blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.438
- Πόντοι
- 26.096
Στην εκτέλεση του LP
Έρχεται καινούργο θήλυ στο topic .. ή μάλλον ήρθε ψέςΣύμφωνα λοιπόν με την υπάρχουσα παμπάλαια ψηφοφορία, ο κ. troubakhs μου χαρακτηρίζεται [50% των ψηφισάντων] ως:
Μοναχική ψυχούλα. Ούτε ένα θείο δεν έχει ...
Αυτό βεβαίως είναι αληθές ως προς το ένα σκέλος. Όντως δεν έχει θείο. Τον έχω αποκληρώσει πριν από 9 ημέρες, 17 ώρες και 32 δευτερόλεπτα.
Πλην όμως δεν είναι μοναχική ψυχούλα...
Πριν από 12 περίπου μέρες βρήκε γκόμενα, έγραψε εμάς και το Νήμα μας εις τους όρχεις του, έπαυσε να υβρίζεται με τους οπαδούς του Π.Α.Ο. και ...
Μάλιστα και όπως απεκάλυψε ο ίδιος η γκόμενα αυτή τον αποκαλεί με το χαϊδευτικό <μούτρο> ...
Φευ! Και πάλι φευ!!!
Αλίμονο σ΄ εμάς που παραμένουμε μπακούρια ...!
Αναφέρεστε εις την κα. Έλεναν;;;Έρχεται καινούργο θήλυ στο topic .. ή μάλλον ήρθε ψές
.
Βεβαίως η οποία αδημονή να σας γνωρίσει...Αναφέρεστε εις την κα. Έλεναν;;;
Έλαβε χώρα νέα γενοκτονία οκταπόδων και ιχθύων;;;;Βεβαίως η οποία αδημονή να σας γνωρίσει...
Επί τη ευκαιρία σήμερα η πρωινή χειρηλασια απέδωσε
.
Η γενοκτονία απέδωσε .. τρομάζω εις την ανάρτηση φωτό.,.. αλλά θα διανεμηθούν σε παρακείμενες οικογένειες.Έλαβε χώρα νέα γενοκτονία οκταπόδων και ιχθύων;;;;
Η γενοκτονία απέδωσε .. τρομάζω εις την ανάρτηση φωτό.,.. αλλά θα διανεμηθούν σε παρακείμενες οικογένειες.
Πέμπτη 21 δεκεμβριου ο κ. Amjik θα βρίσκεται είς τό αγαπημένο Πόρτο Φίνο..Και ολίγον από την αγαπημένη Ζυρίχη, όπου ο Νηματοθέτης θα προσγειωθεί το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου Ενεστώτος Έτους ...
ΕυχαριστούμεΚαι επειδή ο Νηματοθέτης είναι γενναιόδωρος, απολαύστε για να νιώσετε το νόημα των ημερών, που έρχονται!
Συμφωνώ απολύτως μαζί σας.Εγώ δεν πιστεύω τίποτα η γυναίκα που έχω παντρευτεί είναι 16 χρόνια μικρότερη μου , επίσης αυτά που βλέπω είναι ότι η 25αρες θέλουν τους 40ντσριδες όχι τους συνομηλίκους τους , επίσης έχω πολλά παραδείγματα γνωστόν που είναι με γυναίκες 10+ χρόνια μικρότερες
Σεις δεν είσθε αχάριστος, κύριε!Ευχαριστούμε
Επίσης, κύριε!