Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Για το νήμα των μικροτσούτσουνων ομιλούμε. Πόσο μακριά μπορεί λέτε να πεταχτεί ένα πέος μέλους του παρόντος νήματος; :grin:
Ημείς έχουμε κοντά και χονδρά παλούκια. Δεν ενδιαφέρει το μακριά αλλά η κίνησις. Συνεπώς αφήστε τις σοφιστείες και αναλογισθείτε ότι βρίσκεσθε εις το Νήμα των νημάτων

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Υπάγω εις προεδρικόν Μέγαρον ίνα ασχοληθώ με αμέτρητες υποθέσεις που χρήζουν επιτακτικών λύσεων.

Εάν έλθει ο τέως Γ.Γ. να τον βάλετε να περιμένει εις σπασμένο καναπέ της μικρής αιθούσης αναμονής.

Μπορείτε να του προσφέρετε νερό. Όχι παγωμένο. Έχει τα λαιμά του

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Σωπαίνω και παρατηρώ, κύριε. ΣΩΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ! :)
Η μεγάλη Δημοκρατία μας σας παραχωρεί περίκλειστον σουίτα από όπου δύνασθε να παρατηρείτε ανενόχλητος όποτε έρχεσθαι ώδε δια μικράς αποδράσεις. Μίνι μπαρ εις διαθεσίν σας καθώς και 2 θεραπαινίδας με χυμώδη οπίσθια.

Θα σας προσφέρουμε και δώρα για το ταξίδι της επιστροφής εις την Λέσχη αποκλειστικής κυριότητας, νομής και κατοχής σας.

Η σιωπή σας είναι χρυσός αγαπητέ ομότιμε Άγιε.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλημέρα αγαπητοί νηματοθέτες !
Αυτές οι αλλεπάλληλες αλλαγές νηματοθετη με έχουν αποτρελάνει!
Μου αφήνουν και κάποιες υποψίες για τη νομιμότητα με την οποία ένας παραιτηθείς νηματοθέτης, διορίζει χωρίς την έγκριση του νυν νηματοθέτη έναν νέο νηματοθέτη!
Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο σάη bourdela νομίζω ότι πιάσαμε πάτο!
Μπορντέλο ήμασταν, μπορντέλο παραμένουμε!
Πολύ σκέψη Κυριακάτικα!
Long Live the King!
Συγχαρητήρια φίλε Βάλτε σου εύχομαι μακροημέρευση στα καθήκοντα σου! (ΠΡΟΣΟΧΗ στον πρώην, σας αλλάζει σαν τα πουκάμισα!)

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλημέρα υπόλοιποι φίλτατοι γέροντες ! Σε λίγο δεν θα μείνει κανένας στη συνομοταξία της πλέμπας για να τα λέμε!
Αυτό προσπαθεί ο πρώην! Προσπαθεί να μας διαλύσει κάνοντας μας όλους νηματοθέτες!
Αντισταθείτε!
Ζήτω η πλέμπα!

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Σήψις!

Tώρα που πλέον επήλθε η παρακμή της αριστοκρατούσας διεύθυνσης και οι διάφοροι γάμα γάμα της νομενκλατούρας πουδράρουν τα ωά των είναι η ώρα να ξυπνήσει η κυρίαρχος πλεμπαρία και να εγκαταστήσει λαϊκάς επιτροπάς πλεμπαρίων, να πάρει το νήμα στα χέρια της!
Να έρθει η εποχή των ταλόν επιτέλους!
Με την καταπληκτική μέθοδο των κουπονιών θα γαμάτε όλοι, κάντε ουρά...
Πλεμπαρία μ' ακούς?

Προτείνω για αρχιπλεμπάριο τον σύπλεμπο Σπίπι! :grin:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλημέρα υπόλοιποι φίλτατοι γέροντες ! Σε λίγο δεν θα μείνει κανένας στη συνομοταξία της πλέμπας για να τα λέμε!
Αυτό προσπαθεί ο πρώην! Προσπαθεί να μας διαλύσει κάνοντας μας όλους νηματοθέτες!
Αντισταθείτε!
Ζήτω η πλέμπα!
Βλέπω λόγον διφορούμενον. Ασχοληθείτε με την παραγωγή πούρων πολυτελείας και αφήστε την πολιτική εις τους πολιτικούς.

Η νέα Κυβέρνησις έχει τον τρόπο να ανοίξει νέας αγοράς δια την επιχείριση οίας ηγείσθε, πωλώντας καπνά εις τελειωμένους θαμώνας κακόφημων νημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές τις οποίες ευκόλως θα προσφέρετε αφού , αναγνωρίζοντας την προσφοράν σας, διαμορφώνουμε τον ΦΠΑ εις μαζικας εξαγωγάς σε συντελεστή δύο επί τοις εκατό (2%).

Παραβλέπω το 2ο σχόλιον σας και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τας ευχάς σας.
Σήψις!

Tώρα που πλέον επήλθε η παρακμή της αριστοκρατούσας διεύθυνσης και οι διάφοροι γάμα γάμα της νομενκλατούρας πουδράρουν τα ωά των είναι η ώρα να ξυπνήσει η κυρίαρχος πλεμπαρία και να εγκαταστήσει λαϊκάς επιτροπάς πλεμπαρίων, να πάρει το νήμα στα χέρια της!
Να έρθει η εποχή των ταλόν επιτέλους!
Με την καταπληκτική μέθοδο των κουπονιών θα γαμάτε όλοι, κάντε ουρά...
Πλεμπαρία μ' ακούς?

Προτείνω για αρχιπλεμπάριο τον σύπλεμπο Σπίπι! :grin:
Καλώς τον Υπουργό Πολιτισμού! Είσθε σίγουρος παλαιέ καρδιακέ μου φίλε ότι θα στηρίξετε τον μοναχό εκ Βαυαρίας όστις ουδέν γνωρίζει πλην να ροφά ζύθον τύπου Βάις;

Δεν θέλετε να ηγηθείτε του Υπουργείου Πολιτισμού με αρμοδιότητα την καλλιέργεια των παρηκμασμένων εχόντων και των αγράμματων μη εχόντων;

Απαιτώ μιαν άμεσον απάντηση. Θέλετε να προσφέρετε από το πολυτελές Μέγαρον ή προτιμάτε να συνεχίσετε να σχεδιάζετε λουόμενες εις φτωχικό παράπηγμα της Ταϊτής χωρίς διαβατήριο ;

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Βλέπω λόγον διφορούμενον. Ασχοληθείτε με την παραγωγή πούρων πολυτελείας και αφήστε την πολιτική εις τους πολιτικούς.

Η νέα Κυβέρνησις έχει τον τρόπο να ανοίξει νέας αγοράς δια την επιχείριση οίας ηγείσθε, πωλώντας καπνά εις τελειωμένους θαμώνας κακόφημων νημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές τις οποίες ευκόλως θα προσφέρετε αφού , αναγνωρίζοντας την προσφοράν σας, διαμορφώνουμε τον ΦΠΑ εις μαζικας εξαγωγάς σε συντελεστή δύο επί τοις εκατό (2%).

Παραβλέπω το 2ο σχόλιον σας και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τας ευχάς σας.

Καλώς τον Υπουργό Πολιτισμού! Είσθε σίγουρος παλαιέ καρδιακέ μου φίλε ότι θα στηρίξετε τον μοναχό εκ Βαυαρίας όστις ουδέν γνωρίζει πλην να ροφά ζύθον τύπου Βάις;

Δεν θέλετε να ηγηθείτε του Υπουργείου Πολιτισμού με αρμοδιότητα την καλλιέργεια των παρηκμασμένων εχόντων και των αγράμματων μη εχόντων;

Απαιτώ μιαν άμεσον απάντηση. Θέλετε να προσφέρετε από το πολυτελές Μέγαρον ή προτιμάτε να συνεχίσετε να σχεδιάζετε λουόμενες εις φτωχικό παράπηγμα της Ταϊτής χωρίς διαβατήριο ;
Αγαπητέ κομισάριε τι να τα κάνω εγώ τα μέγαρα και τους ασπρoπύργους μπροστά εις τους αιδοικήπους της Παπεετέ (τώρα έχω μετακομίσει στο Μπόρα Μπόρα) όπου αντλώ ατέρμονον ευχαρίστησην διά της ψωxής μου την αθανασίαν?
Ζήτω η αδέκαρος τέχνη!

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Αγαπητέ κομισάριε τι να τα κάνω εγώ τα μέγαρα και τους ασπρoπύργους μπροστά εις τους αιδοικήπους της Παπεετέ (τώρα έχω μετακομίσει στο Μπόρα Μπόρα) όπου αντλώ ατέρμονον ευχαρίστησην διά της ψωxής μου την αθανασίαν?
Ζήτω η αδέκαρος τέχνη!
Ώστε δεν ενδιαφέρεσθε για την πνευματική υγεία του λαού και τον εγκαταλείπετε εις μεταμοντέρνα εκτρώματα και μουσικάς θυμίζουσας 3 λυκόσκυλα που αλυχτούν;

Αυτό δεν είναι αγάπη προς τις τέχνες και την ομορφιά! Είναι ναρκισσισμός δια να μην ειπώ ελιτισμός.

Συνέλθετε παρακαλώ. Ειδάλλως έως την άνοιξην θα τρώτε τα πινέλα σας αντί για αιδοία της φοιτητικής μας νεολαίας !

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Ώστε δεν ενδιαφέρεσθε για την πνευματική υγεία του λαού και τον εγκαταλείπετε εις μεταμοντέρνα εκτρώματα και μουσικάς θυμίζουσας 3 λυκόσκυλα που αλυχτούν;

Αυτό δεν είναι αγάπη προς τις τέχνες και την ομορφιά! Είναι ναρκισσισμός δια να μην ειπώ ελιτισμός.

Συνέλθετε παρακαλώ. Ειδάλλως έως την άνοιξην θα τρώτε τα πινέλα σας αντί για αιδοία της φοιτητικής μας νεολαίας !
Λοιπόν θα το σκεφθώ...
Κανένας τενεκές λάδι σας περισσεύει? :grin:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Λοιπόν θα το σκεφθώ...
Κανένας τενεκές λάδι σας περισσεύει? :grin:
Έχω μπροστά μου παραχωρητήριον του ελαιώνος οίον ανήρτησε εχθές ο αγαπητός γέροντας amjik και αναγράφει το όνομα σας ως αποκλειστικού κυρίου. Με μιαν υπογραφή μου θα μεταγραφεί νομίμως εις βιβλία μεταγραφών (τόμος 1, αριθ.1).

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Έχω μπροστά μου παραχωρητήριον του ελαιώνος οίον ανήρτησε εχθές ο αγαπητός γέροντας amjik και αναγράφει το όνομα σας ως αποκλειστικού κυρίου. Με μιαν υπογραφή μου θα μεταγραφεί νομίμως εις βιβλία μεταγραφών (τόμος 1, αριθ.1).
Αν μου δίνατε κι μια αγέλη από σιβηρικά ελαφάκια μαζί με τον ελαιώνα να απαλύνω τον πολυνήσων νόστον, θα έλεγα ευθύς αμέσως, ΝΑΙ στην Ψωροκώσταινα!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Αν μου δίνατε κι μια αγέλη από σιβηρικά ελαφάκια μαζί με τον ελαιώνα να απαλύνω τον πολυνήσων νόστον, θα έλεγα ευθύς αμέσως ΝΑΙ στην Ψωροκώσταινα!
Γνωρίζοντας καλώς πόσο αγαπάτε τα συμπαθή τετράποδα, καθώς και πόσο τρυφερός είαθε μαζί των, θωπεύοντας τα διαρκώς, ψιθυρίζων γλυκόλογα εις τα ωτά των, σας παραχωρώ αγέλην.

Η Κυβέρνησις μας αγαπά το φυσικό περιβάλλον!

Σας καλωσορίζω αγαπητέ εικαστικέ καλλιτέχνη και Υπουργέ Πολιτισμού!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Γνωρίζοντας καλώς πόσο αγαπάτε τα συμπαθή τετράποδα, καθώς και πόσο τρυφερός είαθε μαζί των, θωπεύοντας τα διαρκώς, ψιθυρίζων γλυκόλογα εις τα ωτά των, σας παραχωρώ αγέλην.

Αμέσως μετά την ανάληψη, άρχισαν οι διορισμοί. :)

Πολύ φοβούμαι ότι πέφτετε στο ίδιο σφάλμα με τον νηματοθέτη. :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Αμέσως μετά την ανάληψη, άρχισαν οι διορισμοί. :)

Πολύ φοβούμαι ότι πέφτετε στο ίδιο σφάλμα με τον νηματοθέτη. :)
Δεν πρόκειται για διορισμούς αλλά δια τοποθέτηση των σωστών γερόντων εις νευραλγικά πόστα. Άπαντες έχουν να προσφέρουν εις την δημοκρατία μας και ουδείς περισσεύει.

Δεν τα γνωρίζω όλα και όντας πλέον ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗΣ, οφείλω να πράξω οτιδήποτε προς την ευδαιμονία του λαού ημών.

Δεν επικροτώ τη βία. Ποτέ μην προσπαθείς να κερδίσεις με τη βία αυτό που μπορεί να αποκτηθεί με πονηριά, είχα μάθει εις Πανεπιστήμιο Τρανσυλβανίας και σας πληροφορώ ότι υπήρξα αριστούχος.

Αγαπητέ Άγιε, σας καλώ εις υπογραφή συνθήκης ειρήνης μεταξύ των δύο μεγάλων δημοκρατιών μας. Σκεφθείτε το.

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου θα φέρω μπαλέτα, την Κατιούσα, την Ανιούσα, θα σας φτιάξω χαρέμια, οίκους ανοχής μπουτίκ, με ρεστοράν, με μπαρ, την Σινίτσινα, τα Μπαλσόι στο λαό κλπ κλπ
Τέχνες, γράμματα, θα τρελαθείτε στο μουνί!

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Στη δημοκρατία υπάρχουν και οι συνελεύσεις.
Σας καλώ όλους να μιλήσετε με τον αγαπητό Κωνσταντίνο έτσι ώστε δημοκρατικά να συνευρεθούμε όλοι μαζί και να γιορτάσουμε έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε την εκλογή, που λέει ο λόγος δηλαδή, του νέου νηματοθέτη!
Θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα και αμέσως μετά διαλογισμός στο γνωστό ίδρυμα πολιτισμού παρά της Συγγρού!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom