Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Η διοικουσα επιτροπη ο μεν ενας βρισκεται στην απω ανατολη για συσφιξη των εμπορικών σχεσεων ο δε αλλος καπου σε καποιο ηδονοτριβειο θα εχει παρκαρει το τρικυκλο
Θα παρουμε και τις ευλογίες του ανακριτη και ολα καλα
Ο ανακριτής δήλωσε δημοσίως την πατρική του αγάπη για το πρόσωπό μου.

Οι άλλοι είναι φίλοι. Ακόμα και ο Άγιος με αγαπά και με θαυμάζει.

Κι εσείς, που είστε δύσκολος, θα με λατρέψετε με τον καιρό!!!!!!

Πάντως, εάν το 20% των γερόντων (βάσει εγκεκριμένων εκλογικών καταλόγων) επιθυμεί την αποχώρηση μου θα φύγω.

Με συγχωρείτε τώρα. Μου ομιλεί ο C27 από το κοντρόλ.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Στα άλλα νέα.

Ο Νηματοθέτης, ο μόνιμος, ήθελε να κλειδώσει το νήμα, αλλά τελικά το κράτησε όρθιο και έβαλε τον Άγιο για νηματοθέτη που δεν δέχτηκε αλλά πήρε τον ρόλο του Γ.Γ. Ο νηματοθέτης, ο μόνιμος, δεν του άρεσε όπως το έτρεχε ο Άγιος και έκανε τον Βάλτεπούδρα νηματοθέτη.

Για γαμήσια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την μονομελή να μιλάμε. Μην πιάνεις κουβέντα για γαμήσια θα τα ακούσεις τα σχολιανά σου.
Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να συμμετέχουμε ενεργά σε άλλα νήματα που θεωρούνται ιταμά και ποταπά. Ως εκ τούτου και αυτός που συμμετέχει σε άλλα νήματα είναι ιταμός και ποταπός.

Γκόμενα, όπως τα ξέρεις. Νάδα.

Κατα τα άλλα από την μέση και κάτω ησυχία.
Δεν είπες ότι μάθαμε πως είμαστε ετεροθαλή πνευματικά αδέλφια από το κοινό νονό μας, popov.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586

Πάντως, εάν το 20% των γερόντων (βάσει εγκεκριμένων εκλογικών καταλόγων) επιθυμεί την αποχώρηση μου θα φύγω.

Ωχ καταλαβα σε τσατσο του κατεστημενου πεσαμε ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ωχ καταλαβα σε τσατσο του κατεστημενου πεσαμε ...
Αν εννοείς τον Βαλτεπούδρα, κάνεις λάθος. Απλά δεν γνωρίζει ακόμα...

Ξέχασα. Εγώ, βαφτίστηκα από τον νηματοθέτη, τον μόνιμο, Προδότης! Εκτός από ιταμός και ποταπός. Λόγω του ότι συμμετέχω στο νήμα του Άγιου. Αν ήτανε σε άλλο νήμα δεν θα έτρεχε τίποτα βέβαια.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Αν εννοείς τον Βαλτεπούδρα, κάνεις λάθος. Απλά δεν γνωρίζει ακόμα...

Ξέχασα. Εγώ, βαφτίστηκα από τον νηματοθέτη, τον μόνιμο, Προδότης! Εκτός από ιταμός και ποταπός. Λόγω του ότι συμμετέχω στο νήμα του Άγιου. Αν ήτανε σε άλλο νήμα δεν θα έτρεχε τίποτα βέβαια.
Μονιμο νηματοθετη ενοεις τον "δεν υπαρχει μαναρι " ???? Ασε τα πιασαμε τα λεφτα μας ...Ο δε βαλτεπουδρας να ενημερωθει παραυτα για το who is who ...
Αιντε γατακια ..ουτε 3 μηνες δεν μπορω να λειψω και τα κανατε ...μη πω εδω μεσα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μονιμο νηματοθετη ενοεις τον "δεν υπαρχει μαναρι " ???? Ασε τα πιασαμε τα λεφτα μας ...Ο δε βαλτεπουδρας να ενημερωθει παραυτα για το who is who ...
Ναι ρε συ.

Ο Βαλτεπούδρας πάντως είναι ωραίος τύπος.

Τελευταία τροποποίηση:

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Στα άλλα νέα.

Ο Νηματοθέτης, ο μόνιμος, ήθελε να κλειδώσει το νήμα, αλλά τελικά το κράτησε όρθιο και έβαλε τον Άγιο για νηματοθέτη που δεν δέχτηκε αλλά πήρε τον ρόλο του Γ.Γ. Ο νηματοθέτης, ο μόνιμος, δεν του άρεσε όπως το έτρεχε ο Άγιος και έκανε τον Βάλτεπούδρα νηματοθέτη.

Για γαμήσια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την μονομελή να μιλάμε. Μην πιάνεις κουβέντα για γαμήσια θα τα ακούσεις τα σχολιανά σου.
Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να συμμετέχουμε ενεργά σε άλλα νήματα που θεωρούνται ιταμά και ποταπά. Ως εκ τούτου και αυτός που συμμετέχει σε άλλα νήματα είναι ιταμός και ποταπός.

Γκόμενα, όπως τα ξέρεις. Νάδα.

Κατα τα άλλα από την μέση και κάτω ησυχία.

:2funny::2funny::2funny::2funny:
Captain America Lol GIF by mtv

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ναι ρε συ.

Ο Βαλτεπούδρας πάντως είναι ωραίος τύπος.
Tο επιβεβαιώνω.
Ξέρω ποιος είστε κύριε. Έχω διαβάσει τους λόγους του Εξκάλιμπερ στην Βουλή.

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Θα απαντήσω με τη σειρά στις ερωτήσεις σας ως υποδιοικητής του αυτόνομου πλέον νήματος:
Εγώ
Εγώ
Ο Άγιος είναι χάλια.
(Διετέλεσε Γ.Γ. του νήματος για μισό σεληνιακό μήνα και ούτε, αλλά ένεκα ανηκέστου βλάβης της υγείας του, ο κ. Bliz προκήρυξε εκλογάς, ψήφισε, η ψήφος ήτο έγκυρη και να' μαι! )

animated emoji GIF

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Tο επιβεβαιώνω.

Ξέρω ποιος είστε κύριε. Έχω διαβάσει τους λόγους του Εξκάλιμπερ στην Βουλή.
απο τη στιγμη που το μυξιάρικο λεει οτι ειστε ωραιος τύπος θα το δεχτώ
Και αφου εχετε διαβάσει τα απαντα του Excalibur , θα σας αφησω ησυχο στα διοικητικά σας καθηκοντα ...
hasta la victoria siempre

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Καλησπέρα. Από χθες βρίσκομαι σε οικτρή κατάσταση. Έπεσα θύμα καλλιπύγου νεαράς του γένους των Ρως και της κομπανίας του γκλαμουρ (μη χέσω) που την προμοτάρει και κρύβομαι γιατί φέρω πλέον το χρώμα του αστακού και ατμοί φαίνονται να βγαίνουν από το κρανίο μου.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Απαράδεκτη συμπεριφορά από το γραφείο. Αν και θα συνδέσουν το τηλέφωνο μου με το ψευδώνυμο μετά από αυτό, δε με νοιάζει καθόλου. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που φέρονται σκαιότατα ενώ υπήρξα χρόνια πελάτης του γραφείου. Λεπτομερώς τι συνέβη. Έκλεισα ραντεβού από την προηγούμενη με τη Dilara, για τις 14:00 της επόμενης μέρας. Μου ζήτησαν να επιβεβαιώσω το αργότερο μέχρι τις 13:00. 12:45 τους έστειλα μήνυμα πως θα είμαι στην ώρα μου στο ραντεβού για να λάβω απάντηση πως η κοπέλα είχε ραντεβού μέχρι τις 10:00 το πρωί και ζήτησε ρεπό. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ αφού ήξεραν πως η κοπέλα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο προγραμματισμένο ραντεβού γιατί δεν ενημέρωσαν νωρίτερα; Ξέρουν ποιες οι υποχρεώσεις μας και πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα μας για να βρούμε μια ώρα ελεύθερη για το πάθος μας;
Ούτε καν συγγνώμη δεν ζήτησαν για το γεγονός, το οποίο όπως προείπα έχει συμβεί και στο παρελθόν. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που απέδειξαν πως δεν σέβονται τους πελάτες τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο το χρήμα. Είναι θέμα αρχής λοιπόν να μην συνεργαστώ ποτέ πάλι μαζί τους. Το ξέρω πως δεν τους νοιάζει γιατί είναι πολλά τα κορόιδα εγώ όμως είμαι ξεκάθαρος, όπου δε με θέλουν και δε με σέβονται δεν πάω.
ΥΓ. Έγραψα κριτική χθες για το συμβάν, την οποία προς το παρόν δε βλέπω δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα. Ελπίζω να κάνω λάθος και η κριτική να δημοσιευθεί αργότερα άλλως θα την επαναλάβω ώσπου να τη δω δημοσιευμένη.
Αυτό, το τελευταίο, εξεγείρει έτι περαιτέρω την μάνητά μου και κρατιέμαι μετά βίας.???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Έχω τόση αγάπη, και τόσο θαυμασμό για εσάς, που δεν ξέρω πια που να τα βάλω. :)

Να τα γράφουμε αυτά. :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Έχω τόση αγάπη, και τόσο θαυμασμό για εσάς, που δεν ξέρω πια που να τα βάλω. :)

Να τα γράφουμε αυτά. :)
Το καταλαβαίνω , αλλά εάν θέλετε να αναλάβω και το νήμα σας θα πρέπει να συζητήσουμε το οικονομικό.

Ξέρετε, όταν σκέφτομαι έναν Τιτάνα σαν κι εσάς να ψάχνει την ευκαιρία να έρθει σε ένα νήμα που πια του αρέσει περισσότερο από το δικό του, συγκινούμαι. Μην εκμεταλλευτείτε την ειλικρινή μου συμπάθεια για το πρόσωπο σας .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Το καταλαβαίνω , αλλά εάν θέλετε να αναλάβω και το νήμα σας θα πρέπει να συζητήσουμε το οικονομικό.

Ξέρετε, όταν σκέφτομαι έναν Τιτάνα σαν κι εσάς να ψάχνει την ευκαιρία να έρθει σε ένα νήμα που πια του αρέσει περισσότερο από το δικό του, συγκινούμαι. Μην εκμεταλλευτείτε την ειλικρινή μου συμπάθεια για το πρόσωπο σας .

Φυσικά και θα ήθελα. Ποιός στραβός δεν θέλει το φώς του; :)

Πλην όμως, έχω μια προσφορά αγοράς του έναντι τριών βαρελιών μουνελαίου Ταϊλάνδης από τον κ. @κωλο-γερος , και μπήκε σφήνα και το νιόπαντρο ζευγάρι των κ.κ. @athinaios44 @sescoulas , οι οποίοι προσφέρουν ένα Saxo δυό αρνιά και τρία κιλά γραβιέρα Μετσόβου. :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Φυσικά και θα ήθελα. Ποιός στραβός δεν θέλει το φώς του; :)

Πλην όμως, έχω μια προσφορά αγοράς του έναντι τριών βαρελιών μουνελαίου Ταϊλάνδης από τον κ. @κωλο-γερος , και μπήκε σφήνα και το νιόπαντρο ζευγάρι των κ.κ. @athinaios44 @sescoulas , οι οποίοι προσφέρουν ένα Saxo δυό αρνιά και τρία κιλά γραβιέρα Μετσόβου. :)
Ποίος σοβαρός ανήρ θα ήθελε τόσο βαριές υποχρεώσεις εις διπλούν χωρίς την πρέπουσα αποζημίωση; Εμείς εδώ πενόμεθα.
Συνεχίστε έτσι και όταν δυσφορείτε να έρχεστε εδώ που ανοίγει η καρδιά σας. Όταν το νήμα σας διαλυθεί θα ακούσω προσεκτικά την πρόταση σας.

Όσον για τον Πρόεδρο της Γερουσίας μας, τον οποίο δόλια κατηγορείτε ως υπεξαιρέτη του πλούτου της κοινότητάς μας, παρακαλώ να σωπάσετε. Κάθε παππούς και ένας τενεκές εξαιρετικού μουνελαίου. Κανείς παραπάνω. Ωστόσο μπορούμε να σας δωρίσουμε έναν που περίσσεψε για να δοκιμάσετε κι εσείς, οι προτιμώντες τη νουτέλα.

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.345
Πόντοι
12.946
Αυτό, το τελευταίο, εξεγείρει έτι περαιτέρω την μάνητά μου και κρατιέμαι μετά βίας.???
Μη το παίρνεται τόσο κατάκαρδα, συμβαίνουν αυτά, κι έμενα μου έτυχε μια φορά
αλλά έσπασε ο διάολος το ποδάρι, συναντιέμαι με την ίδια μετά από μέρες και μου επιβεβαίωσε ότι έκλεισε κάποιος άλλος περισσότερη ώρα ?
Δεν νομίζω να χάσατε κάτι το ιδιαίτερο σαν προγναθικιά μου φαίνεται η συγκεκριμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom