Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και η υπουργός ντύθηκε αρχαία Ελληνίδα και μέσα στην καλή χαρά το εγκαινίασε. Σιγά βέβαια μην ασχοληθεί με την Αγγλική. Γλώσσα βαρβάρων είναι ...

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/lid_7-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]νταξ μπλιζ μας βάζεις τα σαψαλα γυμνα όλη την ώρα, τώρα άρχισες τα υπουργικα; Έλεος

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Και αναρωτώμαι αν γνώριζε η Υπουργός την ερμηνεία των δύο λέξεων κατανοητών στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών άσχετα με το επίπεδο γνώσης τους στα αγγλικά ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Προφανώς όχι ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Καλημέρα σε όλους σας.  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Καλημέρα σας. Μου είπαν ότι τώρα για τις γιορτές πρέπει να μπανιατιστω και έχω εκνευριστει. Ίσως πρέπει να τους παραπεμψω στις ελληνικές καλενδες  :orchestra:

θα ρθω να σε σαπουνισω γω μανιτσα μου....εσυ ηρεμησε δε θελω να χαλνιεσαι με τιποτα και για κανεναν...

Μπλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζ......σαπουνι και σφουγγαρι γρηγορα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.632
Πόντοι
2.606
Μπουτάρης: Να κάνουμε διαγωνισμό ψαρέματος στην παραλία και να ψήσουμε τα ψάρια επί τόπου

Τη διοργάνωση διαγωνισμού ψαρέματος στο Θερμαϊκό, πρότεινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τη συζήτηση για τη νέα παραλία.

"Το λιμεναρχείο κυνηγάει τους ψαράδες. Τί απαγορεύεται; Να μπορεί ο καθένας να ψαρεύει στη θάλασσα; Είχαμε κάνει ένα διαγωνισμό ψαρέματος. Τα ψάρια τα είχαμε στείλει στη Αθήνα και κάνανε τοξικολογικές και τα βρήκαν όλα πεντακάθαρα. Θέλετε να ξανακάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος; Να κάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος και αν θέλετε να τα ψήσουμε επί τόπου, να έρχεται ο κόσμος να τσιμπάει", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

βλέπω τον νηματοθέτη να παίρνει έκτακτα μαθήματα πσαρέματος από τον Νικ και την Έρη να ψήνει και να ετοιμάζει τραπέζι στην παραλιακή! :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπουτάρης: Να κάνουμε διαγωνισμό ψαρέματος στην παραλία και να ψήσουμε τα ψάρια επί τόπου

Τη διοργάνωση διαγωνισμού ψαρέματος στο Θερμαϊκό, πρότεινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τη συζήτηση για τη νέα παραλία.

"Το λιμεναρχείο κυνηγάει τους ψαράδες. Τί απαγορεύεται; Να μπορεί ο καθένας να ψαρεύει στη θάλασσα; Είχαμε κάνει ένα διαγωνισμό ψαρέματος. Τα ψάρια τα είχαμε στείλει στη Αθήνα και κάνανε τοξικολογικές και τα βρήκαν όλα πεντακάθαρα. Θέλετε να ξανακάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος; Να κάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος και αν θέλετε να τα ψήσουμε επί τόπου, να έρχεται ο κόσμος να τσιμπάει", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

βλέπω τον νηματοθέτη να παίρνει έκτακτα μαθήματα πσαρέματος από τον Νικ και την Έρη να ψήνει και να ετοιμάζει τραπέζι στην παραλιακή! :orchestra:
δεν μου αρέσει η ιδέα. Εγώ μόνο για πρόσφυγες ψηνω. Αν θέλει ο μπλιζ που του αρέσουν οι ιχθυες να κάτσει με το φίλο του το μπουταρη νσ τα ψησουν να συζητήσουν κιόλας γιατί τις διαφωνίες τους. Αγαπούν άλλωστε τη πόλη τους και οι δύο κσι έχουν κοινές κοινωνικές καταβολές. Ενώ εγώ μόνο ποπολο  :rockon:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

απο προσωπικη πειρα....εχω πιασει πολυ ψαρι μεσα στο θερμαικο..προπερσυ οχι τωρα...μουρμουρες λιθρινια λιγδες τσαουσια,κοκαλια βατο που μου αρεσει ιδιαιτερα...σουπιες και χταποδια...ολα πεντακαθαρα και νοστιμοτατα....τωρα βεβαια το τι βαρεα μεταλλα εχουν μεσα τους αυτο  αν δε κανεις χημικη αναλυση δε το ξερεις..

εχω ψαρεψει και Χαλκιδικη στις εκβολες του Χαβρια πολλες φορες...ολοι θεωρουν τη Χαλκιδικη πιο ασφαλη προορισμο....εχω ομως τις ενστασεις μου γιατι με τοσα ξενοδοχεια και τοσο κοσμο που μαζευει εκει ...μπορει ναναι και χειροτερα ποιος ξερει..

το θεμα ειναι οτι σιγουρα ενα ψαρι που το πιανεις μονος σου ειναι σιγουρα ασυγκριτα καλιτερο απο του εμποριου...

χωρια του οτι περνας πολλες ωρες στη φυση κι αυτο δε συγκρινεται με τιποτε αλλο στον κοσμο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.632
Πόντοι
2.606
απο προσωπικη πειρα....εχω πιασει πολυ ψαρι μεσα στο θερμαικο..προπερσυ οχι τωρα...μουρμουρες λιθρινια λιγδες τσαουσια,κοκαλια βατο που μου αρεσει ιδιαιτερα...σουπιες και χταποδια...ολα πεντακαθαρα και νοστιμοτατα....τωρα βεβαια το τι βαρεα μεταλλα εχουν μεσα τους αυτο  αν δε κανεις χημικη αναλυση δε το ξερεις..

εχω ψαρεψει και Χαλκιδικη στις εκβολες του Χαβρια πολλες φορες...ολοι θεωρουν τη Χαλκιδικη πιο ασφαλη προορισμο....εχω ομως τις ενστασεις μου γιατι με τοσα ξενοδοχεια και τοσο κοσμο που μαζευει εκει ...μπορει ναναι και χειροτερα ποιος ξερει..

το θεμα ειναι οτι σιγουρα ενα ψαρι που το πιανεις μονος σου ειναι σιγουρα ασυγκριτα καλιτερο απο του εμποριου...

χωρια του οτι περνας πολλες ωρες στη φυση κι αυτο δε συγκρινεται με τιποτε αλλο στον κοσμο

αυτό με τα ξενοδοχεία δίπλα στις παραλίες και τις αποχετεύσεις προς την θάλασσα είναι τεράστιο θέμα, υπάρχει και εδώ σε πολλά μέρη.

όσο για τα ψάρια, η καριέρα μου ήταν πολύ σύντομη με μικρές επιτυχίες.
δεν είναι άσχημη η θάλασσα, την λατρεύω αλλά τόσες ώρες ... δε ξέρω αν θα άντεχα πάνω από ένα καλάμι-δίχτυ ή οτιδήποτε άλλο.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom