lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστώ και αντεύχομαιΠάντα τέτοια εύχομαι...
Ευχαριστώ και αντεύχομαιΠάντα τέτοια εύχομαι...
Καλησπέρα φίλε μου. Ξεκίνησα ήδη την άδεια μου δυνατά με beaute και θα συνεχίσω με σαπίλα και φουλ ύπνο
Μην τάξεις σ΄ αγιο κερί και σε παιδί (λέμε τώρα) παιχνίδι Τρουμπάκηθα σου παρω και αυγο και τσουρεκι
Ευχαριστώ φίλε μου. Την είχα πελώρια ανάγκηΈπρεπε να αφήσεις τον ύπνο για την ημέρα που επιστρέψεις από την άδεια σου...
Πέρα από την πλάκα, καλή άδεια!
Ευχαριστώ και αντεύχομαι
μποτε και σαπιλα δεν παει...βγες να ξεσαλωσεις...Μην τάξεις σ΄ αγιο κερί και σε παιδί (λέμε τώρα) παιχνίδι Τρουμπάκη
Και πολύ καλά θα κάνεις.Ευχαριστώ... Θα φροντίσω να σε μιμηθώ σε όλα εκτός από το πρώτο που το έχω κληρονομικό... Χαχαχα...
Εχω μέρες μπόλικες για ξεσάλωμα. Κάτσε λίγο να συνέλθω από το τρέξιμο. Όσο για τα αυγά, ούτε εγώ χάνωμποτε και σαπιλα δεν παει...βγες να ξεσαλωσεις...
θα σε αφησω να με κερδισεις και στο σπασιμο αυγων που δεν χανω ποτε
μποτε και σαπιλα δεν παει...βγες να ξεσαλωσεις...
θα σε αφησω να με κερδισεις και στο σπασιμο αυγων που δεν χανω ποτε
εγκ τσαλεντζ? οκ παειΕχω μέρες μπόλικες για ξεσάλωμα. Κάτσε λίγο να συνέλθω από το τρέξιμο. Όσο για τα αυγά, ούτε εγώ χάνω
εγκ τσαλεντζ? οκ παει
Εχω μέρες μπόλικες για ξεσάλωμα. Κάτσε λίγο να συνέλθω από το τρέξιμο. Όσο για τα αυγά, ούτε εγώ χάνω
μέσαεγκ τσαλεντζ? οκ παει
Καλώς τον Mr. Πιρφόρο 2017Όποιος κερδίζει στα αυγά χάνει στην αγάπη.
Μπαρόκος
Παραμονές Πάσχα 2017.
εγω με την κυρια ρεγκινα θα τα σπασουμε επιτηδες στον τοιχο για να χασουμε ;)Όποιος κερδίζει στα αυγά χάνει στην αγάπη.
Μπαρόκος
Παραμονές Πάσχα 2017.
Καλώς τον Mr. Πιρφόρο 2017
Ποια "μου" καλέ? Δεν έχω δει πολύ πίσω. Τι έχασα?Επιτέλους αρχίζει και αναγνωρίζεται η αξία. Βέβαια έχεις κόψει και συ τα "μου" βλέπω.....
εγω με την κυρια ρεγκινα θα τα σπασουμε επιτηδες στον τοιχο για να χασουμε ;)
Εννοείται αυτόεγω με την κυρια ρεγκινα θα τα σπασουμε επιτηδες στον τοιχο για να χασουμε ;)
τιποτα ..το αδερφι εχει ονειρωξειςΠοια "μου" καλέ? Δεν έχω δει πολύ πίσω. Τι έχασα?