lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μας τη λες τύπε?Ναι, καλά, πιο πιθανό να γκρεμίσετε τον τοίχο, εγκ τσαμπιόνια.
Μας τη λες τύπε?Ναι, καλά, πιο πιθανό να γκρεμίσετε τον τοίχο, εγκ τσαμπιόνια.
Ποια "μου" καλέ? Δεν έχω δει πολύ πίσω. Τι έχασα?
τιποτα ..το αδερφι εχει ονειρωξεις
Μπαροκούλη μου :-*
Κοίτα υπάρχει πάντα η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων: Αντωνάκη μου, Αντωνάκη, σκασμός εσύ. Εσύ έχεις περάσεις στο στάδιο βΠαρεξηγήθηκαν γιατί ζήτησα διευκρίνηση γιατί η φαντάστικ με αποκάλεσε σκέτο "μπαροκούλη" ενώ τις προηγούμενες φορές έβαζε στο τέλος και το "μου". Τι να πεις,παιδιάπαππούδια.
Μας τη λες τύπε?
και εμενα κυρια ρεγκινα με ειπε τρομπετακη αλλα δεν θυμωσα...πρεπει να ειναι κακο κοριτσι και πηρε τα μυαλα του μπραδερακουΚοίτα υπάρχει πάντα η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων: Αντωνάκη μου, Αντωνάκη, σκασμός εσύ. Εσύ έχεις περάσεις στο στάδιο β
Κοίτα υπάρχει πάντα η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων: Αντωνάκη μου, Αντωνάκη, σκασμός εσύ. Εσύ έχεις περάσεις στο στάδιο β
Τρομπετάκη? Σαν να σε απαξίωσε μου φάνηκεκαι εμενα κυρια ρεγκινα με ειπε τρομπετακη αλλα δεν θυμωσα...πρεπει να ειναι κακο κοριτσι και πηρε τα μυαλα του μπραδερακου
λες?Τρομπετάκη? Σαν να σε απαξίωσε μου φάνηκε
Τι να σε πω? Ετσι μου φαίνεται.
οκ. εγω δεν μασαω για το αδερφι φοβαμαιΤι να σε πω? Ετσι μου φαίνεται.
Δε μασάει αυτός. Μην τον φοβάσαι.οκ. εγω δεν μασαω για το αδερφι φοβαμαι
Τι να σε πω? Ετσι μου φαίνεται.
οκ...σε ποια ενορια κανεις ανασταση να ερθω να ριχνω στρακαστρουκες?Δε μασάει αυτός. Μην τον φοβάσαι.
οκ...σε ποια ενορια κανεις ανασταση να ερθω να ριχνω στρακαστρουκες?
ναι μπροΚράτησες απ' αυτές που μας πετούσαν οι ουγκαρβαιβορς;;;
Εγώ πάλι μασάω με τις στρακαστρούκες :Sοκ...σε ποια ενορια κανεις ανασταση να ερθω να ριχνω στρακαστρουκες?
τι ειπες ρε....μοδα θα το κανουμε...θα τσουγκριζουμε τηγανιτα αυγανα παίξετε κατηγορία τσαμπιονς λιγκ: αυγό μελάτο