Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

αν είναι ετσι ..γιατι λειπει το ονομα μου παρακαλω ?? κανετε διακρισεις ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
κοιτα μην ψηφισω εσενα ..προβοκατορα

Θα ψηφίσεις εμένα, τον ταπεινό ξεβράκωτο και όχι το λαμπρό άτι της ψηφοφορίας που καλπάζει περήφανα προς τη νίκη; Δηλαδή οι 15 συνάδελφοι μας που τον ψήφισαν δεν έχουν γνώμη, άποψη και χαρακτήρα; Και ποιός είσθε εσείς που τους απαξιώνετε ΟΛΟΥΣ αυτούς κύριε;  

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.691
Πόντοι
6.035
Να μην ξεχνάμε έχουμε και την ψηφοφορία για τον Πινόκιο του σαη.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
αν είναι ετσι ..γιατι λειπει το ονομα μου παρακαλω ?? κανετε διακρισεις ?

Θυσιάστηκε ο νηματοθέτης εξ ονόματος όλων των αγάμητων του νήματος και έθεσε εαυτόν υποψήφιο. Γι΄ αυτό και μηδενίστηκαν οι ψήφοι...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Θυσιάστηκε ο νηματοθέτης εξ ονόματος όλων των αγάμητων του νήματος και έθεσε εαυτόν υποψήφιο. Γι΄ αυτό και μηδενίστηκαν οι ψήφοι...

Ξεχάσατε να ενημερώσετε το συνάδελφο/συναγωνιστή στο στίβο της αγαμίας οτι κατ' επέκταση στον ορισμό συγκαταλέγεται και αυτός ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε μέσο και τρόπο ΜΠΑΣ ΚΑΙ δελεάσει θηλυκό (φευ).

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Θα ψηφίσεις εμένα, τον ταπεινό ξεβράκωτο και όχι το λαμπρό άτι της ψηφοφορίας που καλπάζει περήφανα προς τη νίκη; Δηλαδή οι 15 συνάδελφοι μας που τον ψήφισαν δεν έχουν γνώμη, άποψη και χαρακτήρα; Και ποιός είσθε εσείς που τους απαξιώνετε ΟΛΟΥΣ αυτούς κύριε;  

Εγω είμαι παλιο σειρα εδώ μεσα φιλε ...και τιμημενος και εγω αμα λαχει ανεβοκατεβάζω και κυβερνησεις ....
λεω και καμια μαλακια να περναει η ωρα

εσυ τι ζορι τραβας ????

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Εγω είμαι παλιο σειρα εδώ μεσα φιλε ...και τιμημενος και εγω αμα λαχει ανεβοκατεβάζω και κυβερνησεις ....
λεω και καμια μαλακια να περναει η ωρα

εσυ τι ζορι τραβας ????

:think: :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
Ξεχάσατε να ενημερώσετε το συνάδελφο/συναγωνιστή στο στίβο της αγαμίας οτι κατ' επέκταση στον ορισμό συγκαταλέγεται και αυτός ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε μέσο και τρόπο ΜΠΑΣ ΚΑΙ δελεάσει θηλυκό (φευ).

Και εδώ ακριβώς είναι που ο νηματοθέτης είναι θύμα του bullying και του τρολαρίσματος. Προκαλώ δημόσια τα θήλεα του νήματος ή θήλεα άλλων νημάτων να αναρτήσουν π.μ. του νηματοθέτη που να αποδεικνύουν το παραπάνω.
Προκαλώ επίσης όποιον θέλει να παραθέσει δημόσιες αναρτήσεις του νηματοθέτη που να το αποδεικνύουν!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
Καλά ρε μαν απο που μπαίνεις και δεν το βλέπεις?Με παππούληδες app?

Είναι και ο καταρράκτης που με εμποδίζει .... Το βρήκα όμως το σχετικό νήμα σας και ήδη ψήφισα!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.726
Πόντοι
2.606
δε μηδενίζουμε καμιά ψηφοφορία ξανά λέω εγώ... :headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Και εδώ ακριβώς είναι που ο νηματοθέτης είναι θύμα του bullying και του τρολαρίσματος. Προκαλώ δημόσια τα θήλεα του νήματος ή θήλεα άλλων νημάτων να αναρτήσουν π.μ. του νηματοθέτη που να αποδεικνύουν το παραπάνω.
Προκαλώ επίσης όποιον θέλει να παραθέσει δημόσιες αναρτήσεις του νηματοθέτη που να το αποδεικνύουν!  :grin:

Tα εν οίκω μη εν δήμω κυρίες και κύριοι.  :afro:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
Tα εν οίκω μη εν δήμω κυρίες και κύριοι.  :afro:

Αφήστε τα αυτά. Ο νηματοθέτης παρέχει την άδεια για δημοσιοποιήση δικών του π.μ. αλλά και παράθεση δημοσίων αναρτήσεών του!  :tn04: :tn04: :tn04:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom