lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά ειδικά μαγειρίτσα δεν τρώω αν δεν είμαι παρούσα σε όλη τη διαδικασία. Σιχαίνομαι τα μάλαοχι. εσεις?
αν ειναι να σας φτιαξω μαγειριτσα
Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά ειδικά μαγειρίτσα δεν τρώω αν δεν είμαι παρούσα σε όλη τη διαδικασία. Σιχαίνομαι τα μάλαοχι. εσεις?
αν ειναι να σας φτιαξω μαγειριτσα
βολοδερνω παντου φιλεΚαρτακη παρατηρω οτι εκτος απο το γαυροθρεντ γραφεις και στου σαρβαιβορ.
Βλεπεις κ εσυ τον καθε ακυριδη αχρηστο να πηδαει σα κατσικα για να φαει μια πατατα?
Να το κοιταξεις αυτο..
θα σας φτιαξωεγω θελω φρικασεεεε! θα μ φτιαξειςς?
για το εθιμο...εσας θα σας εχω πσαριΕυχαριστώ πάρα πολύ αλλά ειδικά μαγειρίτσα δεν τρώω αν δεν είμαι παρούσα σε όλη τη διαδικασία. Σιχαίνομαι τα μάλα
Δε μ΄ αρέσει τίποτα από το Πάσχα. Μόνο η άδεια μου με παρηγορεί που θα ξεκουραστώ φέτος 10 μέρεςγια το εθιμο...εσας θα σας εχω πσαρι
τι εχετε?τι εχει μαυρισει την ψυχη σας τοσο?Δε μ΄ αρέσει τίποτα από το Πάσχα. Μόνο η άδεια μου με παρηγορεί που θα ξεκουραστώ φέτος 10 μέρες
παντα ειμαιπολυ τρυφερο σε βρισκω σημερα
Δε μ΄ αρέσει τίποτα από το Πάσχα. Μόνο η άδεια μου με παρηγορεί που θα ξεκουραστώ φέτος 10 μέρες
Μα να πέσει Σάββατο η 25η Μαρτίου. Χαθηκε μια Παρασκευή, μια Δευτέρα, έστω μια Τετάρτητι εχετε?τι εχει μαυρισει την ψυχη σας τοσο?
Μα να πέσει Σάββατο η 25η Μαρτίου. Χαθηκε μια Παρασκευή, μια Δευτέρα, έστω μια Τετάρτη
Δεν έχω αλλά και μόνο που θα είμαι χωρίς υποχρεώσεις για 10 μέρες, και στην Αθήνα είναι σούπεραν είναι και εκτός Αθήνας (αν έχεις χωριό...) ακόμη καλύτερα!
Δε μ΄ αρέσει τίποτα από το Πάσχα. Μόνο η άδεια μου με παρηγορεί που θα ξεκουραστώ φέτος 10 μέρες
Eμεις θα τρωμε κατσικαρα και κοκορετσι δε σε χαλασεεμεις το αγγλικο πασχα το δουλευουμεεε
Εχει την Πρωτομαγιάκαι του χρόνου Κυριακή οπότε λίγη υπομονή για 3ήμερο...