troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
ε κατσε ρε μαλακα...γιατι?Τώρα θέλςι τον Μουρατίδη σου εσύ.![]()
ε κατσε ρε μαλακα...γιατι?Τώρα θέλςι τον Μουρατίδη σου εσύ.![]()
Λές να χώσει τα σιντί στο ...... ? :Sαχαχαχαχαχααχαχαχ. Αντε και την άλλη φορά με το Θέμα. :S
εβαλε και ενα αποσμητικο στο κωλο μπονους (κακως ειπε ο μπαρος την μαρκα γιατι οπως λεει ο παοπαο λεμε ΟΧΙ στη γκριζα διαφημηση).αυτή ποια είναι, δεν κατάλαβα...![]()
![]()
Εσύ δε βάζεις αποσμητικό στοις μασχάλες σου?αυτή ποια είναι, δεν κατάλαβα...![]()
![]()
η το καλαθακι απο τα κουπονια του σουπερ μαρκετΛές να χώσει τα σιντί στο ...... ? :S
εβαλε και ενα αποσμητικο στο κωλο μπονους (κακως ειπε ο μπαρος την μαρκα γιατι οπως λεει ο παοπαο λεμε ΟΧΙ στη γκριζα διαφημηση).
Εσύ δε βάζεις αποσμητικό στοις μασχάλες σου?![]()
Ντροπή σας πια. Το κορίτσι απλά είναι μια άκρως ευσυνείδητη υπάλληλος.Λές να χώσει τα σιντί στο ...... ? :S
αυτο δεν το ειχα σκεφτει...Ντροπή σας πια. Το κορίτσι απλά είναι μια άκρως ευσυνείδητη υπάλληλος.![]()
Τουλάχιστον αν χάσουν καμιά σφραγίδα θα ξέρουν που να ψάξουν.Ντροπή σας πια. Το κορίτσι απλά είναι μια άκρως ευσυνείδητη υπάλληλος.![]()
Ντροπή σας πια. Το κορίτσι απλά είναι μια άκρως ευσυνείδητη υπάλληλος.![]()
Έχεις μπεί στο μα΄τι του κυκλώνα(Λορέντζο) τι του έχεις κάνει?Ναι, μέχρι να κάνει κανένα λάθος στην υπαγόρευση και να μας ανεβάσει φωτό με τη γραφομηχανή στον κώλο της.![]()
Τουλάχιστον αν χάσουν καμιά σφραγίδα θα ξέρουν που να ψάξουν.![]()
Εσύ να προσέχεις γιατί θα είσαι ο επόμενος στόχος του.σαν τη βαλίτσα του Σπορτ Μπίλλυ το κάνανε...
Εσύ να προσέχεις γιατί θα είσαι ο επόμενος στόχος του.![]()
Είσαι και στη δική μου μαύρη λίστα eraser. Μην ανοίγεις άλλα μέτωπα (Εσύ να προσέχεις γιατί θα είσαι ο επόμενος στόχος του.![]()
Καλά όταν δείς το ονομά σου να φιγουράρει στην κωλοτρυπίδα της μικράς μη μας κλαψουρίζεις.ήδη του έδωσα την ιδέα με την καθημερινή...![]()
![]()
![]()
λες να του προτείνουμε κάτι άλλο?![]()
Είσαι και στη δική μου μαύρη λίστα eraser. Μην ανοίγεις άλλα μέτωπα ()
![]()
![]()
![]()
Θα τον γράψεις και εσύ σε χαρτάκι?Είσαι και στη δική μου μαύρη λίστα eraser. Μην ανοίγεις άλλα μέτωπα ()
![]()
![]()
![]()
Η παράθεση ήταν σωστή.λάθος παράθεση...![]()
τι έκανα?
![]()
Η παράθεση ήταν σωστή.
Δεν είσαι στο σωστό στρατόπεδο![]()
![]()
![]()