Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Οι τύψεις αγαπητέ μου φίλε είναι μόνον ένα μικρό ψεγάδι της αδυναμίας μου να κατανοήσω την ανάγκη μου για περιπλάνηση στον κόσμο της ηδονής. Όχι της σωματικής. Της πνευματικής - που όπως το αντιλαμβάνομαι, διασχίζει και τον πηλό από τον οποίο είμαι πλασμένος.
Το παραδέχομαι: Εγώ ο Αδάμ, εγώ η Εύα, εγώ το μήλο, εγώ ο όφις…
Μένει να βρω τον ύψιστο και να μαντρώσω τα δαιμόνια. Όπως το λες φίλε μου: Μέσα μου. Τι δύσκολη δουλειά!

Καλημέρα παππούδες!
Δεν έχετε σκεφτεί ουδέποτε ότι τα δαιμόνια είναι οι πραγματικοί μας φίλοι; ο ύψιστος μας ζηλεύει κύριε!
Γαμώ τον σεκμανάκ μου μέσα!
Έτσι. Εσείς αρκεί να γαμάτε και είστε πλήρης!

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Οι τύψεις αγαπητέ μου φίλε είναι μόνον ένα μικρό ψεγάδι της αδυναμίας μου να κατανοήσω την ανάγκη μου για περιπλάνηση στον κόσμο της ηδονής. Όχι της σωματικής. Της πνευματικής - που όπως το αντιλαμβάνομαι, διασχίζει και τον πηλό από τον οποίο είμαι πλασμένος.
Το παραδέχομαι: Εγώ ο Αδάμ, εγώ η Εύα, εγώ το μήλο, εγώ ο όφις…
Μένει να βρω τον ύψιστο και να μαντρώσω τα δαιμόνια. Όπως το λες φίλε μου: Μέσα μου. Τι δύσκολη δουλειά!

Καλημέρα παππούδες!
Ενιαίο είναι το σύνολο και δυτικός ο τρόπος που αποδομώντας θέλει να κατανοήσει.
Αυτό είναι το λάθος.
Το ένα ταίζει το άλλο, δύσκολο το μονοπάτι της κατανόησης, μακρύς ο δρόμος...

Τα δαιμόνια δεν ηττούνται, ούτε περιορίζονται.
Όταν έρθει η ώρα τους αρχίζουν και αδρανοποιούνται, εξασθενούν, ευνουχίζονται...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ποίος σοβαρός ανήρ θα ήθελε τόσο βαριές υποχρεώσεις εις διπλούν χωρίς την πρέπουσα αποζημίωση; Εμείς εδώ πενόμεθα.
Συνεχίστε έτσι και όταν δυσφορείτε να έρχεστε εδώ που ανοίγει η καρδιά σας. Όταν το νήμα σας διαλυθεί θα ακούσω προσεκτικά την πρόταση σας.

Όσον για τον Πρόεδρο της Γερουσίας μας, τον οποίο δόλια κατηγορείτε ως υπεξαιρέτη του πλούτου της κοινότητάς μας, παρακαλώ να σωπάσετε. Κάθε παππούς και ένας τενεκές εξαιρετικού μουνελαίου. Κανείς παραπάνω. Ωστόσο μπορούμε να σας δωρίσουμε έναν που περίσσεψε για να δοκιμάσετε κι εσείς, οι προτιμώντες τη νουτέλα.

Έχετε αντιγράψει τόσο καλά την ψυχοσύνθεση καθώς και τη συμπεριφορά του νηματοθέτη κου @blizardeye , που σε λίγο θα πληρώνετε κι εσείς τις εκδιδόμενες για να παίρνετε τον υπνάκο σας μαζί τους. :)

Εύγε! :)

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.906
Πόντοι
5.696

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ενιαίο είναι το σύνολο και δυτικός ο τρόπος που αποδομώντας θέλει να κατανοήσει.
Αυτό είναι το λάθος.
Το ένα ταίζει το άλλο, δύσκολο το μονοπάτι της κατανόησης, μακρύς ο δρόμος...

Τα δαιμόνια δεν ηττούνται, ούτε περιορίζονται.
Όταν έρθει η ώρα τους αρχίζουν και αδρανοποιούνται, εξασθενούν, ευνουχίζονται...
Αν κρίνω από την ηλικία σας και τη συμπεριφορά σας, για εσάς ισχύει το "πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι".
Έχετε αντιγράψει τόσο καλά την ψυχοσύνθεση καθώς και τη συμπεριφορά του νηματοθέτη κου @blizardeye , που σε λίγο θα πληρώνετε κι εσείς τις εκδιδόμενες για να παίρνετε τον υπνάκο σας μαζί τους. :)

Εύγε! :)
Να και ο ζηλιαρόγατος, ήρθε να μας κουνήσει τάχα μου το δάχτυλο για να συγκαλύψει την προδοσία που ετοιμάζει στο δικό του νήμα για λίγες στάλες μουνελαίου που τόσο του αρέσει και ολίγες στιγμές ξεγνοιασιάς !

Περάστε, καθίστε, σερβιριστειίτε και ξεχάστε το νηνατοθέτη μας που σας έχει γίνει εμμονή. Αφήστε τον εκεί που βρίσκετε και σταματήστε να τον ανταγωνίζεστε.

Σας το λέω επειδή γνωρίζω ότι η αγάπη σας και ο βαθύς θαυμασμός σας για το πρόσωπό μου θα σας κάνει να με ακούσετε και να ελαφρύνετε την δηλητηριασμένη από φθόνο γέρικη ψυχή σας .

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Ρε παιδί μου κάτι σε βασανίζει...
Πες μας να λυτρωθείς-θούμε.
Ρίχνω τα ταρώ δεν βρίσκω τίποτα, μόνο εκεί στο διάβασμα του καφέ βλέπω κάτι τρίαινες αλλά δεν ξέρω πως να τις αποδώσω...
Να σήμερα ας πούμε είδα κάτι σαν φύσανο από τρίχες κατσαρές, φαινόταν δαιμονικής ουράς απόληξη, περίεργα πράματα!
Μήπως έχει βλαπτεί η αγιοσύνη σας και ο Βελζεβούλ έχει μπει μέσα σας?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ρε παιδί μου κάτι σε βασανίζει...
Πες μας να λυτρωθείς-θούμε.
Ρίχνω τα ταρώ δεν βρίσκω τίποτα, μόνο εκεί στο διάβασμα του καφέ βλέπω κάτι τρίαινες αλλά δεν ξέρω που να τις αποδώσω...
Να σήμερα ας πούμε είδα κάτι σαν φύσανο από τρίχες κατσαρές, φαινόταν δαιμονικής ουράς απόληξη, περίεργα πράματα!
Μήπως έχει βλαπτεί η αγιοσύνη σας και ο Βελζεβούλ έχει μπει μέσα σας?
Να καλέσουμε τον Άγιο να κάνει ευχέλαιο να φύγουν όλα τα κακά πνεύματα.

Για όλα υπάρχουν λύσεις.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Την κολοκύθα την βάλατε από έρωτα, όπως ο Μπενίνι στο χθεσινό απόσπασμα ; Πείτε μας και μην ντρέπεστε. Έχουμε κατανόηση για όλα τα πάθη.
Μα τι σκέπτεται το βρόμικο μυαλό σας?
Μικροί χησιμοποιούσαμε τα καρπούζια, όταν θέλαμε κώλο, πεπόνι... :2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Και επειδή μας εγκατέλειψε ο κ. ΑνωΠουρνάρης θα αναλάβω προσωρινά
την ψυχαγωγία των γερόντων και των επισκεπτών :grin:

Αγαπητοί γέροντες.

Δεν σας έχω εγκαταλείψει.

Ψάχνω τα γυαλιά πρεσβυωπίας και τη μασελίτσα μου και επανέρχομαι δριμύτερος.

Απωλέσθησαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης παρατεταμένης ψυχαγωγικής συνάντησης ...

:tooth:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:kiss-mark: :kiss-mark: :kiss-mark: :kiss-mark:
Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι.!!!!!
ΠΣΑΑΑΡΡΡΑΑΑ που είσαι???
Έλα να σε μάθω φίλε μου..

Συνημμένα

• IMG_20220223_195059.jpg
    IMG_20220223_195059.jpg
    154,9 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όποιος φίλος βρει την μασέλα του κ. Αναπούρνα, παρακαλείται να του την δώσει άμεσα. Προσφέρεται πλούσια αμοιβή. Έως τότε καλό θα είναι, σε ψυχαγωγικές συναντήσεις διαρκείας, να αποφεύγετε το cunilingus.

Όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά!

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Αγαπητοί πρεσβύτεροι. Αντιμετωπίζω ύψιστο ηθικό δίλημμα. Έχω γράψει 2 κριτικές για το χουνερι που μου σέρβιρε το γλαμορους (sic) οι οποίες και οι 2 μυστηριωδώς εχάθησαν στο έρεβος της ιστοσελίδας. Κατανοώ πως το γραφείο πληρώνει το παντεσπάνι του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αλλά είμαι κάθετος σε τέτοια ζητήματα και σκέφτομαι σοβαρά ακόμη και την αποχώρηση.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Ξαφνικά αισθάνομαι σαν τον βλάκα του πάρτι. Ζητώ συγγνώμη για το προηγούμενο μήνυμα μου. Παρακαλώ αγνοήσετε το. Συγγνώμη που χάλασα την ατμόσφαιρα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Ξαφνικά αισθάνομαι σαν τον βλάκα του πάρτι. Ζητώ συγγνώμη για το προηγούμενο μήνυμα μου. Παρακαλώ αγνοήσετε το. Συγγνώμη που χάλασα την ατμόσφαιρα.
Αποφάσεις που αποτελούν δυσεπίλυτους γρίφους .....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όποιος φίλος βρει την μασέλα του κ. Αναπούρνα, παρακαλείται να του την δώσει άμεσα. Προσφέρεται πλούσια αμοιβή. Έως τότε καλό θα είναι, σε ψυχαγωγικές συναντήσεις διαρκείας, να αποφεύγετε το cunilingus.

Όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά!

Καθώς επίσης να αναφέρω την παρουσία 4 χρυσών δοντιών ως χαρακτηριστική λεπτομέρεια.

Από 2 στην άνω και κάτω γνάθο.

Δίδεται σοβαρή αμοιβή αν και νομίζω ότι η έν Αθήναις κορασίς έχει ήδη κάνει cash out τον χρυσό ...

:tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom