κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Περδονε. Περο α Ντομενικο αμπλαμος σολο ιντιωμα Εσπανιολ. Νο Ινγκλες.Hmmm...
Nice!
Περδονε. Περο α Ντομενικο αμπλαμος σολο ιντιωμα Εσπανιολ. Νο Ινγκλες.Hmmm...
Nice!
Μακαρι να ημουν ετσι νεοτατος. Και με τετοιους κοιλιακους.Έτσι όπως βλέπουμε την φωτογραφία και αριστερά του ΄φάρου' είστε εσείς ή ο κ. Roger Rabbit;
O κύριος με το μαύρο μαγιώ που ετοιμάζεται να φάει τη φάπα από την καλλίγραμμο μαυροφορούσα κοιτάζει τα οπίσθια της διερχόμενης, άρα είναι λιρα 100 ότι είναι ο κος Κωλόγερος. Ο κος Roger Rabbit θα είχε σταματήσει πολύ πιο πάνω τη ματιά του....Έτσι όπως βλέπουμε την φωτογραφία και αριστερά του ΄φάρου' είστε εσείς ή ο κ. Roger Rabbit;
Γνωστος βυζολαγνος ο λαγοςO κύριος με το μαύρο μαγιώ που ετοιμάζεται να φάει τη φάπα από την καλλίγραμμο μαυροφορούσα κοιτάζει τα οπίσθια της διερχόμενης, άρα είναι λιρα 100 ότι είναι ο κος Κωλόγερος. Ο κος Roger Rabbit θα είχε σταματήσει πολύ πιο πάνω τη ματιά του....
Έξοχος διεισδυτική κρίσις!O κύριος με το μαύρο μαγιώ που ετοιμάζεται να φάει τη φάπα από την καλλίγραμμο μαυροφορούσα κοιτάζει τα οπίσθια της διερχόμενης, άρα είναι λιρα 100 ότι είναι ο κος Κωλόγερος. Ο κος Roger Rabbit θα είχε σταματήσει πολύ πιο πάνω τη ματιά του....
Ο κος Genesis ως μοντέρνος Iznogoud επιθυμεί να γίνει χαλίφης στη θέση του ένδοξου και πολυχρονεμένου Nick Trive. Θα πρέπει να ιδρώσει τη φανέλα ή κατι τις τελοσπάντωνΜε μεγάλη χαρά χαιρετώ έναν φίλο από τα παλιά!
Έναν μέγιστο επιβήτορα και ένα καλό Άνθρωπο!!!
Ελπίζω, κ. Dirty69, να συνεχίσετε να αναρτάτε εις το παρόν, συνεισφέροντας τα μάλα εις την αναβίωσιν του παρόντος Νήματος.
Υ.Γ. Επιπλέον η επανάκαμψίς σας εις το Νήμα μας ευελπιστώμεν ότι θα ωθήσει τον κ. Genesis να αισθανθεί την έννοιαν του ανταγωνισμού. Διότι ο κατάπτυστος τούτος Ιούδας παρεισέφρυσε εις τας τάξεις μας, με προσόντα προσομοιάζοντα τα του κ. NICK TRIVE. Σεις είσθε αποτελείτε την καλυτέραν απάντησιν του Νήματος προς τον Ιούδαν τούτον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
She doesn 't buy it, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Φοβαμαι πως η κυρια Ιωαννα με αποκαλει και εμενα ζουζουνι της και δεν αναφερεται στην ηλικιαν μου αλλα σε τρυφερο μελος του σωματος μου οπου ειθισται να χρησιμοποιουνται μελη του ζωικου βασιλειου που ερπουν εις την γην και συνηθως φερουν και δηλητηριο.Είστε πολύ τυχερός που εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας σας, η κα. Ιωάννα μπορεί να σας αποκαλεί <ζουζούνι>.
Αναρωτώμαι πως η κα. Ιωάννα θα αποκαλούσε τους κ.κ. κωλό-γερο και Roger Rabbit εάν θα έπρεπε να τους απευθύνει ανάλογο χαρακτηρισμό ...
Μάλλον θα αναζητούσε κάτι από τα ονόματα των δεινοσαύρων, όπως:
Στεγόσαυρέ μου, Βροντόσαυρέ μου, Ιγουανόδοντά μου κλπ
Σοφόν το σαφές!Ο κος Genesis ως μοντέρνος Iznogoud επιθυμεί να γίνει χαλίφης στη θέση του ένδοξου και πολυχρονεμένου Nick Trive. Θα πρέπει να ιδρώσει τη φανέλα ή κατι τις τελοσπάντων
Φοβαμαι πως η κυρια Ιωαννα με αποκαλει και εμενα ζουζουνι της και δεν αναφερεται στην ηλικιαν μου αλλα σε τρυφερο μελος του σωματος μου οπου ειθισται να χρησιμοποιουνται μελη του ζωικου βασιλειου που ερπουν εις την γην και συνηθως φερουν και δηλητηριο.
Φευ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Φοβαμαι πως η κυρια Ιωαννα με αποκαλει και εμενα ζουζουνι της και δεν αναφερεται στην ηλικιαν μου αλλα σε τρυφερο μελος του σωματος μου οπου ειθισται να χρησιμοποιουνται μελη του ζωικου βασιλειου που ερπουν εις την γην και συνηθως φερουν και δηλητηριο.
Φευ.
FixedΚαι εσεις 13χρονος lastcenturyyear
Σε κάθε περίπτωση ο αχαίρευτος θα ζηλέψει τώρα επειδή θεωρούσε ότι μόνο αυτός είναι το ζουζούνι της κας. Ιωάννας ....Φοβαμαι πως η κυρια Ιωαννα με αποκαλει και εμενα ζουζουνι της και δεν αναφερεται στην ηλικιαν μου αλλα σε τρυφερο μελος του σωματος μου οπου ειθισται να χρησιμοποιουνται μελη του ζωικου βασιλειου που ερπουν εις την γην και συνηθως φερουν και δηλητηριο.
Φευ.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω, αντεύχομαι. Βαρέθηκα να τρομοκρατώ τον γυναικείο πληθυσμό με τους 9 ποντους μου... Οι εγχειρητικές περιπλοκές της προσθετικής του πέους σιλικόνης το οποίο έβαλα στην Ιταλία δεν μου άφηναν περιθώρια ... αυτό και η νέα παράγκα για να στεγάσω το τσαγκάρικοΜε μεγάλη χαρά χαιρετώ έναν φίλο από τα παλιά!
Έναν μέγιστο επιβήτορα και ένα καλό Άνθρωπο!!!
Ελπίζω, κ. Dirty69, να συνεχίσετε να αναρτάτε εις το παρόν, συνεισφέροντας τα μάλα εις την αναβίωσιν του παρόντος Νήματος.
Υ.Γ. Επιπλέον η επανάκαμψίς σας εις το Νήμα μας ευελπιστώμεν ότι θα ωθήσει τον κ. Genesis να αισθανθεί την έννοιαν του ανταγωνισμού. Διότι ο κατάπτυστος τούτος Ιούδας παρεισέφρυσε εις τας τάξεις μας, με προσόντα προσομοιάζοντα τα του κ. NICK TRIVE. Σεις είσθε αποτελείτε την καλυτέραν απάντησιν του Νήματος προς τον Ιούδαν τούτον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
She doesn 't buy it, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Εδώ όμως είναι ο οίκος σας και παρακαλώ όλες οι επιχειρήσεις σας και τα εγχειρήματά σας του λοιπού να εκκινούν από εδώ!Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω, αντεύχομαι. Βαρέθηκα να τρομοκρατώ τον γυναικείο πληθυσμό με τους 9 ποντους μου... Οι εγχειρητικές περιπλοκές της προσθετικής του πέους σιλικόνης το οποίο έβαλα στην Ιταλία δεν μου άφηναν περιθώρια ... αυτό και η νέα παράγκα για να στεγάσω το τσαγκάρικο
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω, αντεύχομαι. Βαρέθηκα να τρομοκρατώ τον γυναικείο πληθυσμό με τους 9 ποντους μου... Οι εγχειρητικές περιπλοκές της προσθετικής του πέους σιλικόνης το οποίο έβαλα στην Ιταλία δεν μου άφηναν περιθώρια ... αυτό και η νέα παράγκα για να στεγάσω το τσαγκάρικο
Καλο παιδι αλλα παιζει με την πυρα.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Και ο αχαίρευτος ανεψιός μου φίδι είναι και δη οχιά διμούτσουνη!
Εδώ όμως είναι ο οίκος σας και παρακαλώ όλες οι επιχειρήσεις σας και τα εγχειρήματά σας του λοιπού να εκκινούν από εδώ!Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω, αντεύχομαι. Βαρέθηκα να τρομοκρατώ τον γυναικείο πληθυσμό με τους 9 ποντους μου... Οι εγχειρητικές περιπλοκές της προσθετικής του πέους σιλικόνης το οποίο έβαλα στην Ιταλία δεν μου άφηναν περιθώρια ... αυτό και η νέα παράγκα για να στεγάσω το τσαγκάρικο
Ετοιμάζει αντεπίθεση τώρα.Καλο παιδι αλλα παιζει με την πυρα.
Δισφευ
Οχι μονο να τον αφησετε να την παει, αλλα να τον πριμοδοτησετε με ακομα περισσοτερα χρηματα. Η κυρια Ιωαννα θα πρεπει να αρχισει να συνηθιζει στα "μικρα τουλουμπακια" δεδομενου οτι καποια μελη του παροντος νηματος εχουν εκφρασει την επιθυμια να την συναντησουν.Ετοιμάζει αντεπίθεση τώρα.
Αφού είδε ότι η κα. Ιωάννα δεν εκάμφθη από τα τεϊοποτεία, τώρα μου ζητά χρήματα για να την πάει για τουλουμπάκια...
Φευ! Τι θα πράξω με αυτόν τον άχρηστο συγγενήν μου;;;
Ε. τότε καλό θα είναι να συνηθίζει τα αγγουράκια τουρσί.Οχι μονο να τον αφησετε να την παει, αλλα να τον πριμοδοτησετε με ακομα περισσοτερα χρηματα. Η κυρια Ιωαννα θα πρεπει να αρχισει να συνηθιζει στα "μικρα τουλουμπακια" δεδομενου οτι καποια μελη του παροντος νηματος εχουν εκφρασει την επιθυμια να την συναντησουν.