NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Αντε, και καλο καλοκαιρι.
κωλογεροσ ξεκίνησε η σαιζόν?
Αντε, και καλο καλοκαιρι.
Όλα γουδ η να βάλω τις φωνές
δεν εχει καρβελοακαδεμυ σημερα?
Έχει και το βλέπουμε ανασκωμένοι.δεν εχει καρβελοακαδεμυ σημερα?
α μπα και εσείς εδώ ? Χριστος ανέστη. Που χάθηκες σύζυγο ?Καλα ο κωλογερος εχει φτασει γαμιωντας πιο μακρια και απο τον Μεγαλεξανδρο,και ειναι πρωτος ο νηματοθετης με νταμπλ σκορ κιολας :S
Αισχος Αιδως >
ναι πραγματι :SΈχει και το βλέπουμε ανασκωμένοι.
Όλα τα μουνιά της σοου μπιζ είναι εδώ.
Αληθως ο Κυριος !!που να ειμαι,δουλειες,εχει εξοδα το σπιτικο μαςα μπα και εσείς εδώ ? Χριστος ανέστη. Που χάθηκες σύζυγο ?
οτι ηρθες ο καιρος να γινεις προεδροςΣυζυγε βλέπω ο μπλιζ έκανε ψηφοφορία για να βγει πρώτος. Τι έχεις να δηλώσεις γιαυτό
Τι να πω,ουδεν σχολιο,μονο κριμα γιατι στερουνται τον τιτλο πραγματικοι μυστε και μεγαλοι αγωνιστες στο στιβο της πορνοηδονης οπως ο Κωλογερος και Ο ΡαοπαοΣυζυγε βλέπω ο μπλιζ έκανε ψηφοφορία για να βγει πρώτος. Τι έχεις να δηλώσεις γιαυτό
Θα κανω δηλωσεις.Καλα ο κωλογερος εχει φτασει γαμιωντας πιο μακρια και απο τον Μεγαλεξανδρο,και ειναι πρωτος ο νηματοθετης με νταμπλ σκορ κιολας :S
Αισχος Αιδως >
επιτέλους μερικές δηλώσειςΘα κανω δηλωσεις.
με κεφαλαια και τονισμενα...Θα κανω δηλωσεις.
τρουμπακη έχω αναλάβει την παρακολούθηση μελωνανε για να αποδείξω την αστατη ζωή τους. Πρόσφατα ημένα στο λακομπα και έπινα μπύρες..οτι ηρθες ο καιρος να γινεις προεδρος
τρουμπακη έχω αναλάβει την παρακολούθηση μελωνανε για να αποδείξω την αστατη ζωή τους. Πρόσφατα ημένα στο λακομπα και έπινα μπύρες..
τρουμπακη έχω αναλάβει την παρακολούθηση μελωνανε για να αποδείξω την αστατη ζωή τους. Πρόσφατα ημένα στο λακομπα και έπινα μπύρες..
με κεφαλαια και τονισμενα...