Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Και τον πιστέψατε.... :rolleyes:
Όπως και στην κοινωνία, κάποιοι είναι πιο "ίσοι" από τους υπόλοιπους... :grin:
με παρεσυρε ε?
γιαυτο στηριζω ερι για προεδρο...
επισης εκτιμω αφανταστα την κυρια καυτη γιατι εκτος ολων των αλλων ξερει να σοβαντιζει και οδηγαει και νταλικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εμενα το φουλης με το τουλα μου φαινετε πιο σεξυ.γνωμη μου

Όσο και να σας φαίνεται σέξυ, το ζήτημα είναι ότι δεν μας σηκώνεται εδώ και πολλές δεκαετίες...
Οπότε τα υπόλοιπα είναι περιττά...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Και τον πιστέψατε.... :rolleyes:
Όπως και στην κοινωνία, κάποιοι είναι πιο "ίσοι" από τους υπόλοιπους... :grin:

ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρα

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
με παρεσυρε ε?
επισης εκτιμω αφανταστα την κυρια καυτη γιατι εκτος ολων των αλλων ξερει να σοβαντιζει και οδηγαει και νταλικα

μου επιτρεπετε καποιες διορθωσεις κυριε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
πειτε τα αγαπημενε μου...ελειπε και δε τα ξερει...ο Φουλης και η Γιουλα ειναι πρωταγωνιστες του χειμωνιατικου survivor....και το σκορ εληξε 5-0 υπερ του Φουλη μου....

λατρευουμε Φουλη

Ο κ. Τρομπάκης δεν γνωρίζει τις ιδιαίτερες σχέσεις μας, αλλά έχει διάθεση να μαθαίνει.
Δεν θεωρώ εντούτοις, ότι σε κάποιο υποτιθέμενο αγώνισμα υπάρχουν νικηφόρα σκοραρίσματα,
διότι ο κάθενας έχει για μοναδικό αντίπαλο, τον ίδιο του τον εαυτό (τον καλό ή τον κακό), και κανέναν άλλο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Ο κ. Τρομπάκης δεν γνωρίζει τις ιδαίτερες σχέσεις μας, αλλά έχει διάθεση να μαθαίνει.
Δεν θεωρώ εντούτοις, ότι σε κάποιο υποτιθέμενο αγώνισμα υπάρχουν νικηφόρα σκοραρίσματα,
διότι ο κάθενας έχει για μοναδικό αντίπαλο, τον ίδιο του τον εαυτό (τον καλό ή τον κακό), και κανέναν άλλο.
εγω στα αγωνισματα παντως ειμαι με τους διασημους

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
με παρεσυρε ε?

ελα πες την αληθεια τωρα...στηριζεις Ερη γιατι σκεφτεσαι ας την καλοπιασω μπας και την κουτουπωσω....αντρας εισαι

οσο για τις δεξιοτητες της καυτης...ξερει πολυ καλα να χεειριζεται το ξυλο το πριονιζει το πλανιζει το στοκαρει το γυαλοχαρταρει σου φτιαχνει μεχρι και κιοσκι στην αυλη...
μαστορευει γενικως και μετα μανιας...αλλα δε ξερει σοβατισμα...θα ηθελε ομως γιατι οτι ξερει κανεις ειναι καλο...

νταλικα δεν οδηγει προς το παρον....αλλα αν περασει τις εξετασεις θα οδηγει σιγουρα στο μελλον

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
ελα πες την αληθεια τωρα...στηριζεις Ερη γιατι σκεφτεσαι ας την καλοπιασω μπας και την κουτουπωσω....αντρας εισαι

οσο για τις δεξιοτητες της καυτης...ξερει πολυ καλα να χεειριζεται το ξυλο το πριονιζει το πλανιζει το στοκαρει το γυαλοχαρταρει σου φτιαχνει μεχρι και κιοσκι στην αυλη...
μαστορευει γενικως και μετα μανιας...αλλα δε ξερει σοβατισμα...θα ηθελε ομως γιατι οτι ξερει κανεις ειναι καλο...

νταλικα δεν οδηγει προς το παρον....αλλα αν περασει τις εξετασεις θα οδηγει σιγουρα στο μελλον
οχι κυρια καυτη δεν εχω απαιτησεις σαν αντρας πια...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ο κ. Τρομπάκης δεν γνωρίζει τις ιδιαίτερες σχέσεις μας, αλλά έχει διάθεση να μαθαίνει.

αχαυτος ο κακος εαυτος ερχεται για να καταστρεψει οτι φτιαχνει ο καλος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
αρχιδια στηριζουν ρε μεγαλε..οι μισοι είναι κλωνοι μου..παιζω κορωνα γραμματα την παρουσια μου στο σαη και κινδευνευω να  με μπαναρει ο αντι για αυτό το σοου και δεν υπαρχει ουδεμια αναγνωριση από τα μελη... :S :S :S

να ειμαστε και λιγο ανθρώποι ρε παιδια
ο ραο μας χρειαζετε  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom