Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Καλημέρα στους γέροντες που ταξιδεύουν... Με αεροπλάνα, πλοία , οδικώς , πάνω σε νεαρά κορμιά κορασίδων ακόμα και σε αυτούς που απλά ταξιδεύουν με την σκέψη...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Να πω ότι δεν γαμάτε και σας έχει σαλέψει; Μια χαρά τον βρέχετε γέροι άνθρωποι. Προς τι η κόντρα και η μαλακία; Δεν χρήζω απάντησης, μην μπείτε στον κόπο. (Παράκληση)

Καλημέρα!

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Σε αυτό το νήμα αυτό που ξεχωρίζει γιατί ο κάθε ένας από εμάς σέβεται το λόγο του άλλου και που αρκετοί από εμάς γνωριζόμαστε και στην πραγματική ζωή εκτός νήματος έκανες το λάθος εδώ να μεταφέρεις την πιθανώς προσωπική σου ενόχληση-αντιπαράθεση-αντιπάθεια προς εμένα αποκαλώντας με ΜΑΛΑΚΑ που μάλιστα τον παίζω με τα δύο χέρια, σωστά?
Επειδή είναι η δεύτερη που τσακώνεσαι με μέλος του νήματος, χώρια τις άστοχες αναρτήσεις φωτογραφιών που δεν θα έπρεπε να δημοσιευθούν σου λέω ευθαρσώς ότι δεν σου αξίζει να βρίσκεσαι εδώ.

Περί της αναφοράς του σχολίου στη συγκεκριμένη κριτική που γράφεις παραπάνω, προηγήθηκε υποτιμητικό σχόλιο σου στην ίδια κριτική και likes σου σε γελοία σχόλια άλλων, σωστά?

Επίσης χθες έκανες like σε κριτική που πιθανά αμφισβητεί πρόσφατη κριτική μου για το ίδιο πρόσωπο. Εγώ όμως αντιστοίχως δεν το έκανα μεταξύ εσού και του Mr Kavlopoulos που εμμέσως αμφισβητεί την δική σου κριτική…
Και αυτό για να κρατήσω ένα επίπεδο.

Η πολύ σιελόρροια δεν θα σε βοηθήσει από τον πολύ αέρα που ξαφνικά πήρες…

Την επόμενη φορά, ΣΤΟ ΛΕΩ, αν συνεχίσεις θα σου μιλήσω πολύ άσχημα και ας με συγχωρήσει ο Μπλιζ και οι υπόλοιποι.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
@Zebu , εμείς που είμαστε από τους νεαρούς του νήματος και ρεμάλια, μήπως να πάμε να χαρούμε το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι ;
(τον @Constantinos27 δεν ξέρω αν πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας γιατί είναι βρέφος και όλο θα ζητάει λουκουμάδες, παγωτά, πορτοκαλάδες και να πιάσουμε τη συζήτηση στις μαμάδες των κοριτσιών που θα θέλει να ξεμοναχιάσει...?)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Αγαπητοί κύριοι , εάν και πολύ νέος στο thread , με παλαιότερη ημερομηνία εγγραφής στο site όμως από εσάς το μόνο που έχω να επισημάνω (καθώς την ουσία δεν την γνωριζω ,ούτε χώνω την μύτη μου εκεί που δεν πρέπει ) είναι το επίπεδο που έχετε στην αντιπαράθεση σας. Επιχειρήματα , σωστά ελληνικά και οι χαρακτηρισμοί με μέτρο και με απόσταση από την βωμολοχία. Στα υπόλοιπα thread το επίπεδο στις αντιπαραθέσεις είναι πεζοδρομίου , ενώ εδώ ακόμα και στις κόντρες είναι επίπεδο σαλονιού. Μακάρι να το λύσετε και να αποδείξετε ότι τα μέλη του thread απλά αποδέχονται την διαφορετικότητα στις απόψεις και κάποιος εάν τύχει κάποιος να παρεκτραπεί υπάρχει κατανόηση.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Δυοίν λεγόντοιν θατέρου θυμουμένου ο μή αντιτείνων τοις λόγοις σοφότερος.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
@Zebu , εμείς που είμαστε από τους νεαρούς του νήματος και ρεμάλια, μήπως να πάμε να χαρούμε το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι ;
(τον @Constantinos27 δεν ξέρω αν πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας γιατί είναι βρέφος και όλο θα ζητάει λουκουμάδες, παγωτά, πορτοκαλάδες και να πιάσουμε τη συζήτηση στις μαμάδες των κοριτσιών που θα θέλει να ξεμοναχιάσει...?)
Κωνσταντίνε εάν δεν σε πάρουν στη παραλία εάν θέλεις πάμε παρέα. Έχω κουβαδάκια , μπουλντόζα και ticket restaurant για παγωτό !!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλημέρα κωλογεροι.
Είδα τον Άγιο Πέτρο να βολτάρει εδώ παρακάτω. Για ποιον από σας έχει έρθει;
Σίγουρα για κάποιο σημαντικό στέλεχος αφού του κάνει και τον σωφέρ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, εσείς είστε ο Ληξίαρχος. Πείτε μας , για ποιον χτυπά η καμπάνα; Μήπως για μένα κύριε;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλή σας μέρα κύριοι !
Βρε τι πάθαμε ... ...

Ωωωωχ , και σιγά σιγά με πιάνουν κι οι πρώτοι πόνοι γήρατος )))))
Άσε την κλάψα και τα κόλπα: ένα παγωτό και πολύ σου είναι. Και όταν πάμε για μπύρες θα κάτσεις μαζί μας και δεν θα σε ψάχνουμε όπου ακούμε κοριτσάκια να τσιρίζουν

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Σε αυτό το νήμα αυτό που ξεχωρίζει γιατί ο κάθε ένας από εμάς σέβεται το λόγο του άλλου και που αρκετοί από εμάς γνωριζόμαστε και στην πραγματική ζωή εκτός νήματος έκανες το λάθος εδώ να μεταφέρεις την πιθανώς προσωπική σου ενόχληση-αντιπαράθεση-αντιπάθεια προς εμένα αποκαλώντας με ΜΑΛΑΚΑ που μάλιστα τον παίζω με τα δύο χέρια, σωστά?
Επειδή είναι η δεύτερη που τσακώνεσαι με μέλος του νήματος, χώρια τις άστοχες αναρτήσεις φωτογραφιών που δεν θα έπρεπε να δημοσιευθούν σου λέω ευθαρσώς ότι δεν σου αξίζει να βρίσκεσαι εδώ.

Περί της αναφοράς του σχολίου στη συγκεκριμένη κριτική που γράφεις παραπάνω, προηγήθηκε υποτιμητικό σχόλιο σου στην ίδια κριτική και likes σου σε γελοία σχόλια άλλων, σωστά?

Επίσης χθες έκανες like σε κριτική που πιθανά αμφισβητεί πρόσφατη κριτική μου για το ίδιο πρόσωπο. Εγώ όμως αντιστοίχως δεν το έκανα μεταξύ εσού και του Mr Kavlopoulos που εμμέσως αμφισβητεί την δική σου κριτική…

Την επόμενη φορά, ΣΤΟ ΛΕΩ, αν συνεχίσεις θα σου μιλήσω πολύ άσχημα και ας με συγχωρήσει ο Μπλιζ και οι υπόλοιποι.

Αγαπητέ,

1ον. Είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις ότι έχω κάποια αντιπαράθεση μαζί σου ή με κάποιο άλλο μέλος στο φόρουμ.
Με κανέναν δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση διότι το θεωρώ επιεικώς γελοίο.

2ον. Το σχόλιο μου :jerking: έπεται των ως άνω υποτιμητικών σχολίων σου προς το πρόσωπό μου. Δεν είμαστε ζώα αγαπητέ και ξέρουμε τι μας γίνεται.

3ον. Ποτέ μου δεν έχω προβεί σε χαρακτηρισμούς όπως εσύ έκανες πολλάκις διότι δεν μου το επιτρέπει η παιδεία μου.

4ον. Όλες οι φωτογραφίες που έχω ποστάρει διακινούνται ελεύθερα και δημόσια στο διαδίκτυο πλην πιθανώς 1-2.
Παρατηρώ όμως μια ευαισθησία-ενόχληση στο θέμα κσι θα αφαιρώ το πρόσωπο πλέον αφού νοιώθω ότι προσωπικά ενοχλείσαι.

5ον. Το άλλο μέλος που αναφέρεις γνωρίζω πιο είναι διότι κσι αυτό ενοχλήθηκε από τη "χλιμιτζουριά" μου. Κράτησα όμως επίπεδο και κάνω like σε πολλά από τα σχόλια του. Δεν πειράζει να είσαστε καλά.

6ον. Βλακας δεν είμαι και γνωρίζω πολύ καλά ότι εσύ και άλλο ένα μέλος δεν με χωνεύετε.
Δικαίωμά σας.

7ον. Από το νήμα θα αποχωρήσω μόνο εαν μου το ζητήσει ο νηματοθέτης κύριος blizardeye και όχι επειδή εσύ βγάζεις φιρμάνια.

Ποιός είσαι εσύ να με βρίζεις και να βγάζεις φιρμάνια τύπου δεν ανήκεις εδώ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ???

Γέροντες πολύ καλημέρα σας και ζητώ συγνώμη για το θόρυβο της μασέλας μου πρωί πρωί.

Τελευταία τροποποίηση:

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
@vltepdr

Εσύ μπορεί να γελάς , μα εγώ δεν πολύ αστειεύομαι ,
Οι πρώτοι πόνοι έφθασαν σου λέω... ?

Βρε μου φαίνεται ότι , δικαιωματικά , θα με πάρετε μαζί σας σ' αυτή
την "Παραλία" :new_shocked:

Τα παγωτά πάντως ακόμα μου αρέσουν... :grin:
Μεταξύ φθοράς & αφθαρσίας είμαι .... :O

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
@vltepdr

Εσύ μπορεί να γελάς , μα εγώ δεν πολύ αστειεύομαι ,
Οι πρώτοι πόνοι έφθασαν σου λέω... ?

Βρε μου φαίνεται ότι , δικαιωματικά , θα με πάρετε μαζί σας σ' αυτή
την "Παραλία" :new_shocked:

Τα παγωτά πάντως ακόμα μου αρέσουν... :grin:
Μεταξύ φθοράς & αφθαρσίας είμαι .... :O
Ποιοι πρώτοι πόνοι μωρέ; είδες πόσο άσχετος είσαι με τα γηρατειά; Στα γηρατειά υπάρχει ένας πόνος που αλλάζει θέση συνέχεια χωρίς λόγο. Λοιπόν θα φάμε 3 κιλά παγωτό αλλά μην τυχόν και μας πεις μετά ότι σε πονάει η κοιλιά σου.

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Τέλος πάντων...
Τώρα έχουμε άλλα εδώ πέρα...

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Καλημέρα γέροντες.

:coffee:

Gm9876.jpg

Πήραμε άλλον ένα τίτλο ...

Το τίτλο του νεόπλουτου ... ά ρε μαλακία που τραβάει ο κόσμος ...

:jerking:

Και με τα 2 χέρια ... :jerking:
Αυτό εδώ είναι επειδή το επιτρέπει η παιδεία σου?
Αυτή η παιδεία σου λοιπόν θα ανταμειφθεί όπως της αξίζει, στο υποσχέθηκα άλλωστε...

Γλυκό μου τσιμπούρι ξεκώλλα απο τον δεξιό μου όρχι διότι μου δημιουργείς κνησμό!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σίγουρα για κάποιο σημαντικό στέλεχος αφού του κάνει και τον σωφέρ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, εσείς είστε ο Ληξίαρχος. Πείτε μας , για ποιον χτυπά η καμπάνα; Μήπως για μένα κύριε;
«Κι έτσι ποτέ σου μη στέλνεις να ρωτήσεις για ποιον χτυπά η καμπάνα. Η καμπάνα χτυπάει για σένα» (John Donne).

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.005
Πόντοι
17.785

Την επόμενη φορά, ΣΤΟ ΛΕΩ, αν συνεχίσεις θα σου μιλήσω πολύ άσχημα και ας με συγχωρήσει ο Μπλιζ και οι υπόλοιπ
Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη!

Προχώρα παρακάτω.

Δεν είναι εδώ το νήμα γιαυτά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom