lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλύτερο από το να κυνηγάς το άπιαστο κύριε Τρουμπάκη.μην με σπρωχνεται στον γκρεμο κυρια ρεγκινα
Καλύτερο από το να κυνηγάς το άπιαστο κύριε Τρουμπάκη.μην με σπρωχνεται στον γκρεμο κυρια ρεγκινα
αμα εγινε μπλες προσεχε...η χαμουρα ο νηματοθετης ειναι απο πισωΆλλαξε απλά χρώμα από την εκτυφλωτική μου λάμψη!![]()
![]()
![]()
Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να γράψω νόμο σε βεβαιώ. Αύπνη και με νεύρα, κακός συνδυασμός
Ψωνάρα (εσύ θα την πληρώσεις τη νύφη σήμεραΆλλαξε απλά χρώμα από την εκτυφλωτική μου λάμψη!![]()
![]()
![]()
ΙδανικήΕίναι η κατάλληλη για το "τι τρέχει με τους Ελλέηνες".![]()
αμα εγινε μπλες προσεχε...η χαμουρα ο νηματοθετης ειναι απο πισω
Τέτοια λες και ορίστε.... ψάρωσα πάλι και φεύγω! Α. και δεν είμαι κανενός.Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να γράψω νόμο σε βεβαιώ. Αύπνη και με νεύρα, κακός συνδυασμός
Ψωνάρα (εσύ θα την πληρώσεις τη νύφη σήμερα![]()
![]()
)
οχι κυρια....ειμαι πεισματαρηςΚαλύτερο από το να κυνηγάς το άπιαστο κύριε Τρουμπάκη.
εχεις μπικινι ομωςΔεν έχω μπικικίνι καρντιά μου. Πε του βασιλόφρωνα.![]()
Σοβαρά τα πράγματαεχεις δικιο θα δω παπαφλεσα να παρω τα πανω μου
Τέτοια λες και ορίστε.... ψάρωσα πάλι και φεύγω! Α. και δεν είμαι κανενός.![]()
Στα... ξέρεις τώρα! Όταν πρόκειται για γυναίκα βγάζω μαχαίρια!Μπραδερίνι, εσύ μιλάς με τη φαντα-στικ; Το νου σου, την είδα πρώτος (μετά το γάσπαρη)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις μπικινι ομως
Κακό του κεφαλιού σου. Αστο μη φας τα μούτρα σου :Sοχι κυρια....ειμαι πεισματαρης
Στα... ξέρεις τώρα! Όταν πρόκειται για γυναίκα βγάζω μαχαίρια!![]()
ναι αλλα παπιγιον πηρες ...φαντασμενε...και νομιζεις οτι θα μας φας και την φαναστικΜεχρί εκεί έφτασαν τα λεφτά, δε μπορούσα να πλερώκω άλλο ύφασμα. :S :S