blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.611
- Πόντοι
- 26.096
Αφιερούται επίσης και στον άλλο ... τον καραμήτρο ...!!!
Υπάγω για την πρωινή
αχ η ΣκωτίαΠριν από λίγο περατώθηκε μία πολύ ώριμη συζήτηση στα υπόγεια του Νήματος ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους.
Σας αφήνω με ένα υπέροχο ποίημα του Σκωτσέζου Robert Burns.
Μελοποιημένο υπέροχα! Μίξη Αγγλικής και Γαελικής!
Σεις, η πλέμπα, προφανώς και δεν το γνωρίζετε. Το παίζουν ή το τραγουδούν στις αγγλόφωνες κοινωνίες συνήθως την παραμονή του Νέου Έτους.
Απολαύστε το σε live εκτέλεση σε Σκωτσέζικο Κάστρο και δείτε το ... έως το τέλος!
αχ η Σκωτία
Τι μου Θυμιζεις τωρα .......
Οτι δεν εχω παει
Οτι δεν εχω παει
Χθεσινόβραδυνα είναι. Κάθε βράδυ γίνονται προεόρτια χριστουγεννιάτικα μπιτς πάρτι.Πολλά ίχνη από πατουσάκια βλέπω ...
Εν τω μεταξύ η πόρνη της γειτονιάς μας, μετά τις 9 το βράδυ την πέφτει αδιακρίτως στους πάντες, άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια, ενώ βγαίνουν στη γύρα και οι μασσαχερες του καινούργιου μασσατζιδικου με ιατρικές στολές, με προσφορές προς αγραν πελατών. Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ τις προσεχείς ημέρες.Ρεμαλια ..καλο ΠΣΚ ( οχι πισωκολητο εεε)
Το μαγαζι και τα ματια σας
Κωλογερακο μην μπενεις με την αμμο στα ποδια ..μαλωνει ο πολυχρονεμενος μας
το άσμα τούτο είχαμεν διδαχτεί εις την ελληνικήν κατά τη θητεία μου στη Γ' Δημοτικού ίνα το τραγουδήσωμεν όλη η τάξη ωμού κατά το τέλος της σχολικής χρονιάς.Πριν από λίγο περατώθηκε μία πολύ ώριμη συζήτηση στα υπόγεια του Νήματος ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους.
Σας αφήνω με ένα υπέροχο ποίημα του Σκωτσέζου Robert Burns.
Μελοποιημένο υπέροχα! Μίξη Αγγλικής και Γαελικής!
Σεις, η πλέμπα, προφανώς και δεν το γνωρίζετε. Το παίζουν ή το τραγουδούν στις αγγλόφωνες κοινωνίες συνήθως την παραμονή του Νέου Έτους.
Απολαύστε το σε live εκτέλεση σε Σκωτσέζικο Κάστρο και δείτε το ... έως το τέλος!
Ρεμαλια ..καλο ΠΣΚ ( οχι πισωκολητο εεε)
Το μαγαζι και τα ματια σας
Κωλογερακο μην μπενεις με την αμμο στα ποδια ..μαλωνει ο πολυχρονεμενος μας
Μήνυμα ελήφθη, κύριε...προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.