The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Και εγώ.Θέλω τρελά.
Aπό κυτίον εις κυτίον πάμε, το ηθικόν είναι στο ναδίρ!Τί έγινε ρε τεντιμπόυδες; Σας διέγραψαν όλους από το μητρώο;
Αν είναι μόνο το ηθικό σας πεσμένο, και όλα τα άλλα ειναι ανεβασμένα, είστε πολύ τυχερός.Aπό κυτίον εις κυτίον πάμε, το ηθικόν είναι στο ναδίρ!
Σας παρακολουθώ, βλέπω πως είστε σε φόρμα...Αν είναι μόνο το ηθικό σας πεσμένο, και όλα τα άλλα ειναι ανεβασμένα, είστε πολύ τυχερός.
Ο κ. κωλο-γερος γιορτάζει την έλευση της χρονιάς του Τίγρη παρέα με γατούλες της άπω Ανατολής. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Προτείνω να γραφτούν εδώ οι ανέκδοτες κριτικές, χωρίς αναφορά στα θήλεα που έγιναν αιτία απογοήτευσης. Κάτι σαν "οι παππούληδες unplugged". Η Συνέλευση των γερόντων έχει λύσεις.Aπό κυτίον εις κυτίον πάμε, το ηθικόν είναι στο ναδίρ!
Τότε θα συνδράμω τα μέγιστα, πολύ ωραία ιδέα!Ο κ. κωλο-γερος γιορτάζει την έλευση της χρονιάς του Τίγρη παρέα με γατούλες της άπω Ανατολής. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Προτείνω να γραφτούν εδώ οι ανέκδοτες κριτικές, χωρίς αναφορά στα θήλεα που έγιναν αιτία απογοήτευσης. Κάτι σαν "οι παππούληδες unplugged". Η Συνέλευση των γερόντων έχει λύσεις.
Συναγωνιστής και αξιόλογο μέλος του νήματος των παππουληδων , άνοιξε νήμα με το άγχος της δεύτερης φοράς σε 1 ώρα. Εγώ δυστυχώς έχω το άγχος της πρώτης φοράς σε μια νύχτα. Φευ.Σας παρακολουθώ, βλέπω πως είστε σε φόρμα...
Μπήκατε, μπήκατε?
Οι υπόλοιποι δεν έχουν τι να γράψουνΟ κ. κωλο-γερος γιορτάζει την έλευση της χρονιάς του Τίγρη παρέα με γατούλες της άπω Ανατολής. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Προτείνω να γραφτούν εδώ οι ανέκδοτες κριτικές, χωρίς αναφορά στα θήλεα που έγιναν αιτία απογοήτευσης. Κάτι σαν "οι παππούληδες unplugged". Η Συνέλευση των γερόντων έχει λύσεις.
Συναγωνιστής και αξιόλογο μέλος του νήματος των παππουληδων , άνοιξε νήμα με το άγχος της δεύτερης φοράς σε 1 ώρα. Εγώ δυστυχώς έχω το άγχος της πρώτης φοράς σε μια νύχτα. Φευ.Σας παρακολουθώ, βλέπω πως είστε σε φόρμα...
Μπήκατε, μπήκατε?
Οι υπόλοιποι δεν έχουν τι να γράψουν
αλλά άμα θέλετε κριτικές κάτι μπορώ να γράψω
Δυστυχώς μια από τα ίδιαΣυναγωνιστής και αξιόλογο μέλος του νήματος των παππουληδων , άνοιξε νήμα με το άγχος της δεύτερης φοράς σε 1 ώρα. Εγώ δυστυχώς έχω το άγχος της πρώτης φοράς σε μια νύχτα. Φευ.
Μην φοβάστε κωλο-γερε. Η παρθενία δεν είναι αρετή και δεν υπάρχει θεία τιμωρία. Γαμήστε ελεύθερα, η πρώτη φορά είναι πάντα μαγική.Συναγωνιστής και αξιόλογο μέλος του νήματος των παππουληδων , άνοιξε νήμα με το άγχος της δεύτερης φοράς σε 1 ώρα. Εγώ δυστυχώς έχω το άγχος της πρώτης φοράς σε μια νύχτα. Φευ.
Η πρόταση έχει ως εξής: γράφουμε όσες κριτικές δεν γράψαμε ποτέ για οποιοδήποτε λόγο, είτε αφορούν πληρωμένο σεξ είτε όχι, χωρίς να αποκαλύπτουμε, άμεσα ή έμμεσα, την ταυτότητα των παρτενέρ, εξηγώντας όσο καλύτερα μπορούμε την αιτία της απογοήτευσης. Μετά η Συνέλευση κάνει διαλογική συζήτηση, φιλοσοφώντας και ο κριτικός φεύγει χαρούμενος αναζητώντας νέες περιπέτειες.Οι υπόλοιποι δεν έχουν τι να γράψουν
αλλά άμα θέλετε κριτικές κάτι μπορώ να γράψω
Δυστυχώς μια από τα ίδια
έχω να γράψω μια πρόσφατη αλλά ο λόγος απογοήτευσης δεν ήταν η παρτενέρ αλλά οι δικές μου επιδόσεις ?Μην φοβάστε κωλο-γερε. Η παρθενία δεν είναι αρετή και δεν υπάρχει θεία τιμωρία. Γαμήστε ελεύθερα, η πρώτη φορά είναι πάντα μαγική.
Η πρόταση έχει ως εξής: γράφουμε όσες κριτικές δεν γράψαμε ποτέ για οποιοδήποτε λόγο, είτε αφορούν πληρωμένο σεξ είτε όχι, χωρίς να αποκαλύπτουμε, άμεσα ή έμμεσα, την ταυτότητα των παρτενέρ, εξηγώντας όσο καλύτερα μπορούμε την αιτία της απογοήτευσης. Μετά η Συνέλευση κάνει διαλογική συζήτηση, φιλοσοφώντας και ο κριτικός φεύγει χαρούμενος αναζητώντας νέες περιπέτειες.
Τι να μας πούνε τα σπουργιτάκια τώρα? Άκου 2 φορές σε μία ώρα!Συναγωνιστής και αξιόλογο μέλος του νήματος των παππουληδων , άνοιξε νήμα με το άγχος της δεύτερης φοράς σε 1 ώρα. Εγώ δυστυχώς έχω το άγχος της πρώτης φοράς σε μια νύχτα. Φευ.
Γράψτε. Το θέμα αυτό είναι ακόμα πιο σοβαρό.έχω να γράψω μια πρόσφατη αλλά ο λόγος απογοήτευσης δεν ήταν η παρτενέρ αλλά οι δικές μου επιδόσεις ?
Να γράψετε τότε κριτική για τον εαυτό σας, ας προτυπήσουμε επιτέλους σαν παππούληδες...έχω να γράψω μια πρόσφατη αλλά ο λόγος απογοήτευσης δεν ήταν η παρτενέρ αλλά οι δικές μου επιδόσεις ?
Γράψτε. Το θέμα αυτό είναι ακόμα πιο σοβαρό.
ok αλλά θέλει κάποιο χρόνο να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου, θα την ετοιμάσω και θα την υποβάλω εδώ στο νήμαΝα γράψετε τότε κριτική για τον εαυτό σας, ας προτυπήσουμε επιτέλους σαν παππούληδες...
Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Χωρίς βιασύνες κλπ. Να περάσουμε καλά θέλουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Όλοι για έναν ένας για όλους κλπ. Βέβαια ο ζωγράφος καραδοκεί διαρκώς και ταΐζει τα σπουργιτάκια με σουσάμι βουτηγμένο σε κρασί Βουργουνδίας, αλλά θα σας τα πει ο ίδιος.Να γράψετε τότε κριτική για τον εαυτό σας, ας προτυπήσουμε επιτέλους σαν παππούληδες...
Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Ναι δεν βιαζόμαστε. Μέχρι να αποφασίσει ο κ. @κωλο-γερος να χάσει την παρθενιά του και να μας πει κι αυτός, έχουμε χρόνο.ok αλλά θέλει κάποιο χρόνο να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου, θα την ετοιμάσω και θα την υποβάλω εδώ στο νήμα