iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Για τριγλυκερίδια μη μιλάμε,στα υπόλοιπα τα πάμε καλά.
Κι αυτά στη μαύρη λίστα... Και είναι και μεγάλη, μεγαλύτερη από του Σίντλερ...
Για τριγλυκερίδια μη μιλάμε,στα υπόλοιπα τα πάμε καλά.
ειχε και στις γιορτες καλα γαμησια.........
Ο κ. barock παράτησε τον αγώνα του να ανακηρυχθεί πιρφόρος του 2017 παρά την αρχική μεγάλη δυναμική του και τώρα γκρινιάζει ...
Θα πρέπει να αφήσει τις γκρίνιες και να αφιερωθεί με όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για τον τίτλο του πιρφόρου!
Ο κ. barock παράτησε τον αγώνα του να ανακηρυχθεί πιρφόρος του 2017 παρά την αρχική μεγάλη δυναμική του και τώρα γκρινιάζει ...
Θα πρέπει να αφήσει τις γκρίνιες και να αφιερωθεί με όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για τον τίτλο του πιρφόρου!
Καλημέρα παιδακια Χρονια Πολλα σε ολους και ολες
Τελικα θα μου εξηγήσετε τι σημαινει Πιρφορος ??? να ξερω και ποιον θα ψηφίσω
Αγαπητέ, με εσας αντίπαλο αναγνωρίζω πως δεν έχω καμία τύχη.
Καλημέρα. Από την ψηφοφορία λείπουν πολλοί του νήματος βλουβλου μπλιζ νικ Σαούλ κτλ να μπουν όλοι νσ ψηφίσουμε
Οι ψηφοφόροι δεν συναισθάνονται το κρίσιμον της ψηφοφορίας και γι΄ αυτό τρολάρουν.
Υπαίτιοι γι΄ αυτό το φαινόμενο είναι οι κ.κ. troubakhs, raopau και οι κυρίες Ρεγκίνα Λούκου και Έριναλ...
Ο νηματοθέτης καταγγέλλει ότι είναι θύμα διαδικτυακού bullying και τρολαρίσματος!
Οι έως τώρα ψήφοι που του έχουν δοθεί είναι αποτέλεσμα υπόγειας συνεννόησης και συνομωσίας. Γνωρίζει τους ενόχους ...
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
[size=30pt]Ψηφίστε για τον πιρφόρο της καρδιάς μας!
Ψηφίστε για τον πρώτο τίτλο του 2017! [/size]
[size=20pt]Ψηφίστε όλοι τον μπλε![/size]
Να ψηφίσετε ένα εκ των κ.κ. barock, zebu & troubakhs. Άξιοι και οι τρεις για τον τίτλο.
Να ψηφίσετε ένα εκ των κ.κ. barock, zebu & troubakhs. Άξιοι και οι τρεις για τον τίτλο.
αν δεν μου πεις . τωρα αμεσως τι θα πει πιρφορος , θα ψηφισω εσενα
Πάτα το Κιμ. Ψήφα τον, δεν πρόκειται να σου πει.
αν δεν μου πεις . τωρα αμεσως τι θα πει πιρφορος , θα ψηφισω εσενα
Πυρφόρος στην κυριολεξία σημαίνει.... Σπαρτιάτης ιερέας που κρατουσε άσβεστη την φλογα δεν ... θυμαμαι τινος.....
Ενα απο τα παλαιότερα μέλη του ΜΠΟΥ ήταν και κάποιος που έιχε διαλέξει σαν νικ νέιμ το "Πυρφόρος"
Αυτός λοιπόν είχε σπουδάσει 5-6 χρόνια στην παλαι ποτέ Ανατολικη Γερμανία, μένοντας σε φοιτητική εστία. Κατα δήλωση του δεν είχε ποτέ καταφέρει ποτέ να βγαλει μια γκόμενα. Banging Head Against a Wall Μιλάμε για εποχές που στην Ανατολικη Γερμανία, το μονο που είχες να κανεις ήτανε να παρεις 5-6 μπυρες και απλά να αρχίσεις να ανοιγεις τις πόρτες των δωματίων των γυναικείων κοιτώνων της εστίας. Επειδη έχω δει φωτο του δεν θα μπορουσα να τον χαρακτηρισω άσχημο σε καμια περίπτωση. Τότε λοιπόν ο τρισμέσγιστος ο Πορνομετανάστης ο Δημητράκης29 (δες το νημα της Ρωσσιάς) αρχισε να αποκαλεί πυρφόρο τον κάθε αγάμητο και και τον καθε αερογάμη. Εκτοτε ο "πυρφόρος" εξαφανιστηκε και δεν ξαναμπηκε, ή τουλάχιστον μπαινει με άλλο νικ. Εμεινε λοιπον στο λεξιλόγιο του μπου η λεξη και αποτελεί συνώνυμο του αγάμητου/αερογάμη/ και κατα περίπτωση του μπαζο-γάμη... Αυτα.....
Από το μέλος "πιρφορος" που ζούσε στην Ουκρανία και σκορπουσε λεφτά στις ουκρανιδες χωρίς να γαμαει. Ο όρος έγινε ευρέως γνωστός με το τοπικ του πορνομεταναστη "οι πιρφοροι κατέστρεψαν την Ελλάδα" όπου ουσιαστικά παρέθετε τη φράση του pitsilistis με την οποία διαφωνούσε.
κοιτα μην ψηφισω εσενα ..προβοκατορα
Είναι ορθογραφικά λάθος,η λέξη είαι Πυρφόρος μια σύνθετη λέξη που βγαίνει απο την ένωση των λέξεων Πυρ+Φερω και είναι ο φέρων την πυρ,όπως είναι γνωστό ο Προμηθέας κατα την μυθολογία έκλεψε την φωτιά απο τους Θεούς για να την δωρίσει στους Θνητούς και γι'αυτό είναι γνωστός σαν Προμηθέας Πυρφόρος και μετέπειτα έγινε Προμηθέας δεσμώτης αφού τον ανακάλυψαν για την προδοσία του οι Θεοί.αν δεν μου πεις . τωρα αμεσως τι θα πει πιρφορος , θα ψηφισω εσενα