Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
αχαυτος ο κακος εαυτος ερχεται για να καταστρεψει οτι φτιαχνει ο καλος
αχαυτος ο κακος εαυτος ερχεται για να καταστρεψει οτι φτιαχνει ο καλος
εγω στα αγωνισματα παντως ειμαι με τους διασημους
Τρώγοντας οι διάσημοι χορταίνουμε και εμείς.θα βλεπουν τον ορεστη τσανγκ..
θα βλεπουν τον ορεστη τσανγκ..
το "κανεις τον κινεζο" παντως μετονομαστηκε πλεον σε "κανεις τον ορεστη τσανγκ"Θεσσαλονικιό επιχειρηματία θα τον λέμε.
το "κανεις τον κινεζο" παντως μετονομαστηκε πλεον σε "κανεις τον ορεστη τσανγκ"
ξερω τον κινεζο,τον σπαλιαρα,τον χουτο,μερικους ακομα..Το "κάνεις το μαλάκα" μάλλον πάει δικαιωματικά στο μισθοφόρο.....
ξερω τον κινεζο,τον σπαλιαρα,τον χουτο,μερικους ακομα..
αυτος ποιος ειναι?
για κοπριτη τον κοβω..Από τους μαχητές, αυτός που λέει οτι ήταν μισθοφόρος στη Σομαλία, Κώστας κάτι.
Μαναβης ειναι,ειχε δουλεψει σεκιουριτας και σε καραβι για κανα φεγγαρι και απο εκει το πρωην μισθοφοροςγια κοπριτη τον κοβω..
α δατς ραιτ.Μαναβης ειναι,ειχε δουλεψεισεκιουριταςμουτσος και σε καραβι για κανα φεγγαρι και απο εκει το πρωην μισθοφορος
πολυ ξεκατινιασμα πεφτει γι αυτη τη μπουρδα το survivor....κονομανε καποιοι κι εσεις παθιαζεστε
Μια μικρογραφία της κοινωνίας μας είναι,ότι βλέπεις με μικρότητες και κουβέντες πισώπλατες συμβαίνουν καθημερινά στην εργασία μας στις προσωπικές μας σχέσεις και πιθανόν το κάνουε και εμείς.πολυ ξεκατινιασμα πεφτει γι αυτη τη μπουρδα το survivor....κονομανε καποιοι κι εσεις παθιαζεστε
Αν ήταν για να φύγει θε έπερνε κατα ριπάς για τον κινέζο και τον καράφλα.προφανως για πλακα το βλεπουμε.
και προσωπικα δεν εχω στειλει ουτε ενα μηνυμα για να μεινει καποιος κλπ.
και πρεπει να βλεπεις τη καταντια και το βραδυ ρε μποι?Μια μικρογραφία της κοινωνίας μας είναι,ότι βλέπεις με μικρότητες και κουβέντες πισώπλατες συμβαίνουν καθημερινά στην εργασία μας στις προσωπικές μας σχέσεις και πιθανόν το κάνουε και εμείς.
Να την βλεπεις καλο είναι το άσχημο είναι να συμμετάσχεις. ;)και πρεπει να βλεπεις τη καταντια και το βραδυ ρε μποι?