κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.798
- Πόντοι
- 19.795
GamiesteAll Hail, τον Μέγα Επιβήτορα των 5 Ηπείρων και 7 Θαλασσών, κ. κωλο-γερο!
ALL HAIL!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
GamiesteAll Hail, τον Μέγα Επιβήτορα των 5 Ηπείρων και 7 Θαλασσών, κ. κωλο-γερο!
ALL HAIL!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εύγε, παιδί μου!HAIL!
HAIL!
HAIL!
Στην πάνω φωτογραφία ο χώρος είναι έξω από το φημισμένο υπόγειο του Thermae café, το οποίο έχω αναρτήσει πολλά βίντεο στο νήμα της Ταϊλάνδης και στο οποίο αύριο βράδυ θα πίνω την μπύρα μου.Ο Νηματοθέτης στεναχωρείται!
Ο Νηματοθέτης θέλει όλα τα μέλη του Νήματος να ευτυχούν!
Ο Νηματοθέτης κατανοεί την απελπισίαν του κ. κωλο-γερου επειδή εις το μηνιαίο ταξίδι του δεν θα συνοδεύεται υπό θήλεος εις αντίθεσιν με το μηνιαίον ταξίδι του εις Άγιον Δομίνικον, όπου ο ευτυχής κ. κωλο-γερος εσυνοδεύετο υπό θήλεος.
Ο Νηματοθέτης προτείνει πρόσκαιρον ανακούφισιν εις τον κ. κωλο-γερον εις μέρη προτεινόμενα υπό των παρακάτω φωτογραφιών!
Φευ.Επιδρομή χιλιάδων μακάκων σε πόλη της Ταϊλάνδης - Κλείστηκαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι
Πάνω από 3.500 μαϊμούδες εισέβαλαν στο κέντρο της πόλης αναγκάζοντας τους ντόπιους να φύγουν άρον-άρον και να κλείσουν τα καταστήματά τους διώχνοντας τους τουρίστεςwww.protothema.gr
Φευ, παιδί μου!Επιδρομή χιλιάδων μακάκων σε πόλη της Ταϊλάνδης - Κλείστηκαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι
Πάνω από 3.500 μαϊμούδες εισέβαλαν στο κέντρο της πόλης αναγκάζοντας τους ντόπιους να φύγουν άρον-άρον και να κλείσουν τα καταστήματά τους διώχνοντας τους τουρίστεςwww.protothema.gr
θα τα γαμησει ολα ο παππουςΦευ, παιδί μου!
Ναι, παιδί μου!θα τα γαμησει ολα ο παππους
Δεν υπάρχει Ναταλί.ειδικη πτηση με vip θεση ο παππουλης μας....
ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΛΙ
τα ιδια μου ελεγες και για τον Αγ. Βασιλη.....αρνουμαι ΥΠΑΡΧΕΙ!Δεν υπάρχει (πια) Νάταλι!
Παιδί μου, Άγιος Βασίλης υπάρχει!τα ιδια μου ελεγες και για τον Αγ. Βασιλη.....αρνουμαι ΥΠΑΡΧΕΙ!
μαναρι?Παιδί μου, Άγιος Βασίλης υπάρχει!
Νάταλι δεν υπάρχει!!!
Υπάρχει ...μαναρι?
γιατι μας εσπαγες τα αρχιδια τοσα χρονια οτι δεν υπαρχει/Υπάρχει ...