κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.798
- Πόντοι
- 19.795
Ο Αρίσταρχος έχει πόνο στην καρδιά ας τον στηρίξουμεο αρισταρχος δεν γυρισε ο ιδιος
δεν μιλαει σε κανεναν μονο τραγουδια βαζει
λες να του εδωσαν το αμιλητο νερο τιποτα τουρκαλες του 16αιωνα
Η απόλυτη καύλα το απόλυτο θηλυκό,θα έκανα τα πάντα για μία τέτοια γυναίκα!!
λεςΟ Αρίσταρχος έχει πόνο στην καρδιά ας τον στηρίξουμε
Με κέρασαν, τα δικά μου έχουν μέλλον...Πολύχρονος αναμένουμε και τον @DJ Aristarxos για κέρασμα όταν επιστρέψει από το παρελθόν!!
Ναι ρε το κατάλαβα,σποντα ήταν προς τον ΑρίσταρχοΜε κέρασαν, τα δικά μου έχουν μέλλον...
Αλλά προτού το διάλειμμά μου, θα μου κόστιζε εάν δεν απαντούσα στον καλό και αγαπητό μου φίλο, κ. Eraser...
45 λεπτά είναι πολλά για κάποιον που ξεκινά την κολύμβηση. Εάν συνεχίσετε έτσι θα είστε ένας ακόμη από τους πολλούς που ξεκίνησαν την κολύμβηση και την εγκατέλειψαν μετά από 2 ή 3 φορές εισόδου των εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν.
Η κολύμβησις χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Χρειάζεται επανάληψη.
Πρέπει να κολυμπάτε όσο αντέχετε.
Στην αρχή δεν έχει νόημα ούτε η ταχύτητα, ούτε η δύναμη, ούτε η απόσταση.
Πάτε έστω και για δέκα λεπτά.
Δείτε πως κολυμπούν οι άλλοι για να αποκτήσετε τεχνική.
Τα χέρια μπροστά σαν σπαθιά. Χαλαρά έξω από το νερό. Σφιχτά και τεντωμένα μέσα σ΄ αυτό.
Τα πρώτα 25 μέτρα χωρίς λαχάνιασμα κάποια στιγμή θα γίνουν 50 ή 100 χωρίς λαχάνιασμα κ.ο.κ.
Πρώτα αποκτάμε αντοχή και μετά δύναμη. Το ένα φέρνει το άλλο.
Είστε μόλις στην αρχή.
Εμπιστευθείτε το νερό και αυτό θα σας ανταμείψει. Απλά όπως και πολλά άλλα πράγματα στην ζωή, το Νερό θέλει τον χρόνο του έως ότου σας κρίνει ότι είστε άξιος των δώρων του.
Εάν εγώ λείψω από το μπου για ένα διάστημα, να ερωτάτε τον κ. κωλο-γερο. Είναι άριστος κολυμβητής και γνωρίζει πολλά!
Κολυμπαω συστηματικα απο το 1998, απο τοτε που πηγα στο νησι. Συνηθως απο τελη Απριλη μεχρι τελη Νοεμβρ. Και τους 2 περιπου μηνες των διακοπων μου. Τα τελευταια 14 χρονια απελευθερωθηκα απο τις αποστασεις και μετραω χεριες.
Οταν ξεκιναω στα τελη του Απριλη ξεκιναω διαδρομες των 30-50 χεριων με καθε χερι ελευθερο στυλ.
Μερα με την ημερα αυξανω και τις χεριες μου, μεσα σε 15-20 ημερες βρισκω ρυθμο στις αναπνοες και φθανω στις 2500-3000 χεριες.
Θελει υπομονη το κολυμπι, μεχρι να βρουμε ρυθμο στις αναπνοες, δεν παμε για πρωταθλητισμο, για να γυμναζομαστε παμε και να απολαμβανουμε αυτα που μας προσφερει το νερο, ψυχικη κυριως αλλα και σωματικη υγεια.
Τι σεμινάριο; ναυτικό; φιλοσοφικό; καλλιτεχνικό; ερωτικό ; θέλετε να μάθετε πώς θα βγάλετε γκόμενα;@CaptainK, σήμερα ο καθηγητής μού είπε πόσο τυχερός θα είναι ο Καπετάνιος που θα με πάρει στο καράβι του.
Του είπα ότι θα είστε εσείς! Αφού μου εξέφρασε τον απεριόριστο θαυμαστό του προς το πρόσωπό σας, μου είπε να σας ρωτήσω αν θα θέλατε να έρθετε να μας κάνετε ένα σεμινάριο κάποια μέρα. Του είπα ότι είστε πολύ απασχολημένος αυτήν την εποχή με τις εργασίες στο τάνκερ αλλά υποσχέθηκα να σας ρωτήσω.
Θέλουμε να μάθουμε για αυτά που σας έχουν κάνει τόσο διάσημο.Τι σεμινάριο; ναυτικό; φιλοσοφικό; καλλιτεχνικό; ερωτικό ; θέλετε να μάθετε πώς θα βγάλετε γκόμενα;
Αυτά δεν είναι τίποτα για κάποιον που στρίβει τσιγάρο στην γέφυρα με τυφώνα.Θέλουμε να μάθουμε για αυτά που σας έχουν κάνει τόσο διάσημο.
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρω την επιτυχία σας στις γυναίκες και το παρκάρισμα του τάνκερ με το ένα χέρι ενώ με το άλλο, λύνετε sudoku.
Πώς?? Εδώ όλα θυμίζουν συσκότιση κεφάλαιον 2 κατά θωμάν τής βίβλου....Ανεώγησαν οι Ουρανοί!
Εγκρεμίσθησαν τα αρτοποιεία!
Οι ιχθύες έλαβον μικράν παράτασιν ζωής!
Ρε συ Λία προισ τον ιδα στο ραφινα πιγενε να ψονισι πσαρακι μικρο για το κόμμα τις πλευσις πού ρωτσι ο αλαμπεις που θα πείσουν αφού ο θερμοσίφωνας που ιχε για ψιστι τριπισε Κ στο τέλος βρικαν σολινσ από το αχορταγο Κ τριπισε Κ έγινε μαγκάλι μέσα στο καντίνα του θρουλι.δε ιεμ βοθροσ κιριε ι ζοη δινι κολο εχο παρι στα τεσερα ι θεα ινε γαμισετα μετα τιν παρθενοραφι δε με αφινε μεχρι να στιπσι μια πορτοκαλαδα απο μουσμουλα αποκλιετε να βρι καπιοσ ακρι αφτεσ ι κουβεντεσ εμπιστεφτικα μιν εχουμε τα καναλια τισ βενετιασ κε του αμστερνταμ στιν καντινα πιγε ι αλλι στο αμστερνταμ με χασισι διλαδι αν εχισ χασισι το πασ στο αμστερνταμ εκι εχο βαλι ενα ποταμοσπιτο με ιποποταμο απεκσο αντι για σκιλι να τροη τα αβγα να κανι μισ κοσμοσ πιστεβισ ολα αφτα σθνδεοντε με τρομοκρατικι οργανοσι ιδικα μια βαρκα το ραφινα ροτερνταμ μπογκοτα και παλι πισο μιποσ να τιν ανεβασο για λεμβο στο κρακεν αλλα ετσι κι αλλισ αμα βαλισ σε πλιο φαντσμα λεμβο λεσ να παθουν κατι τα φαντασματα το βρετανικο ναβαρχιο δε δινι αδια να κανι κροσιν ι βαρκα παμε σε κατι με πιο πολλα γροσια πυτε εγο φιλε εχο σχεσι με χορτα απλα επιδι ιμε γιδι καμια φορα τροο τελια περναμε σιγχαριτιρια στον κιριο κσογηινο για αλι μια φορα βγαλτε τα ματιαα σασ εγο δεν ιδα τιποτα
αρα τρελοσ παπασ σε βαφτισε το ιχα ιποπσιν πιοσ απο τουσ διομισι κε δρομο περνι δρομο αφινι δτασαμε στο κιλικιο στο κιλκισ ενα κοτοβουβαλο κε ενα κοτοχυμο καντα διομισι διπσασε ο παπασ απο τι βαφτισι να σε καπσο γιαβρι μου να σε αλιπσο μουρουνοάδο απο φαλενα δωδεκατο ιβριδιο μπλε διασταβροσι με μπανελα εχι κατι βιζουσ ι προεδροσ αστα να βαζισ τι πσολι σου να εφχαριστιεσε ισπανικι μετα σαλπαραμε για αμβερσα εκι σιναντισα το ρουλι προτοτεταρτο κσαδερφο του χοντρου αφτοσ με αλβανικα χαρτια ντιλαρι μπανανεσ σε πιθικουσ κε να τα κοντεινερ αλακσε ροτα δε σε βλεπο καλα ε τι βαρκα εχι κανι λαθοσ ι χαρικλια θα σε φαη κανα πσαρι κε θα γινισ πινοκιο απο τοσα πσεματα τισ θεκλασΡε συ Λία προισ τον ιδα στο ραφινα πιγενε να ψονισι πσαρακι μικρο για το κόμμα τις πλευσις πού ρωτσι ο αλαμπεις που θα πείσουν αφού ο θερμοσίφωνας που ιχε για ψιστι τριπισε Κ στο τέλος βρικαν σολινσ από το αχορταγο Κ τριπισε Κ έγινε μαγκάλι μέσα στο καντίνα του θρουλι.
Ιρθε ο πουρουλις από το δικαστιριο Κ φοναζε που η χηρα λαδωσε τι Ρενάτα να οι ψέματα κ χαθικε ι δικι ο χασοφικιε.
Ξέρω...Αυτά δεν είναι τίποτα για κάποιον που στρίβει τσιγάρο στην γέφυρα με τυφώνα.
Δεν υπάρχει Θεός, Ωρίων και όταν καλεί το 100 λέγω ότι λείπω και να αφήσουν μήνυμα. Κατά τα λοιπά έχεις δίκιο.Ξέρω...
έχετε μετρήσει ως το άπειρο (3 φορές)
έχετε διαιρέσει με το μηδέν
το 100 καλεί εσάς όταν είναι κάτι επείγον
όταν ο Zuckerberg δημιούργησε το facebook, βρήκε αίτημα φιλίας από εσάς
δεν πιστεύετε εσείς στον Θεό, ο Θεός πιστεύει σε εσάς
Κλπ