κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Απο εδω το φερνει απο εκει το παει, τελικα ο γεροτραγος με τιςΣυγνώμη, το είδα καθυστερημένα, πολύ όμορφο το μήνυμα που θέλετε να περάσετε...
Απο εδω το φερνει απο εκει το παει, τελικα ο γεροτραγος με τιςΣυγνώμη, το είδα καθυστερημένα, πολύ όμορφο το μήνυμα που θέλετε να περάσετε...
Δεν πήγα τελικά.Πώς ήταν η θάλασσα χθές;
Τι τσιμπίσες;Δεν πήγα τελικά.
Σήμερα όμως ήταν θαυμάσια.
Θαλασσινά και σαλάταΤι τσιμπίσες;
Αστακουδακια και γαρίδες γηγας; όπως ο φίλος ΝιπληςΘαλασσινά και σαλάτα
Εννοείται...Αστακουδακια και γαρίδες γηγας; όπως ο φίλος Νιπλης
Σας παρακαλώ να προσέχετε την γλώσσαν σας, κύριε!Απο εδω το φερνει απο εκει το παει, τελικα ο γεροτραγος με τιςμαλακιεςωραιες παραβολες που γραφει θασας γαμησειερθει σε σωματικη επαφη μαζι σας.
Είστε πολύ τυχερός που εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας σας, η κα. Ιωάννα μπορεί να σας αποκαλεί <ζουζούνι>.με ειπε ζουζουνι με ειπε και ΜΟΥ!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μαλιστα κυρια μου....
Εμένα πιθανόν να με αποκαλούσε Κωλοσαυρο.Είστε πολύ τυχερός που εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας σας, η κα. Ιωάννα μπορεί να σας αποκαλεί <ζουζούνι>.
Αναρωτώμαι πως η κα. Ιωάννα θα αποκαλούσε τους κ.κ. κωλό-γερο και Roger Rabbit εάν θα έπρεπε να τους απευθύνει ανάλογο χαρακτηρισμό ...
Μάλλον θα αναζητούσε κάτι από τα ονόματα των δεινοσαύρων, όπως:
Στεγόσαυρέ μου, Βροντόσαυρέ μου, Ιγουανόδοντά μου κλπ
Μιλησε και η μουμια του Τουτανχαμον ....Είστε πολύ τυχερός που εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας σας, η κα. Ιωάννα μπορεί να σας αποκαλεί <ζουζούνι>.
Αναρωτώμαι πως η κα. Ιωάννα θα αποκαλούσε τους κ.κ. κωλό-γερο και Roger Rabbit εάν θα έπρεπε να τους απευθύνει ανάλογο χαρακτηρισμό ...
εχεις καταλαβει οτι αυτη η χαμουρα ο νηματοθέτης μας ζηλευει ?Εμένα πιθανόν να με αποκαλούσε Κωλοσαυρο.
ΧαμουροσαυροςΜιλησε και η μουμια του Τουτανχαμον ....
Ρε αντε λαδωσε το Π ..τριζει ...αλλα που να ακουσεις ..τελειωσε η μπαταρια στο ακουστικο
Α βασικα Καλημερα σας και Καλη εβδομαδα ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχεις καταλαβει οτι αυτη η χαμουρα ο νηματοθέτης μας ζηλευει ?
Είστε πολύ τυχερός που εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας σας, η κα. Ιωάννα μπορεί να σας αποκαλεί <ζουζούνι>.
...είστε λίγο γκρινιάρης ...;
Καλημέρα λοιπόν στ άτακτα νιάτα(ετσι σας "βλέπω "εγω)
Λογω φόρτου εργασίας τις προηγούμενες ημέρες,αμέλησα να μπω..