Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.333
- Πόντοι
- 2.606
Εξαιρετικό βιβλίο που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι γείτονές σας
που είναι η Ρεγκίνα...
Εξαιρετικό βιβλίο που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι γείτονές σας
Ο αναίσχυντος νηματοπατέρας χτύπησε και πάλι. Γητευτής υπέργηρων θηλυκών, εθισμένων στην εμμηνόπαυση, βρίσκει παράλληλη ηδονή στο να παρουσιάζει αδύναμα μέλη, που βρήκαν πρόσκαιρη στέγη στο νήμα, ωσάν γκροτέσκες φιγούρες, ήρωες μιας υποκουλτούρας σεξουαλικής διαστροφής, δίκην άρτου και θεαμάτων αρρωστημένου εγκεφάλου!
Έλεος πια ...
΄τρεχω ρε μαν μου.αλλα αν δεν ηταν και ο αλλος ο παλαβιαρης εκει θα περασες αυτη την εβδομαδα που τη μιση λειπαμε γιατι τρεχαμε εκτος Αθηνων τουγκεδερκαλημέρα σε όλα τα παιδια αλλα ιδιαιτέρως στην Ερη :-* που εχω καιρο να δω και στον τομα που όποτε περνάω λειπει
΄τρεχω ρε μαν μου.αλλα αν δεν ηταν και ο αλλος ο παλαβιαρης εκει θα περασες αυτη την εβδομαδα που τη μιση λειπαμε γιατι τρεχαμε εκτος Αθηνων τουγκεδερ
τον εχω για τα θεληματαμου το πε ο πιτσιρικάς
τον εχω για τα θεληματα
δεν εχει περασει ανεμοβλογια ακομαμακάρι να είχα κι εγω, γερό να είναι το παιδί
νωραιος και μετραει..Αλλά κι υπάλληλός μου με παράτησε για 20 μέρες να πάει εκδρομή με τη γκόμενα
νωραιος και μετραει..
καλημερα...
εγω ειπα του αφεντικου να παω 20 μερες με την γκομενα αλλα μετα σκεφτηκα οτι ουτε αφεντικο ουτε γκομενα εχω
καλημερα...
εγω ειπα του αφεντικου να παω 20 μερες με την γκομενα αλλα μετα σκεφτηκα οτι ουτε αφεντικο ουτε γκομενα εχω
απ το φαναρι τον εκοψα28 αυτός έμπλεξε με 18άρα