κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Στείλτε μου π.μ. αυτό που παιρνετε το πρωί. Πλιζ.
Κοιτάξτε, κύριε.Καλημέρα σας,
Να υποθέσω πως το νέο αουτσάϊντερ σας προέρχεται από τους κόλπους των αρίστων?
Βαλτεπούδρα, δόκτωρ Φάιμπς. Ή φίλοι με φωνάζουν "Βάλτε" ή σκέτο "Βαλ". Νόμιζα ότι είχατε μελετήσει τα έργα του Τεννεσσί Ουίλιαμς.Καλημέρα κ. Νηματοθέτη.
Όλα υπό έλεγχο.
Κατόπιν μελετημένου σχεδίου, τους αφήνω λίγο λάσκα, για να ανακαλύψω τους ταραξίες.
Και "Ω του θαύματος", ξεσπούρδισε αυτός ο πιτσιρικάς ο κ. Βαλτοπόρδος. Αυτός είναι που κάνει την αρχή και παρασύρει και τους υπόλοιπους.
Μέχρι και την ντροπή του νήματος μπορείτε να βαπτισετε αγλαισμα, προκειμένου να απαλλαγείτε από τα χρέη του νηματοθετη.Κοιτάξτε, κύριε.
Δεδηλωμένου του σεβασμού Ημών προς το πρόσωπόν σας, ουδεπόποτε θα εδιορίζετο Νηματοθέτης εις το παρόν προερχόμενος εκ της πλέμπας.
Το ζήτημα είναι ότι τινες εξ Υμών [Υμών του ιδίου συμπεριλαμβανομένου] ανήκετε εις το ολιγομελές Αγλάϊσμαν της Αριστοκρατίας πλην όμως δεν το έχετε αντιληφθεί εισέτι.
Φευ!
Με τιμάτε και σας ευχαριστώ!Κοιτάξτε, κύριε.
Δεδηλωμένου του σεβασμού Ημών προς το πρόσωπόν σας, ουδεπόποτε θα εδιορίζετο Νηματοθέτης εις το παρόν προερχόμενος εκ της πλέμπας.
Το ζήτημα είναι ότι τινες εξ Υμών [Υμών του ιδίου συμπεριλαμβανομένου] ανήκετε εις το ολιγομελές Αγλάϊσμαν της Αριστοκρατίας πλην όμως δεν το έχετε αντιληφθεί εισέτι.
Φευ!
Ποίος αποτελεί τη ντροπήν του νήματος;Μέχρι και την ντροπή του νήματος μπορείτε να βαπτισετε αγλαισμα, προκειμένου να απαλλαγείτε από τα χρέη του νηματοθετη.
Εύγε, κύριε.Με τιμάτε και σας ευχαριστώ!
Μου πήρε μια ζωή για να καταλάβω, μπορεί κι όχι, πως ανήκω στον ονειρικό κόσμο των διαταξικών...
Κοινώς το ένα μου βρομεί και το άλλο μου ξυνίζει, ας δεχτώ μόνο ότι η ψυχή μου ανήκει σε κάτι όχι μικρόψυχο.
Και εξ αποτελέσματος θα καταλήξωμεν να έχομεν Νηματοθέτριαν την Νάταλι, η οποία αρέσκεται εις συνεύρεσιν μετ΄ Αράπηδων.Έμπλεξα τους νηματοθέτες,
Προτείνω να κάνουμε τον κωλόγερο.
καλημέρα
Παρών!Ποίος αποτελεί τη ντροπήν του νήματος;
Το απόγευμα τι ώρα Ελλάδος θα είσαι διαθέσιμος να σε πάρω στο βαιμπερ;Έμπλεξα τους νηματοθέτες,
Προτείνω να κάνουμε τον κωλόγερο.
καλημέρα
Θα παραμελήσετε όμως τη Ναταλι και οι αράπηδες καραδοκούν.Πάντως για ένα εικοσαημερο, θα μπορούσα να αναλάβω υπηρεσιακός νηματοθετης μέχρι να βγεί λευκός καπνός.
στις 18.00Το απόγευμα τι ώρα Ελλάδος θα είσαι διαθέσιμος να σε πάρω στο βαιμπερ;
Θα γεμίσει το νήμα αράπηδες λέτε?Και εξ αποτελέσματος θα καταλήξωμεν να έχομεν Νηματοθέτριαν την Νάταλι, η οποία αρέσκεται εις συνεύρεσιν μετ΄ Αράπηδων.
Φευ!
Σας χαιρέτησα; Δεν σας χαιρέτησα. GAMIESTE.Και εξ αποτελέσματος θα καταλήξωμεν να έχομεν Νηματοθέτριαν την Νάταλι, η οποία αρέσκεται εις συνεύρεσιν μετ΄ Αράπηδων.
Φευ!
Ας αφήσουμε τις φιλοφρονήσεις κι ας φάμε επιτέλους φασιανούς Σκωτίας και αστακούς Κορσικής!Εύγε, κύριε.
Είμεθα ολίγοι και αυτό αποτελεί φυσικήν επιλογήν!
Σεις υπήρξατε εις εκ των εκλεκτών του παλαιού Νηματοθέτου.Παρών!
Αύριο η μεγάλη συνάντηση. Προς το παρόν είμαι καραντίνα.Θα παραμελήσετε όμως τη Ναταλι και οι αράπηδες καραδοκούν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στις 18.00
Πίσσα και πούπουλα στους προδότες.Σεις υπήρξατε εις εκ των εκλεκτών του παλαιού Νηματοθέτου.
Πλην όμως και τελικώς υπήρξατε μεγίστη των απογοητεύσεων, έχοντας προδώσει Τούτον πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις και έρποντας εις έτερα ποταπά και ιταμά νήματα, διαλαλώντας έτι την έγερσίν των ίνα συγγράψουσι εις τα αλλότρια νήματα τούτα.