tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
ποιος ψηφισε?
ποιος ψηφισε?
Είσαι κακιά ρε!Ψηφισε οποιον θες εκτός από το ζεμπου
με ενα θα το παω μεχρι τελος, στοχοποιηθηκε....δεν αλλαζει οτι θα κανουμε πασχα μαζιΜη λες τέτοια, θα ψηφιστείς μαζικά
ΕΒΑΛΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ???
Τετοια λες για αυτό δε ψηφίζεσαι. Ο γνήσιος πιρφόρος δε θα μιλούσε ποτέ έτσιΕίσαι κακιά ρε!
Δώστην σε εμένα μην αγχώνεσαι!ΕΒΑΛΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ???
ΕΒΑΛΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ???
φτου ρε πουστηηηηηη δεν το ειδα πριν...θα στον εριχναΕΒΑΛΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ???
Λουλούδια έστειλα, καρδούλες, στην πόρτα σου ετοιμάζομαι να κάνω καντάδα! Ορίστε!Τετοια λες για αυτό δε ψηφίζεσαι. Ο γνήσιος πιρφόρος δε θα μιλούσε ποτέ έτσι
κουφαλιτσα.....Κυριε νηματοθετη ενισταμαι.Αν εννοεις πιρφορισμα που ειπα της ερης να αλλαξει μετα το μπανιο,εισαι αισχρος και χυδαιος
Πες μου πότε θα ρθεις στην πόρτα μου, να γεμίσω κουβάδες.Λουλούδια έστειλα, καρδούλες, στην πόρτα σου ετοιμάζομαι να κάνω καντάδα! Ορίστε!
Κυριε νηματοθετη ενισταμαι.Αν εννοεις πιρφορισμα που ειπα της ερης να αλλαξει μετα το μπανιο,εισαι αισχρος και χυδαιος
Η ένστασίς σας εξητάσθη ενδελεχώς και απορρίπτεται.
Σας ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε την δίκαιη κρίση της μονομελούς επιτροπής απονομής δικαιοσύνης του νήματος.
μα να σου εξηγησω ρε..κουφαλιτσα.....
στοχοποιηθηκεςΗ ένστασίς σας εξητάσθη ενδελεχώς και απορρίπτεται.
Σας ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε την δίκαιη κρίση της μονομελούς επιτροπής απονομής δικαιοσύνης του νήματος.