troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.924
- Πόντοι
- 5.506
κυρια ρεγκινα...τα σεβη μουΑντρες πφφφφφφφφ. Μην αναφέρεις ότι έχεις κοινά με το ράο. Κάνω συνειρμούς :S
κυρια ρεγκινα...τα σεβη μουΑντρες πφφφφφφφφ. Μην αναφέρεις ότι έχεις κοινά με το ράο. Κάνω συνειρμούς :S
Καλώς τον Τρουμπάκηκυρια ρεγκινα...τα σεβη μου
μην δινετε βαση στον ξετσιποτο...εισαστε καλα?Καλώς τον Τρουμπάκη
Όχι Τρουμπάκη μου. Δεν είμαι καλά. Εσύ?μην δινετε βαση στον ξετσιποτο...εισαστε καλα?
αυτο βαλατε χτες?Όχι Τρουμπάκη μου. Δεν είμαι καλά. Εσύ?
[...]
Υ.Γ. Η Ρεγκινάρα μου που είναι, καιρό έχω να τη δω..... :S
ουζακι στον διασημο την κυριακη.με νικ και μπουλντοκ...θα σας ανοιξει η καρδιαΌχι Τρουμπάκη μου. Δεν είμαι καλά. Εσύ?
αυτο βαλατε χτες?
Καλησπέρα σας αγαπητέ μου"Ρεγκινάρα με τ' αγκάθια, και με τα λουλούδια τ' άσπρα..."
Είμαι σίγουρη, μα φοβάμαι ότι αυτές τις μέρες δεν θα είμαι και η καλύτερη παρέα :Sουζακι στον διασημο την κυριακη.με νικ και μπουλντοκ...θα σας ανοιξει η καρδια
τι εχεις καλε?...μια χαρα θα εισαιΕίμαι σίγουρη, μα φοβάμαι ότι αυτές τις μέρες δεν θα είμαι και η καλύτερη παρέα :S
Πολλά και διάφορα. Χλωμό.τι εχεις καλε?...μια χαρα θα εισαι
Είμαι σίγουρη, μα φοβάμαι ότι αυτές τις μέρες δεν θα είμαι και η καλύτερη παρέα :S
θα σε παμε και λουνα παρκ,θα σου παρουμε μαλι της γριας,θα σε παμε πασαλιμανι να δεις τον ραοπαο...γλεντι μεχρι πρωιαςΠολλά και διάφορα. Χλωμό.
τον απριληΡωτα τον ποτε εχει γενεθλια το νημα....
Αχ δεν μπορώ, το χω δει 30 φορές το ίδιο πράγμα. Ελεος πιαΡωτα τον ποτε εχει γενεθλια το νημα....
Θέλω και αρκουδάκιθα σε παμε και λουνα παρκ,θα σου παρουμε μαλι της γριας,θα σε παμε πασαλιμανι να δεις τον ραοπαο...γλεντι μεχρι πρωιας
Δεν ξέρω αν στο είπα αλλά θα πάω εκκλησία.τον απριλη
Αυτό θα θυμίσει survivor ο τρουμπάκης να ψάχνει να βρεί στόχο με τους κρίκους.Θέλω και αρκουδάκι
Αχ δεν μπορώ, το χω δει 30 φορές το ίδιο πράγμα. Ελεος πια