lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ θα σας αφήσω για απόψε. Καλή συνέχεια ![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
Στάσου μύγδαλα.Εγώ θα σας αφήσω για απόψε. Καλή συνέχεια![]()
Στάσου φουντούκια.και εγω...καλη συνεχεια ναχουμε
βαλε και κανα ουισκακι να κατσωΣτάσου φουντούκια.
Ένα η δύο δάχτυλα?βαλε και κανα ουισκακι να κατσω
τυπε εσυ δεν ησουν την προηγουμενη φορα με τα γεμιστα που μας ζαλισες ταρχιδια τι να φας βραδυατικο?ερχεται μπεργκερ απ το αμαμ,τουμπανο και τρενο![]()
εγω.αυτη τη φορα δε παιζουν γεμιστα.τυπε εσυ δεν ησουν την προηγουμενη φορα με τα γεμιστα που μας ζαλισες ταρχιδια τι να φας βραδυατικο?![]()
ότι και να φας η κατάληξη είναι ίδιαεγω.αυτη τη φορα δε παιζουν γεμιστα.
ηταν μονοδρομος![]()
οταν σε ελεγα εγω την προηγουμενη φορα να εισαι σερνικος και να χτυπησεις σουβλακια για να ερθεις στα ισια σου δεν μ ακουσες και πηγες και εφαγες γεμιστα σαν να ησουν γυναικουλα... :S :S :Sεγω.αυτη τη φορα δε παιζουν γεμιστα.
ηταν μονοδρομος![]()
ότι και να φας η κατάληξη είναι ίδια
Σκατά.
πως ειμαστε?![]()
τυπε εχω και συναισθημα.οταν σε ελεγα εγω την προηγουμενη φορα να εισαι σερνικος και να χτυπησεις σουβλακια για να ερθεις στα ισια σου δεν μ ακουσες και πηγες και εφαγες γεμιστα σαν να ησουν γυναικουλα... :S :S :S
ΟΧΙ δεν εισαι αξιος να φας μπεργκερ τωρα...φαε καμια σουπα ή γεμιστα οπως την αλλη φορα..
Eσυ τυπε τι εφαγες/θα φας αποψε?οταν σε ελεγα εγω την προηγουμενη φορα να εισαι σερνικος και να χτυπησεις σουβλακια για να ερθεις στα ισια σου δεν μ ακουσες και πηγες και εφαγες γεμιστα σαν να ησουν γυναικουλα... :S :S :S
ΟΧΙ δεν εισαι αξιος να φας μπεργκερ τωρα...φαε καμια σουπα ή γεμιστα οπως την αλλη φορα..
κοτσιEσυ τυπε τι εφαγες/θα φας αποψε?
πολυ αντριλα ρε ραυ.
Το μαγειρευει καλα η δικια σου?
πολυ αντριλα ρε ραυ.
εφαγες και το κοκκαλο? :o
Διακρίνω μια ειρωνία?Το μαγειρευει καλα η δικια σου?