Τελικά και αυτή έχει εγκατασταθεί μόνιμα εδώ;;;
Επίσης μόνιμα εδώ είναι και η ΄δικηγορίνα΄, που δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι με ποιο όνομα έβγαινε ... Vanessa;;;
Η ΄δικηγορίνα' αυτή είναι μόνιμα Θεσσαλονίκη από αρκετά χρόνια. Πρέπει να σταμάτησε στα 35 της και να ήρθε και αυτή κατευθείαν εδώ από Αθήνα.
Την έχω δει 2-3 φορές σε πολύ καλά εστιατόρια της πόλης μου μαζί με τον εκ Θεσσαλονίκης σύντροφό της ή σύζυγό της ... Αυτή παραμένει πολύ καλά διατηρημένη απλά η σιλικόνη επίσης παραμένει καλά διατηρημένη σιλικόνη ... Φευ!
Πρέπει να έχουν και τουλάχιστον ένα παιδί. Ένα βράδυ ήταν και ένα αγοράκι μαζί τους.
Να είναι όλες τους καλά!!!
Ηταν μονιμα εκει , δεν εφυγε ποτε απο το 2006 αν δεν κανω λαθος που ηρθε στην ελλαδα ...
Ισως για ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα που πηγε Λονδίνο αλλα γυρισε κακην κακως λογο του θαυμασιου καιρου ...
Εχει δε αποσυρθει πληρως απ το χώρο , απ το 2019
ξερεις δε οτι εχω ακριβεις πληροφορίες απ το 2017 και μετα
Η δε δικηγορίνα , απ οσο ειχα μαθει απ τη φιλεναδα της ...ηταν Αγγλια και εκανε καριερα εκει με αραβες κλπ
Μετα εμαθα οτι σταματησε και πηγε και ανελαβε το δικηγορικό γραφειο που εχουν οι γονεις της στο Βουκουρεστι
( Η μητερα της Ι ειναι ετεροθαλης αδελφη με τον πατερα της Δικηγορίνας που λεγεται Ε )
Και επειδη ειχαμε μιλησει , μαζι , για την παραμονη της στη Θεσσαλονίκη , ναι ειχε μια "χορηγική" μακροχρόνια σχεση , οπως και η φιλεναδα της με ενα Κυπριο ..αλλα δεν ξερω τι εγινε μετα ...
Πιστευω δε οτι η φιλη της την εμπλεξε ασχημα με σκονες κλπ
Η εκπληξη ηταν οταν την ειδα παλι στο EN ( τωρα λεει οτι ειναι Πολωνεζα ) και 30 χρονων
Πιθανον δε να λεμε αλλο ατομο , καθως την ειδα στο δρομο , τυχαια , πριν καμια βδομαδα ( δουλευει σε καποιο ΡΒΝΒ στη ευρυτερη γειτονία μου ) και δυστυχώς ειναι ενα μαυρο χαλι στο προσωπο απο αποτυχημενες πλαστικες επεμβασεις πιθανον ...
Αυτα ..ας ειναι καλα παντως