troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.177
- Πόντοι
- 5.506
γιατι εισαι παιχταραςεγώ γιατί μπήκα τελικό?
γιατι εισαι παιχταραςεγώ γιατί μπήκα τελικό?
ρε μεγαλε δεν νοιωθεις εξοργισμένος που σε περναει ο γεροντοπουστας στην ψηφοφορια???ποιος ο μπλιζ επιβήτορας!!!!!!..... που την ερωτικη του ζωη εμεις την είχαμε στα προνηπια....α ετσι μπήκα, με νοθεία?
να αγιασει το στομα σουρε μεγαλε δεν νοιωθεις εξοργισμένος που σε περναει ο γεροντοπουστας στην ψηφοφορια???ποιος ο μπλιζ επιβήτορας!!!!!!..... που την ερωτικη του ζωη εμεις την είχαμε στα προνηπια....
Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά στρώνει. Είσαι κοντάδεν θα έλεγα ότι είμαι και στα καλύτερά μου, αλλά ζω ακόμη
να παμε για πσαρεμα νικολα να ηρεμησεις φιλεδεν θα έλεγα ότι είμαι και στα καλύτερά μου, αλλά ζω ακόμη
Η μπλε νυφίτσα προηγείται. Μετά τη δεύτερη θέση στους πιρφόρους έχει ανοίξει κλώνους για να αποκαταστήσει τη φήμη του και αυτοψηφίζεταιγια πειτε ρε πως πάνε ο ψόφοι πανω να δω ποιον θα ψοφίσω?
ρε μεγαλε δεν νοιωθεις εξοργισμένος που σε περναει ο γεροντοπουστας στην ψηφοφορια???ποιος ο μπλιζ επιβήτορας!!!!!!..... που την ερωτικη του ζωη εμεις την είχαμε στα προνηπια....
λιγα τα ψωμια του ρεγκινα μουΗ μπλε νυφίτσα προηγείται. Μετά τη δεύτερη θέση στους πιρφόρους έχει ανοίξει κλώνους για να αποκαταστήσει τη φήμη του και αυτοψηφίζεται
α ετσι μπήκα, με νοθεία?
Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά στρώνει. Είσαι κοντά
να παμε για πσαρεμα νικολα να ηρεμησεις φιλε
Sκαλίζει χειροποίητο σφηνάρι.
16...84 εισαι αλλα μικροδειχνειςαλλα 15 μεινανε
ναι και έψαχνα σκουλίκι να δωλώσω
Η μπλε νυφίτσα προηγείται. Μετά τη δεύτερη θέση στους πιρφόρους έχει ανοίξει κλώνους για να αποκαταστήσει τη φήμη του και αυτοψηφίζεται
καλησπέρα Νικ!
ο νηματοθέτης, αφού συγκάλεσε την μονομελή επιτροπή του νήματος, αποφάσισε να κάνει
έναν τελικό με όσους είχαν πάνω από κάποιο αριθμό ψήφων.
καλησπέρα Νικ!
ο νηματοθέτης, αφού συγκάλεσε την μονομελή επιτροπή του νήματος, αποφάσισε να κάνει
έναν τελικό με όσους είχαν πάνω από κάποιο αριθμό ψήφων.
Πρέπει να φυσήξει άνεμος ανανέωσης στο νήμα τρουμπάκη μουλιγα τα ψωμια του ρεγκινα μου
16...84 εισαι αλλα μικροδειχνεις
3 έπρεπε να μπουν θυμαμαι