blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.404
- Πόντοι
- 26.096
Υπάγω, ήσυχος δια την τύχην του νήματος πλέον, προς αλλαγήν καθετήρος.
Καλήν σας ημέραν!
Καλήν σας ημέραν!
Ημείς έχουμε κοντά και χονδρά παλούκια. Δεν ενδιαφέρει το μακριά αλλά η κίνησις. Συνεπώς αφήστε τις σοφιστείες και αναλογισθείτε ότι βρίσκεσθε εις το Νήμα των νημάτωνΓια το νήμα των μικροτσούτσουνων ομιλούμε. Πόσο μακριά μπορεί λέτε να πεταχτεί ένα πέος μέλους του παρόντος νήματος;
Ώστε το κομμούνι, ο κ. The Saint, σας παράτησε;
Όπερ έδη, δείξαι!
Η μεγάλη Δημοκρατία μας σας παραχωρεί περίκλειστον σουίτα από όπου δύνασθε να παρατηρείτε ανενόχλητος όποτε έρχεσθαι ώδε δια μικράς αποδράσεις. Μίνι μπαρ εις διαθεσίν σας καθώς και 2 θεραπαινίδας με χυμώδη οπίσθια.Σωπαίνω και παρατηρώ, κύριε. ΣΩΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ!
Βλέπω λόγον διφορούμενον. Ασχοληθείτε με την παραγωγή πούρων πολυτελείας και αφήστε την πολιτική εις τους πολιτικούς.Καλημέρα υπόλοιποι φίλτατοι γέροντες ! Σε λίγο δεν θα μείνει κανένας στη συνομοταξία της πλέμπας για να τα λέμε!
Αυτό προσπαθεί ο πρώην! Προσπαθεί να μας διαλύσει κάνοντας μας όλους νηματοθέτες!
Αντισταθείτε!
Ζήτω η πλέμπα!
Καλώς τον Υπουργό Πολιτισμού! Είσθε σίγουρος παλαιέ καρδιακέ μου φίλε ότι θα στηρίξετε τον μοναχό εκ Βαυαρίας όστις ουδέν γνωρίζει πλην να ροφά ζύθον τύπου Βάις;Σήψις!
Tώρα που πλέον επήλθε η παρακμή της αριστοκρατούσας διεύθυνσης και οι διάφοροι γάμα γάμα της νομενκλατούρας πουδράρουν τα ωά των είναι η ώρα να ξυπνήσει η κυρίαρχος πλεμπαρία και να εγκαταστήσει λαϊκάς επιτροπάς πλεμπαρίων, να πάρει το νήμα στα χέρια της!
Να έρθει η εποχή των ταλόν επιτέλους!
Με την καταπληκτική μέθοδο των κουπονιών θα γαμάτε όλοι, κάντε ουρά...
Πλεμπαρία μ' ακούς?
Προτείνω για αρχιπλεμπάριο τον σύπλεμπο Σπίπι!
Αγαπητέ κομισάριε τι να τα κάνω εγώ τα μέγαρα και τους ασπρoπύργους μπροστά εις τους αιδοικήπους της Παπεετέ (τώρα έχω μετακομίσει στο Μπόρα Μπόρα) όπου αντλώ ατέρμονον ευχαρίστησην διά της ψωxής μου την αθανασίαν?Βλέπω λόγον διφορούμενον. Ασχοληθείτε με την παραγωγή πούρων πολυτελείας και αφήστε την πολιτική εις τους πολιτικούς.
Η νέα Κυβέρνησις έχει τον τρόπο να ανοίξει νέας αγοράς δια την επιχείριση οίας ηγείσθε, πωλώντας καπνά εις τελειωμένους θαμώνας κακόφημων νημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές τις οποίες ευκόλως θα προσφέρετε αφού , αναγνωρίζοντας την προσφοράν σας, διαμορφώνουμε τον ΦΠΑ εις μαζικας εξαγωγάς σε συντελεστή δύο επί τοις εκατό (2%).
Παραβλέπω το 2ο σχόλιον σας και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τας ευχάς σας.
Καλώς τον Υπουργό Πολιτισμού! Είσθε σίγουρος παλαιέ καρδιακέ μου φίλε ότι θα στηρίξετε τον μοναχό εκ Βαυαρίας όστις ουδέν γνωρίζει πλην να ροφά ζύθον τύπου Βάις;
Δεν θέλετε να ηγηθείτε του Υπουργείου Πολιτισμού με αρμοδιότητα την καλλιέργεια των παρηκμασμένων εχόντων και των αγράμματων μη εχόντων;
Απαιτώ μιαν άμεσον απάντηση. Θέλετε να προσφέρετε από το πολυτελές Μέγαρον ή προτιμάτε να συνεχίσετε να σχεδιάζετε λουόμενες εις φτωχικό παράπηγμα της Ταϊτής χωρίς διαβατήριο ;
Ώστε δεν ενδιαφέρεσθε για την πνευματική υγεία του λαού και τον εγκαταλείπετε εις μεταμοντέρνα εκτρώματα και μουσικάς θυμίζουσας 3 λυκόσκυλα που αλυχτούν;Αγαπητέ κομισάριε τι να τα κάνω εγώ τα μέγαρα και τους ασπρoπύργους μπροστά εις τους αιδοικήπους της Παπεετέ (τώρα έχω μετακομίσει στο Μπόρα Μπόρα) όπου αντλώ ατέρμονον ευχαρίστησην διά της ψωxής μου την αθανασίαν?
Ζήτω η αδέκαρος τέχνη!
Λοιπόν θα το σκεφθώ...Ώστε δεν ενδιαφέρεσθε για την πνευματική υγεία του λαού και τον εγκαταλείπετε εις μεταμοντέρνα εκτρώματα και μουσικάς θυμίζουσας 3 λυκόσκυλα που αλυχτούν;
Αυτό δεν είναι αγάπη προς τις τέχνες και την ομορφιά! Είναι ναρκισσισμός δια να μην ειπώ ελιτισμός.
Συνέλθετε παρακαλώ. Ειδάλλως έως την άνοιξην θα τρώτε τα πινέλα σας αντί για αιδοία της φοιτητικής μας νεολαίας !
Έχω μπροστά μου παραχωρητήριον του ελαιώνος οίον ανήρτησε εχθές ο αγαπητός γέροντας amjik και αναγράφει το όνομα σας ως αποκλειστικού κυρίου. Με μιαν υπογραφή μου θα μεταγραφεί νομίμως εις βιβλία μεταγραφών (τόμος 1, αριθ.1).Λοιπόν θα το σκεφθώ...
Κανένας τενεκές λάδι σας περισσεύει?
Αν μου δίνατε κι μια αγέλη από σιβηρικά ελαφάκια μαζί με τον ελαιώνα να απαλύνω τον πολυνήσων νόστον, θα έλεγα ευθύς αμέσως, ΝΑΙ στην Ψωροκώσταινα!Έχω μπροστά μου παραχωρητήριον του ελαιώνος οίον ανήρτησε εχθές ο αγαπητός γέροντας amjik και αναγράφει το όνομα σας ως αποκλειστικού κυρίου. Με μιαν υπογραφή μου θα μεταγραφεί νομίμως εις βιβλία μεταγραφών (τόμος 1, αριθ.1).
Γνωρίζοντας καλώς πόσο αγαπάτε τα συμπαθή τετράποδα, καθώς και πόσο τρυφερός είαθε μαζί των, θωπεύοντας τα διαρκώς, ψιθυρίζων γλυκόλογα εις τα ωτά των, σας παραχωρώ αγέλην.Αν μου δίνατε κι μια αγέλη από σιβηρικά ελαφάκια μαζί με τον ελαιώνα να απαλύνω τον πολυνήσων νόστον, θα έλεγα ευθύς αμέσως ΝΑΙ στην Ψωροκώσταινα!
Γνωρίζοντας καλώς πόσο αγαπάτε τα συμπαθή τετράποδα, καθώς και πόσο τρυφερός είαθε μαζί των, θωπεύοντας τα διαρκώς, ψιθυρίζων γλυκόλογα εις τα ωτά των, σας παραχωρώ αγέλην.
Η Κυβέρνησις μας αγαπά το φυσικό περιβάλλον!
Σας καλωσορίζω αγαπητέ εικαστικέ καλλιτέχνη και Υπουργέ Πολιτισμού!
Δεν πρόκειται για διορισμούς αλλά δια τοποθέτηση των σωστών γερόντων εις νευραλγικά πόστα. Άπαντες έχουν να προσφέρουν εις την δημοκρατία μας και ουδείς περισσεύει.Αμέσως μετά την ανάληψη, άρχισαν οι διορισμοί.
Πολύ φοβούμαι ότι πέφτετε στο ίδιο σφάλμα με τον νηματοθέτη.
Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου θα φέρω μπαλέτα, την Κατιούσα, την Ανιούσα, θα σας φτιάξω χαρέμια, οίκους ανοχής μπουτίκ, με ρεστοράν, με μπαρ, την Σινίτσινα, τα Μπαλσόι στο λαό κλπ κλπΓνωρίζοντας καλώς πόσο αγαπάτε τα συμπαθή τετράποδα, καθώς και πόσο τρυφερός είαθε μαζί των, θωπεύοντας τα διαρκώς, ψιθυρίζων γλυκόλογα εις τα ωτά των, σας παραχωρώ αγέλην.
Η Κυβέρνησις μας αγαπά το φυσικό περιβάλλον!
Σας καλωσορίζω αγαπητέ εικαστικέ καλλιτέχνη και Υπουργέ Πολιτισμού!