iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Για τους συνεργάτες έχω μία ένσταση. Χτες ήταν σαφής ότι όλες οι επιτροπές του νήματος είναι μονομελείς
Γιατί, εσύ πιστεύεις ότι όπου βλέπεις τέτοιο σήμα υπάρχουν και συνεργάτες; Το πολύ πολύ καμμιά γραμματέας με προφανή προσόντα που την . 'Ασε που υπάρχουν και χειρότερα ...Για τους συνεργάτες έχω μία ένσταση. Χτες ήταν σαφής ότι όλες οι επιτροπές του νήματος είναι μονομελείς
Γιατί, εσύ πιστεύεις ότι όπου βλέπεις τέτοιο σήμα υπάρχουν και συνεργάτες; Το πολύ πολύ καμμιά γραμματέας με προφανή προσόντα που την . 'Ασε που υπάρχουν και χειρότερα ...
Λορέντζο και συνεργάτες ...Μη λες για γραμματέα και μου θυμίζεις τον Λορέντζο και τις τάπες. Χαχαχα...
Λορέντζο και συνεργάτες ...
Κλώνος του Μπλιζ θα είναι.
ρομπα εγινε ο μπλες παλι...
Ο μεγαλοψυχος νηματοθετης συγχωρει την αλλαζονεια του κ. Vlandis. Επειδη εχει καθημερινη στυση πηραν τα μυαλα του αερα.
Θα ερθει ομως στην ηλικια του νηματοθετη και τοτε θα δουμε πως θα χειριστει την ετησια στυση του.
Χαχαχα... Έτσι... Ο σωστός ηγέτης είναι υπεράνω πάσης εργαζομένης και μη ...
για πες μας ρε τι σοι αθληση κανεις? αρσεις του πι?Παλληκαρι ημουν στην μαχη των Πλαταιων ...
Χαχαχα... Έτσι... Ο σωστός ηγέτης είναι υπεράνω...
Έχει και στις Πλαταιές εργαζόμενες; Μπράβο οι Πλαταιές ...Παλληκαρι ημουν στην μαχη των Πλαταιων ...
Ο λογος σας ειναι σαφης και ακριβης!
Κραταει ενα χρονο η στυση σας;Ο μεγαλοψυχος νηματοθετης συγχωρει την αλλαζονεια του κ. Vlandis. Επειδη εχει καθημερινη στυση πηραν τα μυαλα του αερα.
Θα ερθει ομως στην ηλικια του νηματοθετη και τοτε θα δουμε πως θα χειριστει την ΕΤΗΣΙΑ ΣΤΥΣΗ του.
θγια πες μας ρε τι σοι αθληση κανεις? αρσεις του πι?
απο τα βιαγκρα εγινε μπλεΚραταει ενα χρονο η στυση σας;