ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Καλημέρα κυρία Σαραντάρα. Τα βλέπεις τα χάλια τους; Τα βλέπω να λες.
τα βλεπω...κι απορω..
Καλημέρα κυρία Σαραντάρα. Τα βλέπεις τα χάλια τους; Τα βλέπω να λες.
Όπως είχα γράψει πρόσφατα, θα προτιμούσες να σε είχαν σταυρώσει ...
Ο νηματοθέτης γιουσουφάκι;;;!!!παντα το φιλοσοφειν πηγαζει κι εκμαιευεται απο το μαλακιζειν....ειδατε εσεις κανενα μπετατζη η τελος παντων χειρονακτη να ειναι φιλοσοφος?κουραζεται που να βρει χρονο....ολο κατι ρεμπεσκεδες φιλοσοφουν...
στη σημερινη εποχη απο τα πληκτρολογια....και την εποχη που ο νηματοθετης ητανε 10 χρονων ξαπλωνανε οι ρεμπεσκεδες στα ανακλιντρα κι αυτος τους γεμιζε τα ποτηρια με νερωμενο κρασι...
απο κει ταχει τα απωθημενα γιατι τον τρεχανε
Έχει αναρτηθεί φώτο στο παρελθόν. Εξάλλου οι εργαζόμενες Αθηνών και περιχώρων έχουν να το λένε ...εσεις το εχετε δει κυριε?με τα ιδια σας τα ματια?
Του γυμναστηρίου; Είναι μακριά από σένα Νικόλα, δε βολεύει ...
Έχει αναρτηθεί φώτο στο παρελθόν
Η φωτό μπήκε στο γκλόμπέο. Αλλά για υπογραφή πολλά ζητάς![size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Το νήμα ανακοινώνει ότι η ψηφοφορία για τον πιρφόρο της καρδιάς μας περατούται.
[size=20pt]Απόλυτος θριαμβευτής ανακηρύσσεται ο κ. zebu.[/size]
Θερμά συγχαρητήρια για τον καλό αγώνα που έδωσε για να φθάσει στην κορυφή!!!
Δικαιούται να προσθέσει τον τίτλο αυτό στην υπογραφή του.
Για να τον τιμήσουμε επίσης δημοσιεύουμε φωτογραφία του ενώ επιχαίρει για τη νίκη του.
Να είσθε γερός, κ. zebu και πάντα τέτοια!
Ο νηματοθέτης γιουσουφάκι;;;!!!
Παρακαλώ θερμά να αφαιρέσετε το όνομα μου από πρώτη επιλογή, διότι και αλφαβητικά λάθος είναι και ουδεμία θέση έχει εκεί.Παρακάμπτω τα ανόητα σχόλιά σας και σας καλώ να μελετήσετε τη νέα ψηφοφορία.
Να ψηφίζετε με σύνεση και ωριμότητα.
Ψάχνουμε να βρούμε τον μεγαλύτερο. Τον ένα και μοναδικό!
Παρακαλώ θερμά να αφαιρέσετε το όνομα μου από πρώτη επιλογή, διότι και αλφαβητικά λάθος είναι και ουδεμία θέση έχει εκεί.
Οι "κεφαλές" του νήματος διακρίθηκαν ήδη!ψηφισα και πρώτος. Και δεν έχω θέμα.. Τον σενιορ τρίβη φυσικά!
ψηφισα και πρώτος. Και δεν έχω θέμα.. Τον σενιορ τρίβη φυσικά!
Εγώ απεναντίας καθόλου!Ποίον να ψηφίσω;
Προβληματίζομαι πολύ σοβαρά ...
Οι "κεφαλές" του νήματος διακρίθηκαν ήδη!