barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.965
- Πόντοι
- 5.506
Δεν πειράζει. Αν είναι άξιος, θα ψηφισθεί μαζικά. [size=20pt]Οι αξίες δεν παραγνωρίζονται στο νήμα μας[/size].
Αυτό.
Δεν πειράζει. Αν είναι άξιος, θα ψηφισθεί μαζικά. [size=20pt]Οι αξίες δεν παραγνωρίζονται στο νήμα μας[/size].
ποιος ειναι μπροστα ρε γιωργο?
Εκτός απο πιρφόρος είσαι και σπάγκος πανάθεμά σε. Θανατηφόρος συνδυασμός :SΟκ αφού θέλετε να αναδείξετε την ΑΞΙΑ με τέτοιο τρόπο υποδείξτε μου το λογαριασμό να σας μεταφέρω το διόλου ευκαταφρόνητο τετραψήφιο ποσό των 0,001 του Ευρω. Να ενθυμείστε οτι και αυτό έχει την αξία του (σε χώρες όπως η Βενεζουέλα). :-*
Δε θα ψηφίσεις εσύ τον εαυτό σου?Αυτό θα ρωτούσα και γω τώρα.
Δεν ειπαμε να δωροδοκησεις κανενα. (Το γιο μου αν μπορουσες να διορισεις στο δημοσιο, θα σου εφερνα 5 ψηφουλακια και αν εχει κανενα καλο δικηγορο να μου βγαλει το διαζυγιο εις βαρος της γυναικας μου, θα σου εφερνα αλλες 10. )Αυτά είναι κόλπα του ψευτοπιρφόρου ζεμπου (μπραδερίνι μου) εγώ δε δωροδοκώ κανέναν. Πιστεύω στις αξίες και τα ιδανικά καθώς και στην ειλικρίνεια και την τιμιότητα.
Εκτός απο πιρφόρος είσαι και σπάγκος πανάθεμά σε. Θανατηφόρος συνδυασμός :S
Δεν ειπαμε να δωροδοκησεις κανενα. (Το γιο μου αν μπορουσες να διορισεις στο δημοσιο, θα σου εφερνα 5 ψηφουλακια και αν εχει κανενα καλο δικηγορο να μου βγαλει το διαζυγιο εις βαρος της γυναικας μου, θα σου εφερνα αλλες 10. )
Απλά μου αρέσει να σε πειράζω ;). Να φανταστείς σε ψήφισα. Είσαι ο αδιαφιλονίκητος νικητής.Δε μου μιλάς καλά αυτές τις μέρες.
Πες πως έγιναν και τα 2.
(ΨΕΥΤΟ)Θόδωρος.
Δε μου μιλάς καλά αυτές τις μέρες.
σε μενα που μιλαω καλα τι θα με δωσεις?
Δε θα ψηφίσεις εσύ τον εαυτό σου?
εσυ μπαροκ
σε μενα που μιλαω καλα τι θα με δωσεις?
Μην κάνεις ερωτήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε επικίνδυνες απαντήσεις ;) ;)
Βλέπεις όμως, κύριος και εγκρατής (εκτός από πιρφόρος).....
Σωστός!!! Εκτός και απάντησες σε pm... Χαχαχα...
Είσαι πονηρούλης εσύ.