Όλοι κρύβουν έναν Κοτομπίφτεκο μέσα τους.
Καλέ, εσείς είστε ο Manager μου. Το λησμονήσατε;Έχεις και μάνατζερ τώρα; μήπως θες να γίνεις και ινφλουένσερ;
Όλοι κρύβουν έναν Κοτομπίφτεκο μέσα τους.
Καλέ, εσείς είστε ο Manager μου. Το λησμονήσατε;Έχεις και μάνατζερ τώρα; μήπως θες να γίνεις και ινφλουένσερ;
Ο Καπετάνιος είναι ο Πλοίαρχος. Τι σχέση έχουν οι μάνατζερ με τους θαλασσόλυκους; θέλεις να με τσαντίσεις πάλι;
Καλέ, εσείς είστε ο Manager μου. Το λησμονήσατε;
Καπετάνιε, Πλοίαρχε, Πρώτε, ο Manager είναι ο διευθυντής, ο προπονητής, ο σύμβουλος.Ο Καπετάνιος είναι ο Πλοίαρχος. Τι σχέση έχουν οι μάνατζερ με τους θαλασσόλυκους; θέλεις να με τσαντίσεις πάλι;
Με πληροφορούν ότι αριστεύεις ως φοιτητής και γι' αυτό θα κάνω υπομονή. Οι πυραμίδες δεν χτίστηκαν σε μία ημέρα.Καπετάνιε, Πλοίαρχε, Πρώτε, ο Manager είναι ο διευθυντής, ο προπονητής, ο σύμβουλος.
Ε, αυτό δεν είστε για μένα;
Πάλι βλακεία είπα;
Καλά, δε μιλάω παλι.
Α, είμαι πολύ ευγνώμων!Με πληροφορούν ότι αριστεύεις ως φοιτητής και γι' αυτό θα κάνω υπομονή. Οι πυραμίδες δεν χτίστηκαν σε μία ημέρα.
Χρειάζομαι τη ρητή συγκατάθεσή του γιατί δε θέλω να τον δω να θυμώνει πάλι.Βάλε τραγούδι Ωρίωνα ,στείλε το μήνυμα ,τι μαρκόνης θα ήσουν άλλωστε
Ε βέβαια...Ε, βέβαια!
Όταν αργεί η ιχθυοκτονία, αρχίζει η φυτοκτονία.
Ευτυχώς, κ. amjik, που δεν ζήσατε την εποχή του Δαρβίνου. Θα είχατε δημιουργήσει κενά στην εξέλιξη των ζώων και των φυτών [με την παντελή εξάλειψη ζωικών και φυτικών ειδών και γενιών], με αποτέλεσμα η Ανθρωπότητα να είχε στερηθεί των παρατηρήσεων του μεγάλου τούτου επιστήμονα.
Φευ Χ British Empire!
Για πες;Slayer και ηλεκτρική σκούπα....
Πολύ καλά! Αφού όμως είμαστε στο νήμα των καταδόσεων ας βάλω κι εγώ το αγαπημένο σου, αυτό που ακούς κάθε βράδυ όταν η πόλη κοιμάται κι εσύ μελετάς, για να ξέρουν όλοι πόσο καλλιεργημένος είσαι.Χρειάζομαι τη ρητή συγκατάθεσή του γιατί δε θέλω να τον δω να θυμώνει πάλι.
Την τελευταία φορά που τον είδα, έκανε σεισμό 6.7 Ρίχτερ και είχαμε καταιγίδα με 8 μποφόρ, για 7 ημέρες. Τα συκώτια μας βγάλαμε στον Ωκεανό. Να φανταστείς, τουαλέτα πηγαίναμε μόνο για κατούρημα. Για το "άλλο", δε χρειαζόταν.
Μιας και μου θυμίσατε ότι είμαστε στο νήμα των καταδόσεων, δράττομαι της ευκαιρίας να αυτοκαταδωθώ. Σας αποκαλύπτω ότι αυτό που ακούω κάθε βράδυ (με τα ακουστικά μου) είναι αυτόΠολύ καλά! Αφού όμως είμαστε στο νήμα των καταδόσεων ας βάλω κι εγώ το αγαπημένο σου, αυτό που ακούς κάθε βράδυ όταν η πόλη κοιμάται κι εσύ μελετάς, για να ξέρουν όλοι πόσο καλλιεργημένος είσαι.
Μιας και μου θυμίσατε ότι είμαστε στο νήμα των καταδόσεων, δράττομαι της ευκαιρίας να αυτοκαταδωθώ. Σας αποκαλύπτω ότι αυτό που ακούω κάθε βράδυ (με τα ακουστικά μου) είναι αυτό
(για να ξέρουν όλοι πόσο σκυλάς είμαι)
Ψητό θα τον κάνετε; Ή κοκκινιστό;Μαγειρευουν εκει καλα..η μπα;;αν οχι ελατε να σας μαγειρεψω εγω..να σας κανω κοκκινιστο με πουρε..ελπιζω να ψηθειτε ευκολα..μη με βασανισετε
Καλέ, τον τρώγατε τον Κοτομπίφτεκο εσείς;Εξαφανίστηκε ο Κοτομπίφτεκος που ήταν μία εύκολη λύση για κάθε εργένη και τώρα πρέπει να μάθουμε να κάνουμε κοκκινιστά και μουσακάδες να πούμε.