troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.645
- Πόντοι
- 5.506
μου λειψες στο λαιβ....ησουν μεσα φανταζομαι και δεν μπορουσες να ποσταρεις ε?Ζουλιάρη....
μου λειψες στο λαιβ....ησουν μεσα φανταζομαι και δεν μπορουσες να ποσταρεις ε?Ζουλιάρη....
Ειδικά το σωστό σκούπισμα στο τέλος είναι που κάνει τη διαφορά!
ναι κ βαζω κ aqua wax της auto glym
αλλα βαριεμαι πια
Και πως θα ρίξει μετά τη Φαντάστικ? Σιγά μη του κάνουμε και χαλάστραασε τα λουλουδια και εσυ...ειναι παρεξηγησημο.παρτου κανα ζιπουνακι να ριξει πανω του
Όλοι τα περάσαμε. Κάποτε το αυτοκίνητο δεν έμενε 3η μέρα βαριά 4η αγυάλιστο...... Πάνε αυτά!!!!
μου λειψες στο λαιβ....ησουν μεσα φανταζομαι και δεν μπορουσες να ποσταρεις ε?
γιατι? τον θελει μονο γυμνο? μονο για σεχ?....Και πως θα ρίξει μετά τη Φαντάστικ? Σιγά μη του κάνουμε και χαλάστρα
ελπιζω τα τραβολογηματα να ειναι να σε τσιμπησε κανας συζυγος ντυμενο ετσι...ολα να ειναι καλα ρεΕίχα κάτι τραβολογήματα μπρο, όλα καλά τώρα νομίζω. Καλά, είδα το τελευταίο live...... πιόάθλιογαμάτο ριάλιτι δεν έχει υπάρξει....
Δεν είμαι σίγουρη αλλά ας μη χαλάσουμε τη συνταγή.γιατι? τον θελει μονο γυμνο? μονο για σεχ?....
εγω δεν θελω το αδερφι να το θελουνε μονο για το κορμι τουΔεν είμαι σίγουρη αλλά ας μη χαλάσουμε τη συνταγή.
Καλά Τρουμπάκη μου.εγω δεν θελω το αδερφι να το θελουνε μονο για το κορμι του
Τελικά τι έγινε με τον Λορέντζο?
αχ ρεγκινα μουΚαλά Τρουμπάκη μου.
σωστος....και δεν καταλαβαινω το φετιχ με τα μανταλακιαέβγαλε νέες φώτο με καθημερινή της κυριακής, χωρίς τα ένθετα όμως...
Τώρα θέλςι τον Μουρατίδη σου εσύ.αχ ρεγκινα μου
αχαχαχαχαχααχαχαχ. Αντε και την άλλη φορά με το Θέμα. :Sέβγαλε νέες φώτο με καθημερινή της κυριακής, χωρίς τα ένθετα όμως...
Και με Νοξζίμα αλλά είναι πόντιος και το χώνει ανάποδα,έτσι όπως έβαλε το νοξζίμα έιναι σαν να γαμάς με τ'αρχίδια.