iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
αχαχαχα................
Το καλύτερο πεδίο μάχης είναι το κρεβάτι... Κι επειδή ποτέ δεν έχει νικητή η μάχη πρέπει να επαναλαμβάνεται συνέχεια ;)
αχαχαχα................
Καλημέρα ομάδα!!!!!!!
Βλέπω όλα τα παππούδια , νωρις νωρις!!!!!
απο προσωπικη πειρα....εχω πιασει πολυ ψαρι μεσα στο θερμαικο..προπερσυ οχι τωρα...μουρμουρες λιθρινια λιγδες τσαουσια,κοκαλια βατο που μου αρεσει ιδιαιτερα...σουπιες και χταποδια...ολα πεντακαθαρα και νοστιμοτατα....τωρα βεβαια το τι βαρεα μεταλλα εχουν μεσα τους αυτο αν δε κανεις χημικη αναλυση δε το ξερεις..
εχω ψαρεψει και Χαλκιδικη στις εκβολες του Χαβρια πολλες φορες...ολοι θεωρουν τη Χαλκιδικη πιο ασφαλη προορισμο....εχω ομως τις ενστασεις μου γιατι με τοσα ξενοδοχεια και τοσο κοσμο που μαζευει εκει ...μπορει ναναι και χειροτερα ποιος ξερει..
το θεμα ειναι οτι σιγουρα ενα ψαρι που το πιανεις μονος σου ειναι σιγουρα ασυγκριτα καλιτερο απο του εμποριου...
χωρια του οτι περνας πολλες ωρες στη φυση κι αυτο δε συγκρινεται με τιποτε αλλο στον κοσμο
απο προσωπικη πειρα....εχω πιασει πολυ ψαρι μεσα στο θερμαικο..προπερσυ οχι τωρα...μουρμουρες λιθρινια λιγδες τσαουσια,κοκαλια βατο που μου αρεσει ιδιαιτερα...σουπιες και χταποδια...ολα πεντακαθαρα και νοστιμοτατα....τωρα βεβαια το τι βαρεα μεταλλα εχουν μεσα τους αυτο αν δε κανεις χημικη αναλυση δε το ξερεις..
εχω ψαρεψει και Χαλκιδικη στις εκβολες του Χαβρια πολλες φορες...ολοι θεωρουν τη Χαλκιδικη πιο ασφαλη προορισμο....εχω ομως τις ενστασεις μου γιατι με τοσα ξενοδοχεια και τοσο κοσμο που μαζευει εκει ...μπορει ναναι και χειροτερα ποιος ξερει..
το θεμα ειναι οτι σιγουρα ενα ψαρι που το πιανεις μονος σου ειναι σιγουρα ασυγκριτα καλιτερο απο του εμποριου...
χωρια του οτι περνας πολλες ωρες στη φυση κι αυτο δε συγκρινεται με τιποτε αλλο στον κοσμο
Δηλαδή έμμεσα μας λες ότι δεν πηδάμε που δεν πηδάμε ας πάμε για ψάρεμα; Χαχαχαχα...
Μα αυτό κανουμε σε αυτό το νημα φιλε μου ..
σαν παπουληδες και μικροτσουτσουνοι που ειμαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως το εχουμε παρει αποφαση
αφου δεν γαμαμαμε που δεν γαμαμε ε παμε για κανενα ψαρεμα ...
εκει να δεις κατι :
Ωωωωω να σου γαμησω
ε ααααντε και γαμησου που πεφτουν
Την πάτησα τότε γιατί δεν έχω ιδέα από ψάρεμα...
Αμα εισαι γεροντας και μικροτσουτσουνος μπορεις να μεινεις ....
Θα σε βαλουμε αναπληρωματικο για αρχη και βλέπουμε μετα
Δηλαδή έμμεσα μας λες ότι δεν πηδάμε που δεν πηδάμε ας πάμε για ψάρεμα; Χαχαχαχα...
Καλημέρα ομάδα!!!!!!!
Βλέπω όλα τα παππούδια , νωρις νωρις!!!!!
Έχει και εξετάσεις; Η μνήμη μου δεν είναι πια τόσο καλή όσο κάποτε... Δεν θυμάμαι, ρώτησα αν έχει εξετάσεις; Χαχαχα...
κι ομως εχω κλεισει πολλες φορες το τηλ για να παω για ψαρεμα...ενα καλο ψαρεμα εινα καλιτερο κι απο γαμησι καποιες φορες
Δεν εχουμε θεμα με την μνημη , ολοι μας μια γεροντικη Ανοια , ένα Αλτσχαιμερ το εχουμε
το θεμα είναι το μέγεθος
Το ανωτατο οριο είναι 9 εκ σε στηση ..
Τωρα αν είναι παραπανω και ακομα χειροτερα αν σου σηκώνεται ..μαζεψε τα και σε άλλο νημα
Σιγα μη σε αφήσουμε να παιζεις με τον πονο μας
Ααα, δηλαδή πρέπει να είσαι και τα δύο ταυτόχρονα; Νόμιζα ότι το ένα αρκεί...
Ε ναι ..λειπει και ο νηματοθέτης που είναι σπουδαγμένος να στα εξηγησει αναλυτικα
εμεις ειμαστε και του δημοτικου
Δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει τις πτυχές του τεράστιου ταλέντου του και τον δολοφόνησαν μετά από μόλις 4 χρόνια στην εξουσία.
Σκεφθείτε ότι είχε χρίσει το άλογό του συγκλητικό!!!
Η φαντασία στην εξουσία 2000 χρόνια πριν!!!
Αλλά δυστυχώς την ιστορία την γράφουν οι μέτριοι ...
δεν μου αρέσει η ιδέα. Εγώ μόνο για πρόσφυγες ψηνω. Αν θέλει ο μπλιζ που του αρέσουν οι ιχθυες να κάτσει με το φίλο του το μπουταρη νσ τα ψησουν να συζητήσουν κιόλας γιατί τις διαφωνίες τους. Αγαπούν άλλωστε τη πόλη τους και οι δύο κσι έχουν κοινές κοινωνικές καταβολές. Ενώ εγώ μόνο ποπολο