lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Επίσης αυτός με το τρακάρισμα κλπ κλπ απορώ πως δεν καλπάζει για την πρωτιάΜη δίνεις τιπς,έχει μέλλον ακόμα,αν δεν ψηφίσουν 150 άτομα μινιμούμ δεν κλείνει.
Επίσης αυτός με το τρακάρισμα κλπ κλπ απορώ πως δεν καλπάζει για την πρωτιάΜη δίνεις τιπς,έχει μέλλον ακόμα,αν δεν ψηφίσουν 150 άτομα μινιμούμ δεν κλείνει.
Για πες τι ψήφισες και αιτιολόγησε?Επίσης αυτός με το τρακάρισμα κλπ κλπ απορώ πως δεν καλπάζει για την πρωτιά
Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη. Σιγά μην ανοίξω κι άλλα μέτωπα.Για πες τι ψήφισες και αιτιολόγησε?
Και φαντάσου δεν έβαλα την αδυναμία σου τον Μπλιζ.Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη. Σιγά μην ανοίξω κι άλλα μέτωπα.
Μου περιόρισες τις επιλογές όσο να πειςΚαι φαντάσου δεν έβαλα την αδυναμία σου τον Μπλιζ.
Και φαντάσου δεν έβαλα την αδυναμία σου τον Μπλιζ.
Δεν έχει κάνένα να γλύφει γαμώτο οπότε την πεπατημένηο σοφός μας νηματοθέτης, που ο θεός να κόβει μέρες από τα άλλα νικ και να του τις δίνει, δεν είναι Πινόκιο...
Δεν έχει κάνένα να γλύφει γαμώτο οπότε την πεπατημένη
Καλό βράδυ
καλό βράδυ!
Καλημέρα στο νήμα του ύπνου και των φλογερών ονείρων
Επισης ολοι αυριο να ευχηθειτε στον κ. Vlandis καλη ανανηψη επειδη σημερα ξεπατωθηκε και παλι με εργαζομενη ...
Καλημέρα σας. Το παρακάτω emo είναι αφιερωμένο στον νηματοθέτη που τόλμησε και μόνο να το σκεφτεί να τα βάλει μαζί μου!
Καλημέρα στο μακελάρη των CTs, CGs, INDs και λοιπών εκδιδόμενων ομάδωνΚαλημέρα, θρασυτάτη νεολαία!
Κι εσύ δεν πάς πίσω.Καλημέρα στο μακελάρη των CTs, CGs, INDs και λοιπών εκδιδόμενων ομάδων
Εγώ κύριε για να σας αποδείξω ότι ασύστολα με συκοφαντείτε, χθες, αν και εξοντωτικό, πήγα και γυμναστήριο.
Καλημέρα φίλε μου. Συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη!Κι εσύ δεν πάς πίσω.
Συγκρίνω ότι όλοι γαμάτε κι εγώ απλά κάθομαι και κοιτάω. Τελικά ο μόνος άχρηστος εδώ μέσα είμαι εγώ!Καλημέρα φίλε μου. Συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη!