ομάδα π.χ ΟΣΦΠ ένα εκατομμύριο κλπ
Ευχαριστούμε!Συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ.. αλλά εντάξει θα είμαι ειλικρινής..δεν ήθελα να περάσει ( φυσικά δε στεναχωρέθηκα κιόλας)
Τέλος πάντων..αφού φτάσατε τελικό, παρτε το κύπελλο..
Αγαπητέ Αρίσταρχε, θα σου προτείνω τι να κάνεις με την φαραμακοποιό που ίσως να σε βοηθήσει (αρκετά παρακινδυνευμένο βέβαια αλλά πιθανώς να έχεις τα θεμιτά αποτελέσματα!) Θα πας πρωί πρωί στο φαρμακείο και ορθά κοφτά θα ζητήσεις δυο κουτιά προφυλακτικά και ένα λιπαντικό για πρωκτικό σεξ, να ξέρεις σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητοςΚάτι για τη διαροια ίσως, για να με συμπονεσει..
Εξαιρετική ιδέα!Αγαπητέ Αρίσταρχε, θα σου προτείνω τι να κάνεις με την φαραμακοποιό που ίσως να σε βοηθήσει (αρκετά παρακινδυνευμένο βέβαια αλλά πιθανώς να έχεις τα θεμιτά αποτελέσματα!) Θα πας πρωί πρωί στο φαρμακείο και ορθά κοφτά θα ζητήσεις δυο κουτιά προφυλακτικά και ένα λιπαντικό για πρωκτικό σεξ, να ξέρεις σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητος![]()