Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Έτσι όπως βλέπουμε την φωτογραφία και αριστερά του ΄φάρου' είστε εσείς ή ο κ. Roger Rabbit; :think::think::think:

εικόνα_2023-10-10_140950910.png

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Έτσι όπως βλέπουμε την φωτογραφία και αριστερά του ΄φάρου' είστε εσείς ή ο κ. Roger Rabbit; :think::think::think:

εικόνα_2023-10-10_140950910.png
O κύριος με το μαύρο μαγιώ που ετοιμάζεται να φάει τη φάπα από την καλλίγραμμο μαυροφορούσα κοιτάζει τα οπίσθια της διερχόμενης, άρα είναι λιρα 100 ότι είναι ο κος Κωλόγερος. Ο κος Roger Rabbit θα είχε σταματήσει πολύ πιο πάνω τη ματιά του....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
O κύριος με το μαύρο μαγιώ που ετοιμάζεται να φάει τη φάπα από την καλλίγραμμο μαυροφορούσα κοιτάζει τα οπίσθια της διερχόμενης, άρα είναι λιρα 100 ότι είναι ο κος Κωλόγερος. Ο κος Roger Rabbit θα είχε σταματήσει πολύ πιο πάνω τη ματιά του....
Γνωστος βυζολαγνος ο λαγος:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Έξοχος διεισδυτική κρίσις!

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Με μεγάλη χαρά χαιρετώ έναν φίλο από τα παλιά!
Έναν μέγιστο επιβήτορα και ένα καλό Άνθρωπο!!!
Ελπίζω, κ. Dirty69, να συνεχίσετε να αναρτάτε εις το παρόν, συνεισφέροντας τα μάλα εις την αναβίωσιν του παρόντος Νήματος.

Υ.Γ. Επιπλέον η επανάκαμψίς σας εις το Νήμα μας ευελπιστώμεν ότι θα ωθήσει τον κ. Genesis να αισθανθεί την έννοιαν του ανταγωνισμού. Διότι ο κατάπτυστος τούτος Ιούδας παρεισέφρυσε εις τας τάξεις μας, με προσόντα προσομοιάζοντα τα του κ. NICK TRIVE. Σεις είσθε αποτελείτε την καλυτέραν απάντησιν του Νήματος προς τον Ιούδαν τούτον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

She doesn 't buy it, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Ο κος Genesis ως μοντέρνος Iznogoud επιθυμεί να γίνει χαλίφης στη θέση του ένδοξου και πολυχρονεμένου Nick Trive. Θα πρέπει να ιδρώσει τη φανέλα ή κατι τις τελοσπάντων :cheesy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Είστε πολύ τυχερός που εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας σας, η κα. Ιωάννα μπορεί να σας αποκαλεί <ζουζούνι>.
Αναρωτώμαι πως η κα. Ιωάννα θα αποκαλούσε τους κ.κ. κωλό-γερο και Roger Rabbit εάν θα έπρεπε να τους απευθύνει ανάλογο χαρακτηρισμό ...
Μάλλον θα αναζητούσε κάτι από τα ονόματα των δεινοσαύρων, όπως:
Στεγόσαυρέ μου, Βροντόσαυρέ μου, Ιγουανόδοντά μου κλπ
Φοβαμαι πως η κυρια Ιωαννα με αποκαλει και εμενα ζουζουνι της και δεν αναφερεται στην ηλικιαν μου αλλα σε τρυφερο μελος του σωματος μου οπου ειθισται να χρησιμοποιουνται μελη του ζωικου βασιλειου που ερπουν εις την γην και συνηθως φερουν και δηλητηριο.

Φευ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Ο κος Genesis ως μοντέρνος Iznogoud επιθυμεί να γίνει χαλίφης στη θέση του ένδοξου και πολυχρονεμένου Nick Trive. Θα πρέπει να ιδρώσει τη φανέλα ή κατι τις τελοσπάντων :cheesy:
Σοφόν το σαφές!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Φοβαμαι πως η κυρια Ιωαννα με αποκαλει και εμενα ζουζουνι της και δεν αναφερεται στην ηλικιαν μου αλλα σε τρυφερο μελος του σωματος μου οπου ειθισται να χρησιμοποιουνται μελη του ζωικου βασιλειου που ερπουν εις την γην και συνηθως φερουν και δηλητηριο.

Φευ.

Φευ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Και ο αχαίρευτος ανεψιός μου φίδι είναι και δη οχιά διμούτσουνη!

• Ουάου
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096

Φευ.
Σε κάθε περίπτωση ο αχαίρευτος θα ζηλέψει τώρα επειδή θεωρούσε ότι μόνο αυτός είναι το ζουζούνι της κας. Ιωάννας ....

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Με μεγάλη χαρά χαιρετώ έναν φίλο από τα παλιά!
Έναν μέγιστο επιβήτορα και ένα καλό Άνθρωπο!!!
Ελπίζω, κ. Dirty69, να συνεχίσετε να αναρτάτε εις το παρόν, συνεισφέροντας τα μάλα εις την αναβίωσιν του παρόντος Νήματος.

Υ.Γ. Επιπλέον η επανάκαμψίς σας εις το Νήμα μας ευελπιστώμεν ότι θα ωθήσει τον κ. Genesis να αισθανθεί την έννοιαν του ανταγωνισμού. Διότι ο κατάπτυστος τούτος Ιούδας παρεισέφρυσε εις τας τάξεις μας, με προσόντα προσομοιάζοντα τα του κ. NICK TRIVE. Σεις είσθε αποτελείτε την καλυτέραν απάντησιν του Νήματος προς τον Ιούδαν τούτον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

She doesn 't buy it, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω, αντεύχομαι. Βαρέθηκα να τρομοκρατώ τον γυναικείο πληθυσμό με τους 9 ποντους μου... Οι εγχειρητικές περιπλοκές της προσθετικής του πέους σιλικόνης το οποίο έβαλα στην Ιταλία δεν μου άφηναν περιθώρια ... αυτό και η νέα παράγκα για να στεγάσω το τσαγκάρικο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω, αντεύχομαι. Βαρέθηκα να τρομοκρατώ τον γυναικείο πληθυσμό με τους 9 ποντους μου... Οι εγχειρητικές περιπλοκές της προσθετικής του πέους σιλικόνης το οποίο έβαλα στην Ιταλία δεν μου άφηναν περιθώρια ... αυτό και η νέα παράγκα για να στεγάσω το τσαγκάρικο
Εδώ όμως είναι ο οίκος σας και παρακαλώ όλες οι επιχειρήσεις σας και τα εγχειρήματά σας του λοιπού να εκκινούν από εδώ! :grouphug:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227

Συνημμένα

• penis-pants-silicone-lifelike-ftm-cheap.jpg
    penis-pants-silicone-lifelike-ftm-cheap.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Εδώ όμως είναι ο οίκος σας και παρακαλώ όλες οι επιχειρήσεις σας και τα εγχειρήματά σας του λοιπού να εκκινούν από εδώ! :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Καλο παιδι αλλα παιζει με την πυρα.

Δισφευ
Ετοιμάζει αντεπίθεση τώρα.
Αφού είδε ότι η κα. Ιωάννα δεν εκάμφθη από τα τεϊοποτεία, τώρα μου ζητά χρήματα για να την πάει για τουλουμπάκια...

Φευ! Τι θα πράξω με αυτόν τον άχρηστο συγγενήν μου;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Ετοιμάζει αντεπίθεση τώρα.
Αφού είδε ότι η κα. Ιωάννα δεν εκάμφθη από τα τεϊοποτεία, τώρα μου ζητά χρήματα για να την πάει για τουλουμπάκια...

Φευ! Τι θα πράξω με αυτόν τον άχρηστο συγγενήν μου;;;
Οχι μονο να τον αφησετε να την παει, αλλα να τον πριμοδοτησετε με ακομα περισσοτερα χρηματα. Η κυρια Ιωαννα θα πρεπει να αρχισει να συνηθιζει στα "μικρα τουλουμπακια" δεδομενου οτι καποια μελη του παροντος νηματος εχουν εκφρασει την επιθυμια να την συναντησουν.:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Οχι μονο να τον αφησετε να την παει, αλλα να τον πριμοδοτησετε με ακομα περισσοτερα χρηματα. Η κυρια Ιωαννα θα πρεπει να αρχισει να συνηθιζει στα "μικρα τουλουμπακια" δεδομενου οτι καποια μελη του παροντος νηματος εχουν εκφρασει την επιθυμια να την συναντησουν.:confused:
Ε. τότε καλό θα είναι να συνηθίζει τα αγγουράκια τουρσί.
Αποτελούν, φρονώ, την καλυτέραν προσομοίωσιν του πέους των πλείστων των μελών του παρόντος νήματος.
εικόνα_2023-10-10_143841796.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom