lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Η πλειοψηφία από ότι είδα, γιατί ψήφισα, θέλει να εκθρονίσει το νηματοθέτη. Εχει ρεύμα η ΕρηΦετο;;
Η πλειοψηφία από ότι είδα, γιατί ψήφισα, θέλει να εκθρονίσει το νηματοθέτη. Εχει ρεύμα η ΕρηΦετο;;
Εμένα μ΄ αρέσει ο ιππόδρομος. Όλο εκεί κερδίζω αρκουδάκιαΔεν ξέρω αν στο είπα αλλά θα πάω εκκλησία.
Αυτό θα θυμίσει survivor ο τρουμπάκης να ψάχνει να βρεί στόχο με τους κρίκους.
Η πλειοψηφία από ότι είδα, γιατί ψήφισα, θέλει να εκθρονίσει το νηματοθέτη. Εχει ρεύμα η Ερη
και εκει θα σε παμε....και μπαλονι θα σου παρουμεΕμένα μ΄ αρέσει ο ιππόδρομος. Όλο εκεί κερδίζω αρκουδάκια
Ψήθηκα. Ειμαι μέσακαι εκει θα σε παμε....και μπαλονι θα σου παρουμε
κανε μου μια χαρη ομως...Ψήθηκα. Ειμαι μέσα
Για πεςκανε μου μια χαρη ομως...
κανε ενα ποστ και εσυ στο ακδεμυ...χρονιαρες μερες αμαρτια ειναιΓια πες
Δεν το χω δει ποτέ. Τι ώρα το χει να το χαζέψω? Μη σου χαλάσω χατήρι.κανε ενα ποστ και εσυ στο ακδεμυ...χρονιαρες μερες αμαρτια ειναι
ουτε εγω αλλα ειμαι φανατικος (μαλακια πρεπει να ειναι)...Δεν το χω δει ποτέ. Τι ώρα το χει να το χαζέψω? Μη σου χαλάσω χατήρι.
Εσένα πρέπει να σε λαδώνει ο Ροπάου.ουτε εγω αλλα ειμαι φανατικος (μαλακια πρεπει να ειναι)...
ποσταρε και κανε οτι εισαι γκρουπι
έχει λάιβ τώρα. Ο Φουρθιώτης το παρουσιάζει? Θα ποστάρω . Θέλεις να στηρίξω ή να κράξω?ουτε εγω αλλα ειμαι φανατικος (μαλακια πρεπει να ειναι)...
ποσταρε και κανε οτι εισαι γκρουπι
στηριζουμεέχει λάιβ τώρα. Ο Φουρθιώτης το παρουσιάζει? Θα ποστάρω . Θέλεις να στηρίξω ή να κράξω?
ειμαι με το ακαντεμυ ρε σκυλε....ειμαι πασαλιμανιωτης παντελονατος εγωΕσένα πρέπει να σε λαδώνει ο Ροπάου.
Αλλά όταν καταλάβει τι διπλό παιχνίδι πάιζεις την έβαψες.
Ο Ποπάου δε παίζει..........
ελα ακαντεμυ μαν...μην μενεις πισωκαρτακη το κανες πρωινο καφε με τη ρουλα καβλομηλα εδω μεσα
εισαι κ εσυ κ ο ρευπευ,γνησιοι γαυροιελα ακαντεμυ μαν...μην μενεις πισω
εισαι αρχαιος ρε...περασμενου αιωνα....εμεις ειμαστε καυλιαρηδες εξω καρδια...ελα στην παρεαεισαι κ εσυ κ ο ρευπευ,γνησιοι γαυροι
θα προτιμησω να μεινω αρχαιοςεισαι αρχαιος ρε...περασμενου αιωνα....εμεις ειμαστε καυλιαρηδες εξω καρδια...ελα στην παρεα
κατσε ρε μαλακα παρε και κουβερτα και δες υενεδ...εγω φιλος σου θα ειμαι πανταθα προτιμησω να μεινω αρχαιος