Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
εμενα ο μπλιτς μου ειπε οτι ολα τα μελη ειναι ισοτιμα σε αυτο το νημα
Και τον πιστέψατε....
Όπως και στην κοινωνία, κάποιοι είναι πιο "ίσοι" από τους υπόλοιπους...
με παρεσυρε ε?Και τον πιστέψατε....
εμενα το φουλης με το τουλα μου φαινετε πιο σεξυ.γνωμη μου
Και τον πιστέψατε....
με παρεσυρε...καλα μου ειχε πει η μαμα οτι αν λεω ψεματα θα γινω μπλεςψεματα σε ειπε για να σε καλοπιασει
με παρεσυρε ε?
γιαυτο στηριζω ερι για προεδρο...
επισης εκτιμω αφανταστα την κυρια καυτη γιατι εκτος ολων των αλλων ξερει να σοβαντιζει και οδηγαει και νταλικα
φυσικαμου επιτρεπετε καποιες διορθωσεις κυριε?
φυσικα
πειτε τα αγαπημενε μου...ελειπε και δε τα ξερει...ο Φουλης και η Γιουλα ειναι πρωταγωνιστες του χειμωνιατικου survivor....και το σκορ εληξε 5-0 υπερ του Φουλη μου....
λατρευουμε Φουλη
εγω στα αγωνισματα παντως ειμαι με τους διασημουςΟ κ. Τρομπάκης δεν γνωρίζει τις ιδαίτερες σχέσεις μας, αλλά έχει διάθεση να μαθαίνει.
Δεν θεωρώ εντούτοις, ότι σε κάποιο υποτιθέμενο αγώνισμα υπάρχουν νικηφόρα σκοραρίσματα,
διότι ο κάθενας έχει για μοναδικό αντίπαλο, τον ίδιο του τον εαυτό (τον καλό ή τον κακό), και κανέναν άλλο.
εγω στα αγωνισματα παντως ειμαι με τους διασημους
και εγω σε ολα στην ζωη μου το ιδιο υποστηριζω...εκτος αν παιζει ο ολυμπιακοςεγώ με εκείνον που παίζει καλύτερα, ασχέτως αποτελέσματος ή διασημότητας...
με παρεσυρε ε?
γιαυτο στηριζω ερι για προεδρο...
επισης εκτιμω αφανταστα την κυρια καυτη γιατι εκτος ολων των αλλων ξερει να σοβαντιζει και οδηγαει και νταλικα
οχι κυρια καυτη δεν εχω απαιτησεις σαν αντρας πια...ελα πες την αληθεια τωρα...στηριζεις Ερη γιατι σκεφτεσαι ας την καλοπιασω μπας και την κουτουπωσω....αντρας εισαι
οσο για τις δεξιοτητες της καυτης...ξερει πολυ καλα να χεειριζεται το ξυλο το πριονιζει το πλανιζει το στοκαρει το γυαλοχαρταρει σου φτιαχνει μεχρι και κιοσκι στην αυλη...
μαστορευει γενικως και μετα μανιας...αλλα δε ξερει σοβατισμα...θα ηθελε ομως γιατι οτι ξερει κανεις ειναι καλο...
νταλικα δεν οδηγει προς το παρον....αλλα αν περασει τις εξετασεις θα οδηγει σιγουρα στο μελλον
Ο κ. Τρομπάκης δεν γνωρίζει τις ιδιαίτερες σχέσεις μας, αλλά έχει διάθεση να μαθαίνει.
Δεν θεωρώ εντούτοις, ότι σε κάποιο υποτιθέμενο αγώνισμα υπάρχουν νικηφόρα σκοραρίσματα,
διότι ο κάθενας έχει για μοναδικό αντίπαλο, τον ίδιο του τον εαυτό (τον καλό ή τον κακό), και κανέναν άλλο.
οχι κυρια καυτη δεν εχω απαιτησεις σαν αντρας πια...
προς θεου καλεμα γιατι?σκεφτεστε να το γυρισετε?
ο ραο μας χρειαζετεαρχιδια στηριζουν ρε μεγαλε..οι μισοι είναι κλωνοι μου..παιζω κορωνα γραμματα την παρουσια μου στο σαη και κινδευνευω να με μπαναρει ο αντι για αυτό το σοου και δεν υπαρχει ουδεμια αναγνωριση από τα μελη... :S :S :S
να ειμαστε και λιγο ανθρώποι ρε παιδια