Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.859
Πόντοι
46.423
Αγαπητοί πρεσβύτεροι. Αντιμετωπίζω ύψιστο ηθικό δίλημμα. Έχω γράψει 2 κριτικές για το χουνερι που μου σέρβιρε το γλαμορους (sic) οι οποίες και οι 2 μυστηριωδώς εχάθησαν στο έρεβος της ιστοσελίδας. Κατανοώ πως το γραφείο πληρώνει το παντεσπάνι του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αλλά είμαι κάθετος σε τέτοια ζητήματα και σκέφτομαι σοβαρά ακόμη και την αποχώρηση.

Συμβουλή από έναν γέροντα.

Η ζωή καθημερινά είναι γεμάτη από απογοητεύσεις.

Κάθε απογοήτευση θα σας κάνει σίγουρα σοφότερο.

Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας λυγίσει αλλά επιλέξτε να σας κάνει δυνατότερο και σοφότερο.

Προσπεράστε την κατάσταση και εστιάστε στην θετική της πλευρά και όχι στην αρνητική.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Κυριε @Count Montechristo. Κολλησατε σε ενα προσωπικο σας ζητημα και δεν λετε να ξεκολλησετε. Λυπαμαι αλλα δεν μας ενδιαφερει παραπανω. Προσπαθηστε να βρειτε κατι αλλο για την συμμετοχη σας στο νημα.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Καλημέρα εύχομαι. Ευδιάθετη και γεμάτη ερωτική διάθεση. Κύριε Annapurna, ευχαριστώ πολύ για τη σοφία και την διαύγεια. Κύριε νηματοθέτα, ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον. Κύριε Zebu, ευχαριστώ για την motivation κλωτσιά στον πισινό. Ζητώ συγγνώμη από όλους αν σας κούρασα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλημέρα εύχομαι. Ευδιάθετη και γεμάτη ερωτική διάθεση. Κύριε Annapurna, ευχαριστώ πολύ για τη σοφία και την διαύγεια. Κύριε νηματοθέτη, ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον. Κύριε Zebu, ευχαριστώ για την motivation κλωτσιά στον πισινό. Ζητώ συγγνώμη από όλους αν σας κούρασα.
Μην ζητάτε συγγνώμη! Κανείς δεν ενοχλήθηκε. Απλώς, κανείς δεν έχει υπεύθυνη απάντηση. Εμένα δεν μου συνέβη ποτέ.

Ελάτε ομορφάντρες, έξω στήθος μέσα κοιλιά. Τρέχουμε τώρα, δεν γελάμε.

(Απλός υποδιοικητής κ. Μοντεχρήστο. Ο νηματοθέτης μας είναι κλινήρης. Αλλά θα έρθει και πάλι. Και θα έρθει και ο Popov.)

Καλημέρα σε όλους

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Η προσωρινή Διοίκηση, ακολουθώντας την παράδοση του ιστοτόπου που μας φιλοξενεί, επιθυμεί να θέσει ένα εξειδικευμένο ερώτημα (όπως λέμε: ποιες 3 πορνοστάρ θα επιλέγατε για γαμήσι, με ποιά σειρά από το 3 προς το 1 και γιατί κλπ) σε κάθε παππού-πολίτη.

Καταγράψτε την φράση που ακούσατε από ερωμένη σας και σας ερέθισε περισσότερο από κάθε άλλο καυλόλογο που σας είπαν ποτέ.

Οι απαντήσεις θα συζητηθούν (μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων) το βράδυ από την Εκτελεστική Επιτροπή και θα βραβευθεί ένα ραμολί.

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Η προσωρινή Διοίκηση, ακολουθώντας την παράδοση του ιστοτόπου που μας φιλοξενεί, επιθυμεί να θέσει ένα εξειδικευμένο ερώτημα (όπως λέμε: ποιες 3 πορνοστάρ θα επιλέγατε για γαμήσι, με ποιά σειρά από το 3 προς το 1 και γιατί κλπ) σε κάθε παππού-πολίτη.

Καταγράψτε την φράση που ακούσατε από ερωμένη σας και σας ερέθισε περισσότερο από κάθε άλλο καυλόλογο που σας είπαν ποτέ.

Οι απαντήσεις θα συζητηθούν (μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων) το βράδυ από την Εκτελεστική Επιτροπή και θα βραβευθεί ένα ραμολί.
Τι ερωτικές φράσεις και ιστορίες για ιθαγενείς κ. Βαλτεπούδρα?
Σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη :headbang2::headbang2::headbang2:
Ανάψτε τους άνθρακες για παϊδάκια, μπριζολες, λουκάνικα κλπ.
Όσοι έχουν περιπετειώδη διάθεση μπορούν να σπεύσουν στα Βλάχικα, Κορωπί, Χασιά
και άλλα μέρη της μπλέμπας για να το εορτάσουν :grin:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Τι ερωτικές φράσεις και ιστορίες για ιθαγενείς κ. Βαλτεπούδρα?
Σήμερα είναι Τσικνοπέμτη :headbang2::headbang2::headbang2:
Ανάψτε τους άνθρακες για παϊδάκια, μπριζολες, λουκάνικα κλπ.
Όσοι έχουν περιπετειώδη διάθεση μπορούν να σπεύσουν στα Βλάχικα, Κορωπί, Χασιά
και άλλα μέρη της μπλέμπας για να το εορτάσουν :grin:
Με τα δάχτυλα τρώτε εσείς; Δεν μπορείτε να γράψετε μπουκωμένος; ή χρησιμοποιείτε και εσείς το φωνητικό πληκτρολόγιο και φοβάστε ότι θα γίνετε ρεζίλι από τους λαρυγγισμούς και το πλατάγιασμα της γλώσσας σας που θα καταγράφονται στο νήμα;

Άλλωστε το βράδυ, απ' όσο γνωρίζω o @Constantinos27 έχει κανονίσει γεύμα εργασίας. Από τώρα θα αρχίσετε εσείς να κατασπαράζετε συκώτια και κοντοσούβλια; Συνέλθετε Rodriguez! Σαν κακός μαθητής κάνετε. Μην μας εξαναγκάσετε να καλέσουμε τους γονείς σας!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Με τα δάχτυλα τρώτε εσείς;
Γιατί τα παϊδάκια τρώγονται και αλλιώς? :think:
Είναι φαγητό της μπλέμπας και σήμερα έχουν την τιμητική τους.
Ζήτω η πλέμπα και τα παϊδάκια :rockon: :rockon: :rockon:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Αγαπητοί πρεσβύτεροι. Αντιμετωπίζω ύψιστο ηθικό δίλημμα. Έχω γράψει 2 κριτικές για το χουνερι που μου σέρβιρε το γλαμορους (sic) οι οποίες και οι 2 μυστηριωδώς εχάθησαν στο έρεβος της ιστοσελίδας. Κατανοώ πως το γραφείο πληρώνει το παντεσπάνι του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αλλά είμαι κάθετος σε τέτοια ζητήματα και σκέφτομαι σοβαρά ακόμη και την αποχώρηση.
Ηρεμήστε, δεν έγινε δα και πρώτη φορά, ρωτήστε κι εμάς.
Γράψτε την κριτική σας εδώ στο νήμα των παππούληδων, το συμβούλιο των σοφών του νήματος θα σας ακούσει προσεκτικά :woldman:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Γιατί τα παϊδάκια τρώγονται και αλλιώς?
Είναι φαγητό της μπλέμπας και σήμερα έχουν την τιμητική τους.
Ζήτω η πλέμπα και τα παϊδάκια :rockon: :rockon: :rockon:
Καλώς. Και τώρα που κάνατε το κέφι σας και τα άλλα γεροντάκια σας θαυμάζουν, απαντήστε. Το βράδυ θα σας δώσουμε και παϊδάκια.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Καλώς. Και τώρα που κάνατε το κέφι σας και τα άλλα γεροντάκια σας θαυμάζουν, απαντήστε. Το βράδυ θα σας δώσουμε και παϊδάκια.
Θα αφήσω χώρο και για το βράδυ :grin:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Θα αφήσω χώρο και για το βράδυ :grin:
Κατάλαβα γιατί δεν απαντάτε. Επειδή η απάντησή σας θα είναι περίπου "η πιο καυλωτική κουβέντα που άκουσα ποτέ από γκόμενά μου ήταν : τί χονδρό χωριάτικο λουκάνικο που έχεις Rod! έχει και πράσο μέσα; "
Καλά αν περιμένετε να φάμε παϊδάκια εκεί που θα πάμε, γράφτε μου...
Γεμίστε τα ταπεράκια σας κι ελάτε :cheesy:
ή θα φροντίζουμε την κοιλιά ή το πουλί. Στον Rodriguez θα πάρουμε 1 σουβλάκι (καλαμάκι) για να χορτάσει.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.920
Πόντοι
5.696

Καλημέρα....παιδγιά....:hi:

" Η καύλα ξεπέρασε την μαστούρα..." :2funny::2funny::2funny:

Ετη φωτός πριν.....στην Κρήτη........με ένα ντόπιο καυλίδιο....:2funny:

Τα σέβη μου.....

Κρίμα που δεν μπορώ να παρευρίσκομαι στο γεύμα.....ελπίζω να αφήσει ο Zebu κάτι και για τους υπόλοιπους.... :2funny:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλημέρα....παιδγιά....:hi:

" Η καύλα ξεπέρασε την μαστούρα..." :2funny::2funny::2funny:

Ετη φωτός πριν.....στην Κρήτη........με ένα ντόπιο καυλίδιο....:2funny:

Τα σέβη μου.....

Κρίμα που δεν μπορώ να παρευρίσκομαι στο γεύμα.....ελπίζω να αφήσει ο Zebu κάτι και για τους υπόλοιπους.... :2funny:
Τη λίστα όσων αποδέχθηκαν την πρόσκληση την έχει ο @Constantinos27 . Ελπίζω να έρθει και ο Ζεμπ παρόλο που καταναλώνει έναν ταύρο στην καθισιά του.

Ωραία η ατάκα του καυλιδίου σας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom