Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.947
- Πόντοι
- 2.586
τρελος ειμαι οτι θελω λεωΓιατί;;;;;;;;
Λογαριασμο θα σου δωσω
τρελος ειμαι οτι θελω λεωΓιατί;;;;;;;;
Άντε επιτέλους να αλλάξει η ψηφοφορία, μπαίνουμε στο νήμα και βλέπουμε με Μπολτ γράμματα, "αν ποτέ βγάζαμε γκόμενα πως θα θέλαμε να είναι τα μουνόχειλα της". Μας δούλευε ο νηματοθετης χοντρά.Με χαρά ανακοινώνω ότι ο κ. Antisthenis εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος του Νήματος με τις ψηφοφορίες και είναι πολύ πιθανό ότι από αύριο θα μπορέσω να ανεβάσω την πρώτη ψηφοφορία μας.
Υπομονή λοιπόν έως αύριο ...!
Μπα, δε νομίζω.
Ο αχαΐρευτος μάλλον βρήκε γκόμενα και έχει εξαφανιστεί από προσώπου μπου.
Μπαίνει μόνο για να μου ζητήσει χρήματα αλλά ήδη τον έχω αποκληρώσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά. Μην την ενοχλείτε.
Ναι αλλά Κ Jo όταν ένας άντρας τρέφει μια Α συμπάθεια σε μια γυναίκα ακούγεται λογικό να την ενόχληση μέχρι ενός σημείου , χωρίς να την κάνει να νιώσει άσχημα!!Εσύ μ ενοχλούσες λιγουλάκι (ευτυχώς το κόψες ...),τ αγόρια οχι, και μου είναι συμπαθέστατα!
Απλά μοιράζομαι
στην κύρια εργασία μου & στα ραντεβού,κι αδυνατώ να παρακολουθώ άλλα νηματα !
Τα φιλιά μου στ άτακτα αγόρια εδω και στο κορίτσι !!
Άσχημα δεν ένιωσα ποτέ..!!Ναι αλλά Κ Jo όταν ένας άντρας τρέφει μια Α συμπάθεια σε μια γυναίκα ακούγεται λογικό να την ενόχληση μέχρι ενός σημείου , χωρίς να την κάνει να νιώσει άσχημα!!
Δε θέλω ηττοπάθειες.Άντε επιτέλους να αλλάξει η ψηφοφορία, μπαίνουμε στο νήμα και βλέπουμε με Μπολτ γράμματα, "αν ποτέ βγάζαμε γκόμενα πως θα θέλαμε να είναι τα μουνόχειλα της". Μας δούλευε ο νηματοθετης χοντρά.
Αφού ποτέ δεν πρόκειται να βγάλουμε γκόμενα.
Ας ήμουν 45 και ας ήμουν και μονόφθαλμος. Φευ.Δε θέλω ηττοπάθειες.
Και στην τελική και να μη βρούμε ,τι έγινε; Δηλαδή οι επαγγελματίες του έρωτα να μη δουλέψουν; Ψυχούλα δεν έχουν και αυτές;
Δυστυχως λάθος εποχή να είσαι 45αρης, και δεν εννοώ δίσκος βινυλίου. Μεγάλος για τις μικρές, μεγάλος και για τις συνομήλικες. Αλοίμονο, μόνη διέξοδος η παροχή υπηρεσιών από τα εκλεκτά κορίτσια που ακόμη μας καταδέχονται.
Ο σημερινός 45αρης είναι στην ακμή της ζωής του άνετα παίζει με 28αρες και 30νταρεςΔε θέλω ηττοπάθειες.
Και στην τελική και να μη βρούμε ,τι έγινε; Δηλαδή οι επαγγελματίες του έρωτα να μη δουλέψουν; Ψυχούλα δεν έχουν και αυτές;
Δυστυχως λάθος εποχή να είσαι 45αρης, και δεν εννοώ δίσκος βινυλίου. Μεγάλος για τις μικρές, μεγάλος και για τις συνομήλικες. Αλοίμονο, μόνη διέξοδος η παροχή υπηρεσιών από τα εκλεκτά κορίτσια που ακόμη μας καταδέχονται.
Ναι, ναι!
Γνωρίζω εις τι αναφέρεστε.
Το έχω διευκρινήσει.
Δεν σαλιάρισα. Φλέρταρα!
Αλλά η πλέμπα αντιμετωπίζει δυσκολίες να κατανοήσει την διαφορά ανάμεσα στο φλερτ και το σαλιάρισμα...
Εννεάκις φευ!
Τα φιλιά μου στ άτακτα αγόρια εδω και στο κορίτσι !!
Καλησπέρα γλυκό αγορι..!Καλησπέρα σας !!!
θα σας παω για καταπληκτικο ρυζογαλο αν ο θειος μου δωσει μια 1500ρου....Καλησπέρα γλυκό αγορι..!
...δεν θέλω τα λεφτά του θείου σου Μπλιτζ, εχω δικά μου,ετοιμάσου κι έρχομαι να σε πάρω να πάμε σε κλαμπ,το ρυζόγαλο το τρώνε οι σιτεμενοι εμείς είμαστε νιάτα!θα σας παω για καταπληκτικο ρυζογαλο αν ο θειος μου δωσει μια 1500ρου....
...δεν θέλω τα λεφτά του θείου σου Μπλιτζ, εχω δικά μου,ετοιμάσου κι έρχομαι να σε πάρω να πάμε σε κλαμπ
θα χορεψουμε σεικ μεχρι το πρωι?????...δεν θέλω τα λεφτά του θείου σου Μπλιτζ, εχω δικά μου,ετοιμάσου κι έρχομαι να σε πάρω να πάμε σε κλαμπ,το ρυζόγαλο το τρώνε οι σιτεμενοι εμείς είμαστε νιάτα!
Τουιστ, είναι πιο σύγχρονο χαχαχαχαχα!!θα χορεψουμε σεικ μεχρι το πρωι?????
νωρις...γιατι μετα θα παιξουμε ρομαντικα βαλσακια....Τουιστ, είναι πιο σύγχρονο χαχαχαχαχα!!
...ΤΙΠΟΤΑ..αυτό είναι το θέμα, ΤΊΠΟΤΑ δεν μου εκανε χαχαχχαχχαχχαχα!!!νωρις...γιατι μετα θα παιξουμε ρομαντικα βαλσακια....
τι σου εκανε ο υπρκαργιολης θειος μου και μαλωσατε? πες μου να τον αποκληρωσω επιτελους!!!!!
ΟΛΟ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ!!!!
μουτρο με λεει μονο μια γυναικα.....καληνυχτα τζο...ΤΙΠΟΤΑ..αυτό είναι το θέμα, ΤΊΠΟΤΑ δεν μου εκανε χαχαχχαχχαχχαχα!!!
Καληνύχτα μούτρο, και σ ολα τ αγόρια !
Να βάλω λιγο κωλαρακι να υπάρχει..