Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
...τωρα σε λεει αλλη μια ..μουτρο με λεει μονο μια γυναικα.....καληνυχτα τζο
...τωρα σε λεει αλλη μια ..μουτρο με λεει μονο μια γυναικα.....καληνυχτα τζο
καλο......μεταλιο για εμενα να ξες...τωρα σε λεει αλλη μια ..
Παω να κοιμηθώ για να ειμαι φρέσκια, να με πας αύριο στα κλαμπς...μην σου διαλυθω η μπεμπεκα...καλο......μεταλιο για εμενα να ξες
ενταξει......θα παμε σε ολα τα χριστουγεννιατικα μπαρς και κλαμπςΠαω να κοιμηθώ για να ειμαι φρέσκια, να με πας αύριο στα κλαμπς...μην σου διαλυθω η μπεμπεκα...
Επίσης γλυκε μου.. επέστρεψες από το ταξίδι σου;!πέρασες ομορφα;;Καλή ξεκούραση αγαπημένη κυρία Ιωάννα!
Ναι , είναι πολύ ωραία πόληΕπίσης γλυκε μου.. επέστρεψες από το ταξίδι σου;!πέρασες ομορφα;;
λέγε το μέχρι να το πιστέψεις εσύ, γιατί εγώ δε νομίζω.Ο σημερινός 45αρης είναι στην ακμή της ζωής του άνετα παίζει με 28αρες και 30νταρες
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα η γυναίκα που έχω παντρευτεί είναι 16 χρόνια μικρότερη μου , επίσης αυτά που βλέπω είναι ότι η 25αρες θέλουν τους 40ντσριδες όχι τους συνομηλίκους τους , επίσης έχω πολλά παραδείγματα γνωστόν που είναι με γυναίκες 10+ χρόνια μικρότερεςλέγε το μέχρι να το πιστέψεις εσύ, γιατί εγώ δε νομίζω.
Φευ και πάλι φευ, τα χρόνια πίσω δε γυρνούν. Πώς να ανταγωνιστούμε εμείς τους νέους επιβήτορες; Στα 25 μου δε μου έπεφτε, μπορώ εγώ να συγκριθώ με ένα 25αρη; Η νέα δε θέλει να την κυκλοφορώ μην την πουν gold digger ,η μεγάλη θέλει σεξ με νέους για έντονες συγκινήσεις και δι ημάς τους 40+ τι απομένει; Καμια διαζευγμένη μητέρα που θέλει στήριγμα για την ανατροφή των παιδιών άντε το πολύ καμία συνομήλικη που έμεινε στο ράφι (στη δική μου περίπτωση το κάτω ράφι).
Έτσι, κ. amjik!!!!
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι...
Υπάγω πρός εξερεύνησην .
Πριν από περίπου 50 χρόνια ήμασταν και εμείς 45 ετών, κ. κωλο-γερε...Ας ήμουν 45 και ας ήμουν και μονόφθαλμος. Φευ.
Αφού ποτέ δεν πρόκειται να βγάλουμε γκόμενα.
Σεις, κύριε, έχετε το DNA του Νήματος τούτου!Δε θέλω ηττοπάθειες.
Και στην τελική και να μη βρούμε ,τι έγινε; Δηλαδή οι επαγγελματίες του έρωτα να μη δουλέψουν; Ψυχούλα δεν έχουν και αυτές;
Δυστυχως λάθος εποχή να είσαι 45αρης, και δεν εννοώ δίσκος βινυλίου. Μεγάλος για τις μικρές, μεγάλος και για τις συνομήλικες. Αλοίμονο, μόνη διέξοδος η παροχή υπηρεσιών από τα εκλεκτά κορίτσια που ακόμη μας καταδέχονται.