Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.863
Πόντοι
26.096
Πολύ μεγάλη.
Γενικά την δουλειά που κάνω την σώζω σε εξωτερικό δίσκο, παρ' όλα αυτά είχα μέσα στον σκληρό πολλά, πάρα πολλά πράγματα κατεβασμένα (βιβλιογραφία), τα οποία χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά και επιπλέον εικόνες, βίντεο, φώτο κλπ που δεν τα είχα σώσει κάπου αλλού, όπως συνήθως κάνω.
Και δε κάνω κουβέντα για ένα σωρό προγράμματα γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη...

Ένα γελοίο πρόβλημα από το πουθενά, δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί αυτό. Τώρα πρέπει να το ξαναφτιάξω από την αρχή... :headbang: :headbang:
και μετά να αρχίσω πάλι το ψάξιμο.
Έχω ήδη χάσει 3 μέρες από την Παρασκευή (σήμερα είναι η τρίτη μέρα...) και σίγουρα άλλες δύο τουλάχιστον θα τις χάσω.

To 2004 είχε καεί ο σκληρός δίσκος μου ... Τον έστειλα ακόμη και στην Γερμανία μήπως μπορέσουν να ανακτήσουν τα αρχεία ... Ξανάρχισα από την αρχή και κατά 500 € φτωχότερος ... Πάνω από 2000 έγγραφα χάθηκαν ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.308
Πόντοι
2.606
To 2004 είχε καεί ο σκληρός δίσκος μου ... Τον έστειλα ακόμη και στην Γερμανία μήπως μπορέσουν να ανακτήσουν τα αρχεία ... Ξανάρχισα από την αρχή και κατά 500 € φτωχότερος ... Πάνω από 2000 έγγραφα χάθηκαν ...

Τώρα νομίζω πως καταλαβαίνω...

Εμένα δεν ήταν ο δίσκος. Ζήτησε το σύστημα να περάσει ενημερώσεις για τα win 10, τις πέρασε και έκλεισε κανονικά ο υπολογιστής τον παίρνω και φεύγω.
Αργότερα που πήγα τον ανοίξω και πάλι ζήτησε να συνεχίσει την εργασία των ενημερώσεων αλλά ήμουν χωρίς δίκτυο και προφανώς κάτι δεν πήγε καλά και μπλόκαρε.
Σαν αποτέλεσμα είχε να γίνει ένα τεράστιο μπέρδεμα και τελικά να χάσω ότι είχα μέσα. Τελικά λειτουργεί αλλά προσωρινά γιατί σήμερα θα φάει φορμάτ
και ξανά όλα από την αρχή.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.863
Πόντοι
26.096
ΕΝΘΕΤΟ διδαχής Ελληνικής Γλώσσας.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το ένθετό μας, όπου δώσαμε τον ορισμό της χυλόπιτας, συνεχίζουμε την διδαχή και σήμερα τα μέλη μας θα κατανοήσουν την διαφορά ανάμεσα στα επίθετα 'γκρινιάρης' και ΄απαιτητικός'.
Και η κατανόηση γίνεται ευκολότερη μέσω παραδείγματος και όχι μέσω ορισμών.
Ιδού λοιπόν το παράδειγμα!

Ο κ. Vlandis αναφέρει ότι ο αριθμός των εργαζομένων στο λεκανοπέδιο Αττικής είναι μικρός. Ο κ. Vlandis τηλεφωνεί στα γραφεία και τους παροτρύνει να εισάγουν μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων επειδή δεν ανευρίσκει εργαζόμενη, που να την έχει συναντήσει λιγότερο από 3 ή 4 φορές.
Τι είναι ο κ. Vlandis; Γκρινιάρης ή απαιτητικός;

:grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.863
Πόντοι
26.096
0

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.308
Πόντοι
2.606
ΕΝΘΕΤΟ διδαχής Ελληνικής Γλώσσας.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το ένθετό μας, όπου δώσαμε τον ορισμό της χυλόπιτας, συνεχίζουμε την διδαχή και σήμερα τα μέλη μας θα κατανοήσουν την διαφορά ανάμεσα στα επίθετα 'γκρινιάρης' και ΄απαιτητικός'.
Και η κατανόηση γίνεται ευκολότερη μέσω παραδείγματος και όχι μέσω ορισμών.
Ιδού λοιπόν το παράδειγμα!

Ο κ. Vlandis αναφέρει ότι ο αριθμός των εργαζομένων στο λεκανοπέδιο Αττικής είναι μικρός. Ο κ. Vlandis τηλεφωνεί στα γραφεία και τους παροτρύνει απαιτεί να εισάγουν μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων επειδή δεν ανευρίσκει εργαζόμενη, που να την έχει συναντήσει λιγότερο από 3 ή 4 φορές.
Τι είναι ο κ. Vlandis; Γκρινιάρης ή απαιτητικός;

:grin:

το β(ου) :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα στα βαθιά γεράματα, καλημέρα στο καπη του μπου, καλημέρα στους μαθουσαλες με τις μεγάλες προσδοκίες, καλημέρα στους θιασωτες της δημωδους ρησης με τον παρά μου και την κυρα μου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.863
Πόντοι
26.096
τώρα μόλις το πρόσεξα...                     
τι παρατηρούμε εδώ? :think: :think:  :grin:

Παρατηρούμε την σηπία την μελανοφόρο [ κ. Vlandis αλλά και άλλα μέλη του νήματος ].
Στην συνέχεια παρατηρούμε ενδεικτικό μέλος του νήματος, που υποστηρίζει ότι δεν συνουσιάζεται.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.863
Πόντοι
26.096

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.308
Πόντοι
2.606
Παρατηρούμε την σηπία την μελανοφόρο [ κ. Vlandis αλλά και άλλα μέλη του νήματος ].
Στην συνέχεια παρατηρούμε ενδεικτικό μέλος του νήματος, που υποστηρίζει ότι δεν συνουσιάζεται.

Σ' εμένα δεν φαίνεται κάτι... :headbang: :headbang:
Μπορεί να είναι ο υπολογιστής.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα, κυρία!
Αποτελεί υψίστη τιμή διά το νήμα μας το ότι μας θυμηθήκατε!!!  :)
μπλιζακι αγαπημένο αποτελεί υψιστη τιμή ότι έχω λίγο χρόνο να ανασανω. Περιμένω με ανυπομονησία το Πάσχα να ξεκουραστω. Σου έχω νέα..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.308
Πόντοι
2.606
μπλιζακι αγαπημένο αποτελεί υψιστη τιμή ότι έχω λίγο χρόνο να ανασανω. Περιμένω με ανυπομονησία το Πάσχα να ξεκουραστω. Σου έχω νέα..

Δεν είμαστε καθόλου περίεργοι να μάθουμε... :grin:

Cbqu6PiUYAAaWoe.jpg:large

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom