NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
έκοψα τη θάλασσα μη χασω το άρωμακαλημέρα νικολακι. Καλά εσένα δεν σε ρωτάω αν πλενεσαι. Μπαίνεις θάλασσα για ψάρεμα το ρίχνεις ένα μπάνιο
έκοψα τη θάλασσα μη χασω το άρωμακαλημέρα νικολακι. Καλά εσένα δεν σε ρωτάω αν πλενεσαι. Μπαίνεις θάλασσα για ψάρεμα το ρίχνεις ένα μπάνιο
Και η υπουργός ντύθηκε αρχαία Ελληνίδα και μέσα στην καλή χαρά το εγκαινίασε. Σιγά βέβαια μην ασχοληθεί με την Αγγλική. Γλώσσα βαρβάρων είναι ...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/lid_7-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]νταξ μπλιζ μας βάζεις τα σαψαλα γυμνα όλη την ώρα, τώρα άρχισες τα υπουργικα; Έλεος
νταξ μπλιζ μας βάζεις τα σαψαλα γυμνα όλη την ώρα, τώρα άρχισες τα υπουργικα; Έλεος
καλημέρα σε όλους του κυριους και τις κυριες
Νικ και σαραντάρα καλημέρα σας! Στην Έρη κου κου!
Καλημέρα σας. Μου είπαν ότι τώρα για τις γιορτές πρέπει να μπανιατιστω και έχω εκνευριστει. Ίσως πρέπει να τους παραπεμψω στις ελληνικές καλενδες
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Καλημέρα σε όλους σας.
:-*καλημερα Νικ
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Καλημέρα σε όλους σας.
δεν μου αρέσει η ιδέα. Εγώ μόνο για πρόσφυγες ψηνω. Αν θέλει ο μπλιζ που του αρέσουν οι ιχθυες να κάτσει με το φίλο του το μπουταρη νσ τα ψησουν να συζητήσουν κιόλας γιατί τις διαφωνίες τους. Αγαπούν άλλωστε τη πόλη τους και οι δύο κσι έχουν κοινές κοινωνικές καταβολές. Ενώ εγώ μόνο ποπολοΜπουτάρης: Να κάνουμε διαγωνισμό ψαρέματος στην παραλία και να ψήσουμε τα ψάρια επί τόπου
Τη διοργάνωση διαγωνισμού ψαρέματος στο Θερμαϊκό, πρότεινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τη συζήτηση για τη νέα παραλία.
"Το λιμεναρχείο κυνηγάει τους ψαράδες. Τί απαγορεύεται; Να μπορεί ο καθένας να ψαρεύει στη θάλασσα; Είχαμε κάνει ένα διαγωνισμό ψαρέματος. Τα ψάρια τα είχαμε στείλει στη Αθήνα και κάνανε τοξικολογικές και τα βρήκαν όλα πεντακάθαρα. Θέλετε να ξανακάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος; Να κάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος και αν θέλετε να τα ψήσουμε επί τόπου, να έρχεται ο κόσμος να τσιμπάει", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
βλέπω τον νηματοθέτη να παίρνει έκτακτα μαθήματα πσαρέματος από τον Νικ και την Έρη να ψήνει και να ετοιμάζει τραπέζι στην παραλιακή!
Μπουτάρης: Να κάνουμε διαγωνισμό ψαρέματος στην παραλία και να ψήσουμε τα ψάρια επί τόπου
Τη διοργάνωση διαγωνισμού ψαρέματος στο Θερμαϊκό, πρότεινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τη συζήτηση για τη νέα παραλία.
"Το λιμεναρχείο κυνηγάει τους ψαράδες. Τί απαγορεύεται; Να μπορεί ο καθένας να ψαρεύει στη θάλασσα; Είχαμε κάνει ένα διαγωνισμό ψαρέματος. Τα ψάρια τα είχαμε στείλει στη Αθήνα και κάνανε τοξικολογικές και τα βρήκαν όλα πεντακάθαρα. Θέλετε να ξανακάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος; Να κάνουμε ένα διαγωνισμό ψαρέματος και αν θέλετε να τα ψήσουμε επί τόπου, να έρχεται ο κόσμος να τσιμπάει", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
βλέπω τον νηματοθέτη να παίρνει έκτακτα μαθήματα πσαρέματος από τον Νικ και την Έρη να ψήνει και να ετοιμάζει τραπέζι στην παραλιακή!
απο προσωπικη πειρα....εχω πιασει πολυ ψαρι μεσα στο θερμαικο..προπερσυ οχι τωρα...μουρμουρες λιθρινια λιγδες τσαουσια,κοκαλια βατο που μου αρεσει ιδιαιτερα...σουπιες και χταποδια...ολα πεντακαθαρα και νοστιμοτατα....τωρα βεβαια το τι βαρεα μεταλλα εχουν μεσα τους αυτο αν δε κανεις χημικη αναλυση δε το ξερεις..
εχω ψαρεψει και Χαλκιδικη στις εκβολες του Χαβρια πολλες φορες...ολοι θεωρουν τη Χαλκιδικη πιο ασφαλη προορισμο....εχω ομως τις ενστασεις μου γιατι με τοσα ξενοδοχεια και τοσο κοσμο που μαζευει εκει ...μπορει ναναι και χειροτερα ποιος ξερει..
το θεμα ειναι οτι σιγουρα ενα ψαρι που το πιανεις μονος σου ειναι σιγουρα ασυγκριτα καλιτερο απο του εμποριου...
χωρια του οτι περνας πολλες ωρες στη φυση κι αυτο δε συγκρινεται με τιποτε αλλο στον κοσμο
πριτς....αν το συνεχιζα το πειραγμα στην επομενη συναντηση μας θα βρισκομουνα δεμενη με πωμα στο στομα και καμμια σφηνα στον πωπο ....δε θα οργιαζε η φαντασια αλλα ο κοπριτης επανω μου
Χαχαχαχα... Λες;
ξερεις τι ειναι να παλευουν δυο Κ σ ενα κρεβατι?αξια ανεκτιμητη
Αν ξέρω τι είναι; Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε... Χαχαχα...