Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.771
- Πόντοι
- 2.606
Ψήφισα. Εσύ ποιοννηματοθέτηψήφισες άραγες?
Φυσικά και ψήφισα, αλλά η ψήφος είναι μυστική!
Ψήφισα. Εσύ ποιοννηματοθέτηψήφισες άραγες?
ποσο ειχε ληξει η ψηφοφορια πριν τον τελικο?
Δηλαδή μπορεί και να έπαιξε προδοσία?Φυσικά και ψήφισα, αλλά η ψήφος είναι μυστική!
Δηλαδή μπορεί και να έπαιξε προδοσία?
η εκτίμηση προς το πρόσωπο του σοφού νηματοθέτη είναι δεδομένη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμούμε και άλλους...
Ψάχνει να βρει τη σημερινή espresso που εξαντλήθηκε από νωρίςΚαλησπέρα,ανησυχώ σήμερα ο Λορέντζο ουτε ένα μνμ δεν μας άφησε?
Επίτηδες το κάναμε με τον barock για να μην μας πόσταρει άλλη φώτο και μας ξεφτιλίσει.Ψάχνει να βρει τη σημερινή espresso που εξαντλήθηκε από νωρίς
Επίτηδες το κάναμε με τον barock για να μην μας πόσταρει άλλη φώτο και μας ξεφτιλίσει.
καλα το γεγονός ότι περασε τελικο ο νηματοθετης, που κουμπωνει την οπισθεν, και ο κωλογερας, ο οποιος νταξει ψευτοπηδαει οσο μπορει αλλα μιλαμε για έναν τυπο που θα μπορουσε να χαρακτηριστεί επιβήτορας το 1952 και όχι εν ετει 2017, αποδεικνυει το ποσο γελοια ψηφοφορια είναι... :S :S :S :S
τον κοστα δεν τον ξερω...είναι κανας πισωγλεντης κωλομπαρας κωλογερας όπως η πλειοψηφια εδώ μεσα?
θα ψηφισω τον νικολα ο οποιος είναι και ο μονος αξιος στην ψηφοφορια και εχει και 2 μετρα παλαμαρι
τα λες καλα τα εξηγας ωραιαείναι σερνικος, μαγκας και πασαλιμανιωτης...αγνωστες λεξεις για σενα που εισαι οπισθογεμής
ποσο ειχε ληξει η ψηφοφορια πριν τον τελικο?
Όπως τους βλέπεις τώρα πάνω
4
5
5
4
Εγώ ρουφιάνος ΔΕΝ είμαι.
Mhn στεναχωριέσαι η επόμενη ψηφοφορία είναι για τον Mr Ρουφιάνο of the year.Όπως τους βλέπεις τώρα πάνω
4
5
5
4
Εγώ ρουφιάνος ΔΕΝ είμαι.
δεν ήταν ο κωλόγερος μπροστά???
γιατί έτσι θυμάμαι...
Mhn στεναχωριέσαι η επόμενη ψηφοφορία είναι για τον Mr Ρουφιάνο of the year.
Εγώ τελευταία έτσι τους ενθυμούμαι, αν κάμω λάθος σγχωράτε με. :S
είχε πάρει κεφάλι με 6 ψήφους, το θυμάμαι καλά...
Καλά, δεν τον είπαμε και καμπούρη το νηματοθέτη [size=20pt]σου[/size].
δεν ήταν ο κωλόγερος μπροστά???
γιατί έτσι θυμάμαι...
τωρα τα ειπες και εσυ σωστα τα μου και τα σουΚαλά, δεν τον είπαμε και καμπούρη το νηματοθέτη [size=20pt]σου[/size].