tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 606
τυπε ξεπερασες και το ουισκι-ηλιοβασιλεμα-πιπαΤυπε ειμαστε φουλ ινλοβ,πηδιομαστε αβερτα,και θα μου φτιαξει και μπακαλιαρο σκορδαλια αυριο,τι αλλο να ζητησω![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
τυπε ξεπερασες και το ουισκι-ηλιοβασιλεμα-πιπαΤυπε ειμαστε φουλ ινλοβ,πηδιομαστε αβερτα,και θα μου φτιαξει και μπακαλιαρο σκορδαλια αυριο,τι αλλο να ζητησω![]()
Αδερφε, τι διαβαζω παλι; Εγω ντιντης;παντως ευτυχως που λειπουν οι ντιντηδες - κωλομπαραδες που μπαινουν στις 05:30 το πρωι (κατι μπλιζ, κατι ποποβ και λοιποι αερατοι), και λεμε και δυο σερνικες κουβεντες ως ανδρες....![]()
παντως ευτυχως που λειπουν οι ντιντηδες - κωλομπαραδες που μπαινουν στις 05:30 το πρωι (κατι μπλιζ, κατι ποποβ και λοιποι αερατοι), και λεμε και δυο σερνικες κουβεντες ως ανδρες....![]()
Αδερφε, τι διαβαζω παλι; Εγω ντιντης;
Σου εχω πει πολλακις να μην χρησιμοποιεις το συγκεκριμενο κραγιον! Μενει στο μαγουλο.
Κανείς δεν ειναι τέλειος αγαπητέ μου!Σου βγάλανε το όνομα στο νήμα της Κατερίνας, όπου όλοι λυσσάξανε να σε ζητάνε για ραντεβού
και να λένε πόσο μουνάρα είσαι...![]()
![]()
Σου εχω πει πολλακις να μην χρησιμοποιεις το συγκεκριμενο κραγιον! Μενει στο μαγουλο.![]()
Αυτη ειναι χρυσοχερα γυναικα. Ευγε κυρια μου!Παιδιά ξαρμυρισα τον μπακαλιάρο για αύριο και έχω κάνει τις απαραίτητες προμήθειες σε σκόρδο
Σου βγάλανε το όνομα στο νήμα της Κατερίνας, όπου όλοι λυσσάξανε να σε ζητάνε για ραντεβού
και να λένε πόσο μουνάρα είσαι...![]()
![]()
Παιδιά ξαρμυρισα τον μπακαλιάρο για αύριο και έχω κάνει τις απαραίτητες προμήθειες σε σκόρδο
παντως ευτυχως που λειπουν οι ντιντηδες - κωλομπαραδες που μπαινουν στις 05:30 το πρωι (κατι μπλιζ, κατι ποποβ και λοιποι αερατοι), και λεμε και δυο σερνικες κουβεντες ως ανδρες....![]()
Καρτακη παρατηρω οτι εκτος απο το γαυροθρεντ γραφεις και στου σαρβαιβορ.
Βλεπεις κ εσυ τον καθε ακυριδη αχρηστο να πηδαει σα κατσικα για να φαει μια πατατα?
Να το κοιταξεις αυτο..