tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
και να αλλαξεις αμεσως..Απριλης ειναι τι το περασες?χίλια κουκου δεν φέρνουν την άνοιξη. χμ.. Οκ θα το λάβω σοβαρά υπόψη. Θα σκουπιστω
και να αλλαξεις αμεσως..Απριλης ειναι τι το περασες?χίλια κουκου δεν φέρνουν την άνοιξη. χμ.. Οκ θα το λάβω σοβαρά υπόψη. Θα σκουπιστω
αχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ χωρις μου χωρις μου
Αυτή την απουσία από το πόστ δεν την πρόσεξα. Στην καρδιά με χτύπησες! >χαχαχααχαχαχαχαχ χωρις μου χωρις μου
τι απατες ειναι αυτες ρε?ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
[size=30pt]Ψηφίστε για τον πιρφόρο της καρδιάς μας!
Ψηφίστε για τον πρώτο τίτλο του 2017! [/size]
[size=20pt]Οι έως τώρα ψήφοι μηδενίστηκαν. Αρχίζουμε από την αρχή![/size]
Χρησιμοποιησα υποκοριστικό όμως.Αυτή την απουσία από το πόστ δεν την πρόσεξα. Στην καρδιά με χτύπησες! >
μαλακα τα μηδενισε ο ψυχακιας...παει το κερασμα στο κωλομπαρο?Αυτή την απουσία από το πόστ δεν την πρόσεξα. Στην καρδιά με χτύπησες! >
να αγειασει το στομα σουτι απατες ειναι αυτες ρε?
μετα μου λες για δε σου γραφω..
Τρουμπάκη ξεκινάμε από την αρχή! Ρεγγίνα επίσης. Έρη και οι υπόλοιποι υπάρχει απεριόριστη προσφορά λαδώματος.
ΥΓ: Το τερμάτησε ο νηματοπατέρας! Τι έκανε το άτομο!
στην εριξα...δυνατα παντελονατα πειραιωτικαΤρουμπάκη ξεκινάμε από την αρχή! Ρεγγίνα επίσης. Έρη και οι υπόλοιποι υπάρχει απεριόριστη προσφορά λαδώματος.
ΥΓ: Το τερμάτησε ο νηματοπατέρας! Τι έκανε το άτομο!
Γιατί το μηδενίσατε αγαπητέ? Ήσασταν στη δεύτερη θέση. Πηγαίνατε καρφί για το αργυρό μετάλλιοΣας ευχαριστώ, κύριε!
στην εριξα...δυνατα παντελονατα πειραιωτικα
Γιατί το μηδενίσατε αγαπητέ? Ήσασταν στη δεύτερη θέση. Πηγαίνατε καρφί για το αργυρό μετάλλιο
Άνοιξε μια κούτα σαμπάνιες απόψε από εμένα!στην εριξα...δυνατα παντελονατα πειραιωτικα
σε εμενα τα μου στον ζεμπου την ψηφοΓιατί το μηδενίσατε αγαπητέ? Ήσασταν στη δεύτερη θέση. Πηγαίνατε καρφί για το αργυρό μετάλλιο