NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Thank you,Story of our lives…
Welcome back!!!
Thank you,Story of our lives…
Welcome back!!!
Ο Νηματοθέτης ουδόλως ασχολείται με τα γραφόμενα περί Αυτόν.2. Διάφορα σχόλια, ειρωνείες κ.α. σχετικά με την επιστροφή του νηματοθέτη και το αν γράφουν (και) εδώ ξανά όσοι το κάνουν, διαβάζονται με πολύ προσοχή... αλλά νομίζω πως υπερβάλλουμε, ως συνήθως δλδ...
Βεβαίως και μπορείτε να είστε μέλος του παρόντος.Έχω μια απορία προς τον νημαθετη αν δεν είσαι γέροντας -παπους και ούτε Μικροτσουτσουνος δεν μπορεί να είσαι εδώ μέσα;
Ευχαριστούμε οπότε μπορώ να καλέσω την παρέα μου εδώ τα σεβαστά μέλη από την Γλυφάδα @Νίπλης και @athinaios44 ξέρετε τρέφουν αγάπη ο ένας για τον άλλο.Βεβαίως και μπορείτε να είστε μέλος του παρόντος.
Πλην του Νηματοθέτου, ουδείς έτερος είναι παππούς, μικροτσούτσουνος, ασθενής και ανίκανος...!
Δεκάκις φευ!
Και οι δύο είναι μέλη του παρόντος, παλαιόθεν.
Ευχαριστούμε οπότε μπορώ να καλέσω την παρέα μου εδώ τα σεβαστά μέλη από την Γλυφάδα @Νίπλης και @athinaios44 ξέρετε τρέφουν αγάπη ο ένας για τον άλλο.
Κάθε ηλικία έχει τα καλά της και τα άσχημά της...!!!«είχε κουφαθεί από τα πολλά βιάγκρα» ...
Χιου Χέφνερ: Η χήρα του μιλά για την «τοξική» ζωή στο πλάι του 90χρονου που «είχε κουφαθεί από τα πολλά βιάγκρα»
Αν και υποσχέθηκε να μιλά μόνο θετικά για αυτόν μετά τον θάνατό του, οι αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά της σοκάρουνwww.protothema.gr
Έχω μια απορία προς τον νημαθετη αν δεν είσαι γέροντας -παπους και ούτε Μικροτσουτσουνος δεν μπορεί να είσαι εδώ μέσα;
Κοιτάτε , η συγκεκριμένη ερώτηση έχει γίνει στην πρώτη σελίδα του νήματος από τον αδελφό του νηματοθέτη κ nick trive (η ταρίφας ή τρίτο πόδι) και έχει απαντηθεί από τον νηματοθέτη.
θα σας παρέπεμπα εκεί αλλά μιας και ο νηματοθέτης γράφει πια με τον λογαριασμό του κου nick trive (αφου του άλλαξε όνομα και avatar) θα νομίζετε ότι βλέπετε ταινία του Ταραντίνο.
Να το πω πιο λαϊκά ο νηματοθέτης τα έκανε σαν την μούρη του μιας και γαμήθηκε να διαγράψει το αρχικό του προφίλ
Και τι έχει η μούρη του Νηματοθέτου:::Κοιτάτε , η συγκεκριμένη ερώτηση έχει γίνει στην πρώτη σελίδα του νήματος από τον αδελφό του νηματοθέτη κ nick trive (η ταρίφας ή τρίτο πόδι) και έχει απαντηθεί από τον νηματοθέτη.
θα σας παρέπεμπα εκεί αλλά μιας και ο νηματοθέτης γράφει πια με τον λογαριασμό του κου nick trive (αφου του άλλαξε όνομα και avatar) θα νομίζετε ότι βλέπετε ταινία του Ταραντίνο.
Να το πω πιο λαϊκά ο νηματοθέτης τα έκανε σα ν την μούρη του μιας και γαμήθηκε να διαγράψει το αρχικό του προφίλ
Και τι έχει η μούρη του Νηματοθέτου:::
Thank you,mategrand son!
Πρακτικές ως η προτεινόμενη ανήκουν εις άλλας εποχάς, παρελθούσες ανεπιστρεπτί.Μπαναρετον τον κερατα !!
Πρακτικές ως η προτεινόμενη ανήκουν εις άλλας εποχάς, παρελθούσες ανεπιστρεπτί.
Ο Νηματοθέτης είναι μεγαλόκαρδος. Μεγαλόψυχος. Έμπλεως κατανόησης!
Ωραιότατος είμαι τελικώς!
Βεβαίως να είπετε!Καλά ....
Θα πω του Αντισθένη τότε