Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.460
Πόντοι
26.096
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί του στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Το μέσο μέλος του μπου έχει εμπειρία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, έχει αιτιολογημένη άποψη για όλα και δεν διανοείται ότι είναι δυνατόν κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματά τους και τις ικανότητές τους. Αυτούς που δέχονται την διαφορετικότητα στην άποψη, γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα και που ... τους έχει τύχει να πάνε με εργαζόμενη και αυτή να κοιτά το ταβάνι ...
Απευθύνεται σ΄ αυτούς που δεν σαρώνουν γυναίκες στο πέρασμά τους. Σ΄ αυτούς που ξέρουν ότι τα σφάλματα και η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή.
Σ΄ αυτούς που με χιούμορ και αυτοσαρκασμό προσπερνούν τις καταστάσεις, χωρίς εμμονές και κολλήματα.
Θα μας παίξετε;

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλό είναι να θυμίζουμε το πλαίσιο και το σκεπτικό.

Στη θέση σας, @blizardeye , θα είχα εκδώσει διάταγμα ισοβίου εκτοπισμού του Αγίου εις νήσον Βράνγκελ.

Τέτοια γκρίνια για να μην πω εμπάθεια, όπως του συγκεκριμένου γεροκούσαλου, δεν έχω ξαναδεί.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.460
Πόντοι
26.096
30 Απριλίου 2015 - 27 Φεβρουαρίου 2022.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά ποιο το νόημα ...;;;
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ κ. popov υπέδειξε τον δρόμο.
Εμείς, οι παλιοί, δεν ανήκουμε πια εδώ.
Καλώς ή κακώς το site μας ξεπέρασε. Ή εμείς αφήσαμε αυτό να μας ξεπεράσει.
Σε λίγο θα είμαι ένας αριθμός για να κάνω συντροφιά στον αριθμό του κ. popov.
Όταν διάβασα για την αποχώρηση του κ. popov δάκρυσα. Μετά έκλαψα. Εκεί κατάλαβα ότι το Νήμα για εμάς, τους παλιούς, είχε τελειώσει. Ο κ. popov ήταν η συνείδηση του Νήματος.
Δεν έχει νόημα να είπω πολλά. Ίσως έπρεπε να φύγω όταν ο Δημήτρης, Sithlord, απεβίωσε. Δείλιασα τότε. Το σκέφτηκα. Δεν το τόλμησα. Λάθος μου ...

Άνοιξα αυτό το νήμα μετά από πολύ συζήτηση με την κα. Erinal και τον αδελφό μου, NICKTRIVE.
Με τον αδελφό μου έχουμε επικοινωνία και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε για πάντα.
Δεν ξέρω για την κα. Erinal ... Έχω πολύ καιρό να την συναντήσω. Πάνω από ένα χρόνο ... Ελπίζω να είναι καλά όπου έχει επιλέξει να βρίσκεται αφού η ίδια ορίζει την ζωή της και πάνω στην μοτοσυκλέτα της, ελεύθερη και αγέρωχη και υπερήφανη, να εορτάζει τις νίκες της ομάδας μας.
Τίποτε από αυτά που με στήριζαν παλιά δεν υπάρχει τώρα...

Ο κ. popov χρειάζεται παρέα εκεί που είναι σήμερα. Ήμασταν μαζί από παλιά.
Πάω να τον συναντήσω!
Δύο αριθμοί μαζί!!!

Σας ευχαριστώ όλους σας. Παλιούς και νέους.
Ο κύκλος έκλεισε.
Ένας αριθμός όπως και στα στρατόπεδα συγκέντωσης των Ναζί. Ποιος τους θυμάται σε προσωπικό επίπεδο;​
ΚΑΝΕΝΑΣ!

FAREWELL!
little-green-alien-waving-25277831.jpg

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Μην κάνετε σεπουκου και εσείς @blizardeye.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα πένθους για τον Popov. Αύριο θα δρομολογούσαμε πολιτικές εξελίξεις, ίσως και αναθεώρηση του Συντάγματος.

Κάντε υπομονή. Δεν ανέλαβα την προσωρινή διοίκηση για ίδιον όφελος αλλά προκειμένου να δοθεί σε πολλούς η ευκαιρία να επιστρέψουν.

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
30 Απριλίου 2015 - 27 Φεβρουαρίου 2022.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά ποιο το νόημα ...;;;
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ κ. popov υπέδειξε τον δρόμο.
Εμείς, οι παλιοί, δεν ανήκουμε πια εδώ.
Καλώς ή κακώς το site μας ξεπέρασε. Ή εμείς αφήσαμε αυτό να μας ξεπεράσει.
Σε λίγο θα είμαι ένας αριθμός για να κάνω συντροφιά στον αριθμό του κ. popov.
Όταν διάβασα για την αποχώρηση του κ. popov δάκρυσα. Μετά έκλαψα. Εκεί κατάλαβα ότι το Νήμα για εμάς, τους παλιούς, είχε τελειώσει. Ο κ. popov ήταν η συνείδηση του Νήματος.
Δεν έχει νόημα να είπω πολλά. Ίσως έπρεπε να φύγω όταν ο Δημήτρης, Sithlord, απεβίωσε. Δείλιασα τότε. Το σκέφτηκα. Δεν το τόλμησα. Λάθος μου ...

Άνοιξα αυτό το νήμα μετά από πολύ συζήτηση με την κα. Erinal και τον αδελφό μου, NICKTRIVE.
Με τον αδελφό μου έχουμε επικοινωνία και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε για πάντα.
Δεν ξέρω για την κα. Erinal ... Έχω πολύ καιρό να την συναντήσω. Πάνω από ένα χρόνο ... Ελπίζω να είναι καλά όπου έχει επιλέξει να βρίσκεται αφού η ίδια ορίζει την ζωή της και πάνω στην μοτοσυκλέτα της, ελεύθερη και αγέρωχη και υπερήφανη, να εορτάζει τις νίκες της ομάδας μας.
Τίποτε από αυτά που με στήριζαν παλιά δεν υπάρχει τώρα...

Ο κ. popov χρειάζεται παρέα εκεί που είναι σήμερα. Ήμασταν μαζί από παλιά.
Πάω να τον συναντήσω!
Δύο αριθμοί μαζί!!!

Σας ευχαριστώ όλους σας. Παλιούς και νέους.
Ο κύκλος έκλεισε.
Ένας αριθμός όπως και στα στρατόπεδα συγκέντωσης των Ναζί. Ποιος τους θυμάται σε προσωπικό επίπεδο;​
ΚΑΝΕΝΑΣ!

FAREWELL!
little-green-alien-waving-25277831.jpg

Ας γευτούμε όλοι μαζί αυτή την περίεργη σκληρή χαρά που μόνο ο νόστος μπορεί να δώσει...
Εσείς γι αυτούς κι εμείς για εσάς.
Ηλεκτρονική νοσταλγία!
Κι όμως συμβαίνει. :s&m_1:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Και ενώ συμβαίνουν αυτά...
Μέγκα μέλος του νήματος προσέλαβε νταβραντισμένο υπάλληλο-βοηθό στυλ Κουταλιανού για να σύρουν μαζί το παπόρι εις Παρισίους...
Ποιός είναι? :cheesy:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Έχω την αίσθηση ότι φλερτάρει μήνες ο αγαπητός μας Ιδρυτής με το χαρακίρι. Δεν θα την αποφύγουμε την απώλεια …
Αληθεύει. Ο Popov επίσης το είχε προαναγγείλει και δημόσια και σε εμένα προσωπικώς το είχε επιβεβαιώσει.

Αλλά πρέπει να τον μεταπείσω έστω και την τελευταία στιγμή.
Μέγκα μέλος του νήματος προσέλαβε νταβραντισμένο υπάλληλο-βοηθό στυλ Κουταλιανού για να σύρουν μαζί το παπόρι εις Παρισίους...
Ο Ποπάυ ο σειλορ μαν;

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Έχω την αίσθηση ότι φλερτάρει μήνες ο αγαπητός μας Ιδρυτής με το χαρακίρι. Δεν θα την αποφύγουμε την απώλεια …
Όταν φθάσει ο άνθρωπος σ' αυτήν την ηλικία καλό είναι να ξέρει αυτήν την τίμια τέχνη :grin:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Αληθεύει. Ο Popov επίσης το είχε προαναγγείλει και δημόσια και σε εμένα προσωπικώς το είχε επιβεβαιώσει.

Αλλά πρέπει να τον μεταπείσω έστω και την τελευταία στιγμή.

Ο Ποπάυ ο σειλορ μαν;
Η Όλιβ Όιλ δεν είναι παραζιάνα κύριε, χάσατε.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Η Όλιβ Όιλ δεν είναι παραζιάνα κύριε, χάσατε.
Το παραδέχομαι. Ως παιδί διάβαζα τους μύθους του Αισώπου που κυκλοφορούσαν σκαλισμένοι σε μάρμαρο μία φορά το μήνα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.366
Πόντοι
12.946
Καλημέρα
Εις Παρισίους ένας έχει νταλαβέρια, αλλά τον βοηθό γιατί τον θέλει? :think:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Καλημέρα
Εις Παρισίους ένας έχει νταλαβέρια, αλλά τον βοηθό γιατί τον θέλει? :think:
Είναι μακρύς ο δρόμος...

Παρεπιπτόντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τα ωραία σαραβαλάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom